Assassin's Creed III Xbox 360 Classics vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Assassin's Creed III Xbox 360 Classics

Assassin's Creed III Xbox 360 Classics
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben:azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +15 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Szavazz Ránk, hogy mi lehessünk az Ország Boltja!

Assassin's Creed III Xbox 360 Classics ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Az Ezio trilógia lezárásával az Assassin's Creed franchise is újabb irányt vesz: Európát maga mögött hagyva a XVIII. századi Amerikába invitál minket, hogy a polgárháború közepébe csöppenve mi is átélhessük a történelem nagy pillanatait.

A függetlenségi háború idejében játszódó epizód természetesen új főhőst kap, aki egy brit apa és egy amerikai őslakos gyermeke: név szerint Connor. A játék két fő helyszíne New York és Boston lesz, ám a Ubisoft Montreal hangsúlyozottan nem az építészeti csodák látványát kívánja retinánkba vésni (ahogy tette azt a korábbi részeknél), hanem helyette rengeteg valós történelmi eseménnyel próbál megismertetni: Például ott lehetünk a nagy New Yorki tűzvésznél, vagy a Bosztoni Teadélutánnál - azaz testközelből érezhetjük, vagy épp cselekedeteinkkel befolyásolhatjuk a fontosabb valós eseményeket is.
 

Természetesen nem csak a környezet alakult át, hiszen a fejlesztők minden eddiginél nagyobb erőforrást áldoztak arra, hogy játékmechanikailag is a lehető legfelsőbb szintet nyújtsák nekünk. Nem csak dinamikusabb a mozgás (és maga a harc), de rengeteg finomítás és új mozdulat is helyet kapott a repertoárban (átcsusszanhatunk ablakpárkányokon, járművek alatt, felett stb.), illetve ellenfeleink is sokkal értelmesebbek a korábbi részekhez viszonyítva. Fegyverek tekintetében megjelenik több újdonság is, melyek közül az elöltöltős puska és a tomahawk lesz a legtöbbet használt támadóalkalmatosságunk.

A korábbi epizódoktól eltérően az Assassins Creed III a dinamikus időjárás és napszakváltakozáson túl dinamikus évszakváltakozást is kínál, ami természetesen hatással van a környezetre: télen mindent hó borít, az emberek pedig vastagabb ruhákba burkolva járnak-kelnek, míg nyáron – többek között - színpompás zöldellő erdőket, lengébb öltözetű embereket láthatunk. Az ACIII-at sokkal több élet jellemzi, mint elődjeit, ráadásul nagyobb jeleneteket, összecsapásokat is láthatunk, mivel a korábbi pár száz képernyőn egyszerre látható karaktert több ezerre módosították.

Nem kérdés, az Assassins Creed III minden eddigi felvonásnál erőteljesebb, monumentálisabb, ami egy olyan kalandot kínál, amelyről Te sem maradhatsz le! 

KÉPGALÉRIA:

Assassin's Creed III Xbox 360 Classics
 
Assassin's Creed III Xbox 360 Classics
 
Assassin's Creed III Xbox 360 Classics
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére