Call of Duty Advanced Warfare Xbox 360

Call of Duty Advanced Warfare Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +69 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Call of Duty Advanced Warfare Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Az Xbox 360-on 2007 óta töretlen népszerűségnek örvendő Call of Duty sorozata most megmutatja, hogy nem szabad azt hinni, hogy ne lehetne egyik évről a másikra tucatnyi újítással, fejlesztéssel meglepni a legtapasztalatabb játékosokat és a kezdőket egyaránt! Készülj: a Call of Duty: Advanced Warfare ugyanis egy teljesen új korszak kezdetét jelenti!
 
Call of Duty Advanced Warfare 360 01 Call of Duty Advanced Warfare 360 02
Egy olyan világban járunk, ahol a hadviselés egészen magas szintre jutott. Kis, a drónok méretét nem meghaladó mesterséges intelligenciával is bíró egységek olyan pusztító erőkkel rendelkeznek, amelyek egy felhőkarcolót is a földdel tehetnek egyenlővé. A gránátok többé nem csupán élesednek és robbannak, a rendszerek pedig folyamatosan küldik az összes elképzelhető adatot a háborúzó egységeknek. Egy ilyen világban a nagyhatalmak nem tudnak lépést tartani a jól felszerelt cyber-hadászattal, vagy a magánhadseregeket vezénylő zsarnokokkal, hiszen a nagy területi előny mit sem ér akkor, ha egy népes nagyváros lakosságát kell biztonságban tartani! Ebben az igazán újszerű, és egyáltalán nem derülátó világban élhetsz át egy izgalmas történetet, amihez a jól ismert Kevin Spacey is komoly szerepet vállalt, és a játékhoz hangját és arcát kölcsönözte.
 
A modern hadviselés izgalmait bemutató Call of Duty: Advanced Warfare alaposan átdolgozott multiplayer játékmódjaival garantálja, hogy veteránként, és kezdőként is egyaránt komoly meglepetéseket okoz majd, a végeredmény pedig továbbra is hosszú távó szórakozást kínál majd! Csapj össze a legjobb emberi katonákkal az Xbox Live-on, mutasd meg barátaidnak, hogy ki méri fel a legjobban a helyzetet, és ki marad legtovább életben a virtuális csatamezőkön!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére