Call of Duty Advanced Warfare Xbox 360

Call of Duty Advanced Warfare Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Call of Duty Advanced Warfare Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Call of Duty Advanced Warfare Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Call of Duty Advanced Warfare Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Az Xbox 360-on 2007 óta töretlen népszerűségnek örvendő Call of Duty sorozata most megmutatja, hogy nem szabad azt hinni, hogy ne lehetne egyik évről a másikra tucatnyi újítással, fejlesztéssel meglepni a legtapasztalatabb játékosokat és a kezdőket egyaránt! Készülj: a Call of Duty: Advanced Warfare ugyanis egy teljesen új korszak kezdetét jelenti!
 
Call of Duty Advanced Warfare 360 01 Call of Duty Advanced Warfare 360 02
Egy olyan világban járunk, ahol a hadviselés egészen magas szintre jutott. Kis, a drónok méretét nem meghaladó mesterséges intelligenciával is bíró egységek olyan pusztító erőkkel rendelkeznek, amelyek egy felhőkarcolót is a földdel tehetnek egyenlővé. A gránátok többé nem csupán élesednek és robbannak, a rendszerek pedig folyamatosan küldik az összes elképzelhető adatot a háborúzó egységeknek. Egy ilyen világban a nagyhatalmak nem tudnak lépést tartani a jól felszerelt cyber-hadászattal, vagy a magánhadseregeket vezénylő zsarnokokkal, hiszen a nagy területi előny mit sem ér akkor, ha egy népes nagyváros lakosságát kell biztonságban tartani! Ebben az igazán újszerű, és egyáltalán nem derülátó világban élhetsz át egy izgalmas történetet, amihez a jól ismert Kevin Spacey is komoly szerepet vállalt, és a játékhoz hangját és arcát kölcsönözte.
 
A modern hadviselés izgalmait bemutató Call of Duty: Advanced Warfare alaposan átdolgozott multiplayer játékmódjaival garantálja, hogy veteránként, és kezdőként is egyaránt komoly meglepetéseket okoz majd, a végeredmény pedig továbbra is hosszú távó szórakozást kínál majd! Csapj össze a legjobb emberi katonákkal az Xbox Live-on, mutasd meg barátaidnak, hogy ki méri fel a legjobban a helyzetet, és ki marad legtovább életben a virtuális csatamezőkön!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére