Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Batman Arkham Collection Xbox 360

Batman Arkham Collection Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
9.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

VÁR A TELJES BATMAN: ARKHAM-TRILÓGIA!

Ha képregényes kalandokra vágysz, és nem tudod, hogy melyik játék tudna a leginkább elszórakoztatni, akkor ne keress tovább. Megtaláltad ugyanis a Batman: Arkham Collectionst, ami nem egy, nem kettő, de rögtön három játékot is tartalmaz - ezek a játékok pedig rendre a legmagasabb minőséget képviselik. Lássuk, hogy melyekről van szó!

A Batman: Arkham Collections a három Batmanes játékot tartalmzza: az Arkham Asylum, Arkham City, és Arkham Origins az akció-kaland játékok műfajának csúcsát képviselik, hihetetlen magas minőséggel, elképesztően szórakoztató harcrendszerrel, és újrajátszhatósággal. Bár többjátékos módot csak a harmadik rész tartalmaz, ez nem számít problémának, az Arkham játékok ugyanis tele vannak titkokkal, magasabb nehézségi fokozatokkal (illetve "New Game+" opcióval), az Arkham City/Origins játékokban pedig extra karakterek is várnak majd arra, hogy az ő mozdulataikat is megtanuld használni a komolyabb kihívások alatt.

Arkham Collection 01Arkham Collection 02

Az Arkham játékok egyaránt jók bunyós játékként és detektíves kalandokként is: Batman ugyanis egy rakás megoldásra váró rejtvénnyel,feladvánnyal szembesül majd, a különféle kütyük használata pedig elengedhetetlen lesz, ha tovább akarsz jutni a történetben. Néha pedig előfordul majd az is, hogy a nyers erő nem lesz elég: ilyenkor lopakodásra kerül majd a sor: a cél, hogy egyesével iktasd ki ellenfeleidet, akik sosem tudják majd, hogy hol csapsz le ismét!

Arkham Collection 01

A Batman: Arkham Collection bámulatosan jó tartalmat kínál egyetlen játék áráért cserébe: az Arkham Asylum, City és Origins játékok végigjátszása, a harc kitanulása, és az összes extra kihívás felderítése - és teljesítése - több hónapra leköthet majd Téged - ha tehát egy ilyen kalandra vágysz, akkor megtaláltad azokat a játékokat, amik megadják végre a megfelelő kihívást!
Batman Arkham Collection Xbox 360

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére