Battlefield Hardline (Xbox 360)

Battlefield Hardline Xbox 360
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.01.22. (hétfő)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +50 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Battlefield Hardline Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Az elmúlt évtizedben a DICE által fejlesztett Battlefield sorozat neve eggyévált a háborús játékokkal. Akármelyik részt is vásároltad meg, egy dolog biztos volt: komoly katonai konfliktusok játék-változatába csöppenhettél bele. Ez most a 2015 márciusában megjelenő BATTLEFIELD: HARDLINE résszel megváltozik, hiszen a katonaság helyett most a rendőri különleges erők lesznek a főszerepben! Az ő feladatuk legalább annyira komoly, mint a katonáké, hiszen ellenfeleik, a szervezett bűnözés legkeményebb csapatai, alaposan felfegyverkezett banditák, akiknek senki és semmi sem szent! A csatamező: a hétköznapi városok utcái, elhagyott raktárépületei, metróalagutai, a tét: a túlélés!
 
Battlefield Hardline gameplay 01 Battlefield Hardline gameplay 02

A Battlefield: Hardline izgalmas történettel rendelkezik, amely még komolyabbra sikerült, mint az eddigi BF-epizódokban, továbbá nem csak egyetlen végkimenetel lehetséges, hiszen az eseményekben itt-ott elágazások is várhatók lesznek a fejlesztők igéretei alapján. De a Battlefield-játékok legfontosabb eleme mindig is az online multiplayer volt, ez pedig a Hardline esetében sincs másként! Várnak az online csatamezők, ahol minden tudásodra szükség lesz, hiszen gépi ellenfelek helyett minden harcost emberek irányítanak majd! Az új játékmódok ezúttal a Hardline témájára építenek, így találkozhatsz majd meghíúsítandó bankrablással, pénzhajkurászással, üldözéssel, bandaháborúval! Ha szereted az online FPS játékokat, akkor kétség kívül érdemes megvásárolnod a Battlefield Hardline-t, amely végre szakít a hagyományos katonai epizódokkal, és egy egészen új szemszögből mutatja meg a nagyvárosi konfliktusokat!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére