Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Assassin's Creed II Game of The Year Edition Vásárlás Xbox 360 Classics

Assassin's Creed II Game of The Year Edition Xbox 360 Classics
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-32
Eredeti ár:
5890 Ft
Bruttó ár:

3.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

ASSASSIN S CREED II - ISMERTETŐ:

Az Xbox 360 és a PlayStation 3 megjelenését követően bővelkedtünk a modern korban, vagy épp a második világháború alatt játszódó akciójátékokban. A Ubisoft fejlesztői azonban úgy gondolták, hogy vannak más korszakok is, amelyeket érdemes lenne feldolgozni: megszületett hát a 2007-es Assassin's Creed, ami az első Keresztes Háború idején játszódik, és sivatagos környezetre cseréli a modern korok nagyvárosait. Az Assassin's Creed megannyi díjat elnyert merész megoldásai, igen kiemelkedő látványvilága miatt - de kritikusai is akadtak szép számmal. A fejlesztők tudták, hogy mit kell csinálni, és drasztikus bővítéseket eszközöltek, miközben a történet egy teljesen új fejezetéhez érkezett: megszületett hát az Assassin's Creed II.Az Assassin's Creed II az epikus hosszúságú Assassin's Creed Saga második nagy fejezete, egy teljesen új főszereplővel. Az elképzelt jövőben Desmond ezúttal új emlékeket élhet át: az emlékek Ezio Auditore da Firenze kalandos életét mutatják be, minden csatával, minden keserves pillanattal, és minden romantikus elemmel együtt. Ezió története a Reneszánsz korszakában, a tizenötödik században játszódik, méghozzá nem máshol, mint a korszak egyik kultúrális és kereskedelmi központjában, Itáliában!

Az Assassin's Creed II elődjéhez hasonlóan egy sandbox jellegű akciójáték, ami azt jelenti, hogy a különféle küldetések teljesítése közben egy teljesen szabadon bejárható városban kalandozhatsz, itt pedig megannyi elrejtett apróságra, rejtett cuccra, vagy épp opcionális küldetésre rátalálhatsz. Megéri tehát körbenézni a városok utcáin, már csak azért is, mert az Assassin's Creed II sokat javított elődjéhez képest a küldetések és mellékküldetések változatosságán, amire így már semmi panasz nem lehet!


Az Assassin's Creed II egy teljesen új korszak kezdete az AC legendában: pompás grafikájával, új főhősével, remek korszakával és javított, felturbózott harcrendszerével mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Az sem feltétlenül probléma, ha nem játszottál az első résszel, hiszen az új főszereplő miatt akár a második rész is tökéletes beugrási pont lehet számodra! Ha kíváncsi vagy a generáció egyik legemlékezetesebb sorozatára, akkor az Assassin's Creed II a Te játékod lesz!
Assassin's Creed II Game of The Year Edition Xbox 360 Classics

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Itt az Assassins Creed 2 Game of the Year kiadása!
 - Itt az Assassins Creed 2 Game of the Year kiadása!
A 'Game of The Year' kiadások általában híresek arról, hogy minden, a játékhoz később kiadott bónusz tartalom elérhető a lemezen: ezúttal is ez a helyzet az Assassin's Creed 2 esetében, hiszen a Bonfire of Vanities és a Battle of Forli nevű letölthető tartalmak itt a játékhoz hozzá tartoznak, és elérhetőek. Érdemes tehát ezt a kiadást választani, ha szeretnénk megismerkedni ezzel a nagyszerű játékkal. Tovább...
Megjelent az Assassin's Creed II!
 - Megjelent az Assassin's Creed II!
A várakozásnak vége van, a mai naptól megvásárolható üzletünkben a Ubisoft régóta várt fejlesztése, a generáció legsikeresebb új franchise-ának második része, az Assassin's Creed 2. Velence, Firenze - Itália minket vár abban a videójátékban, amely a lopakodás, a stílusos akció, és a virtuális városnézés elképesztően ügyes és ötletes keveréke. A középkorban járunk, és a helyszín sokat változott az elődhöz képest - megérkezett az új Assassin's Creed. Tovább...
Assassin's Creed II ismertető
 - Assassin's Creed II ismertető
A Ubisoft kifejezetten érdekesen kezdett bele az előző generációba. Valamikor 2006-ban bejelentették az Assassin's Creed nevű játékokat, amely a legendás “hasszasszin” harcosok életére épített volna, kezdetben pedig úgy tűnt, PlayStation 3-exkluzív lesz a fejlesztés. A Sony ebből nem kért, így a játék végül megkapta a végleges platformokat (Xbox 360, PS3), és a 2007 őszi megjelenési dátumot. Végül megjelent a játék, és egészen hihetetlen sikereket tudott elérni – köszönhető mindez a pozitív értékeléseknek, a videójátékok által eddig nem bemutatott új környezetnek, és a hihetetlen grafikának. Maga a játékmenet picit önismétlővé vált, de ez nem akadályozta meg a csapatot abban, hogy nekiálljanak elkészíteni a folytatást. Az Assassin's Creed második része elkészült, a játék pedig végre megvásárolhatóvá vált! Tovább...
Assassin Creed II rövidfilmek: voilá az első kockák!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére