Alien Isolation Xbox 360 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Alien Isolation (Xbox 360)

Alien Isolation Xbox 360
Státusz: Elfogyott
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
7.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +79 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.

Alien Isolation Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A horror műfaj egyik legnagyobb klasszikusa, az Alien már több videojátékos adaptációt is megélt az elmúlt néhány évtizedben, azonban eddig még semmi nem volt annyira eredeti, annyira érdekes, és annyira minőségi, mint az Alien: Isolation! A Creative Assembly fejlesztői már több évig hatalmas titoktartás mellett dolgozott ezen a játékon, aminek meg is lett az eredménye.
 
Felejtsd el a korábbi rambó-kalandokat! Felejtsd el a csapatokban támadó xenomorphokat. Az új játék egy eddig el nem mesélt történetet mutat be, ami 13 évvel a Nyolcadik Utas: a Halál eseményei után játszódik. A főszereplő Amanda Ripley, Ellen Ripley lánya, aki szeretné felkutatni édesanyját, így érkezik meg a Sevastopol űrállomásra, hogy utánajárjon a Nostromo sorsának. Amanda azonban megoldást nem, egy xenomorphot azonban talál a bázison – és hirtelen összeáll a kép: az állomás léte veszélyben van, és nem csak az idegen miatt, hanem a takarítóbrigád és az androidok sem feltétlenül a Te oldaladon állnak majd!
 
Alien Isolation 01 xbox 360Alien Isolation 02 xbox 360
Az Alien: Isolation nem egy vasárnap délutáni matiné lesz, már ami az izgalmakat illeti! Esélyed sincs harcban a xenomorph ellen, úgyhogy eszköztárad egészét be kell vetned, hogy képes legyél csak elmenkülni, életben maradni a találkozásokat követően. Eszköztárad részét képezi a mozgásérzékelő, amit csak úgy nézhetsz meg, hogy közben a világ behomályosul, szóval a “tökéletes információ” eszméjét el is felejtheted! A fegyverek az emberi és android ellenfelek ellen hatásosabbak lesznek, az alien ellen azonban más megoldásokhoz kell majd folyamodnod. Egy biztos: a végigjátszás során garantált rettegésben, izgalmas fordulatokban, és egy egyedi, az első film hangulatához nagyon közel álló élményben lesz részed!
 

KÉPGALÉRIA:

Alien Isolation Xbox 360
 
Alien Isolation Xbox 360
 
Alien Isolation Xbox 360
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére