Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Alan Wake Vásárlás (Xbox 360)

Alan Wake Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Kaland
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-52
Eredeti ár:
5990 Ft
Bruttó ár:

2.890 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft

ALAN WAKE - ISMERTETŐ:

Alan Wake, a népszerű thriller-író két éve írói válsággal küszködik. Nem képes arra, hogy befejezze egy ideje már elkezdett legújabb kötetét. Alan ügynöke úgy dönt, hogy az írót ráveszi arra, hogy feleségével egy megnyugtató kirándulásra induljon Bright Falls városkájába, ahol kicsit kikapcsolódhatnak, Alan Wake pedig feltöltődhet némi energiával és inspirációval. A városban nem is akárhol száll meg a pár: egy tóparti házban, tökéletes, már-már idilli hangulat és látnivalók várnak rájuk. Valami azonban nincs rendben... Alan felesége váratlanul eltűnik, a város idillje pedig rémálomba fordul át. Az események és a felbukkanó szörny-szerű lények pedig kisértetiesen emlékeztetnek arra a történetre, amin Alan oly régóta dolgozik...


Így kezdődik a Remedy fél évtizede készített játéka, az Alan Wake. Többet nem feltétlenül szeretnék elárulni Neked a játékból, hiszen egy olyan minőségű túlélő-horror élményről van szó, amiben a történetnek kiemelten fontos szerepe van. A Remedy (Max Payne sorozat) fejlesztői hosszú éveken át csiszolták az eredetileg "sandbox" jellegű játéknak szánt thrillert, mígnem a jelenlegi megvalósítás mellett döntöttek. Az Alan Wake egy különleges játék, amiben a történet, a harcok és a pompás látvány kéz-a-kézben jár, hogy megalkossák azt az élményt, ami aztán hosszú éveken át megmarad majd benned is, ha szereted ezt a műfajt, és a végigjátszás mellett döntesz. Az Alan Wake egy igazi mestermunka, valami olyasmi, ami egy-egy műfajban évtizedenként csak két-három alkalommal születik: így tehát tényleg kár lenne kihagynod, ha odavagy a hátborzongató pillanatokért!

Az Alan Wake játékmenete a tárgykeresgélés és a szokásos, a túlélő horrorra már több, mint egy évtizede jellemző megoldások mellett a harcokra alapozik. A történetben leggyakrabban a sötétség különböző erejű manifesztációival fogunk megküzdeni. Ez a küzdelem részben nagyon is valódi (hiszen fegyvereket, lőfegyvereket használunk majd a győzelem, vagyis inkább a túlélés érdekében), részben pedig metafórikus jellegű, hiszen ezeknek a lényeknek a fény a legnagyobb ellenségük. Hogyan tudunk fényt csinálni? Leginkább úgy, hogy egy jó erős zseblámpát (vagy adott esetben más fényforrásokat) használunk. A játék ügyesen oldotta meg azt, hogy néhány óra játék után már komolyabb és ritkább erőforrásként tekintesz a fényt generálni képes eszközökre és azok elemeire, mint a lőfegyverek muníciójára!


Az Alan Wake egy igazán különleges kaland, amihez foghatót a videojátékok világában nem nagyon fogsz találni. A fejlesztők gyakran emlegettek egy nagyon fontos inspirációs forrást a játékkal kapcsolatban, ez pedig David Lynch legendás sorozata, a Twin Peaks volt. Annyira szerették azt a sorozatot, hogy például a játék indulásakor egy olyan étterembe térünk be, aminek belső tere egy-az-egyben a sorozatból lett "átemelve". Összességében tehát egyértelműen a jelenlegi konzolgeneráció egyik legjobb thrillerének, túlélő horror játékának nevezhetjük az Alan Wake-et, ha csak egy picit is érdekel ez a műfaj, akkor kár lenne kimaradnod ebből a rémálomból!

ALAN WAKE - KALANDOK A VÉGIGJÁTSZÁS UTÁN:
Az Alan Wake végigjátszása után érezheted majd, hogy egy jóval ambíciózusabb játékról és történetről van szó, mint hogy egyetlen egy epizódban le lehetne festeni a teljes képet minden eseményről és minden szereplőről. Szerencsére a játék eladásai és a kritikai fogadtatása lehetővé tette a Remedy fejlesztői számára, hogy ettől tovább folytassák ezt a nagyszerű történetet. Először is: ha még több Alan Wake-re vágysz, akkor két letölthető tartalom is vár Rád az Xbox Live-on: a The Signal és a The Writer kiegészíti a történetet, méghozzá nem is kevés érdekességgel.

Ha ezen a két extra fejezeten is átrágtad magad, akkor itt az idő egy nagyobb falatra: vár ugyanis az Xbox Live Arcade felületén megjelent Alan Wake's American Nightmare. Az American Nightmare nem kifejezetten folytatás, hanem egyfajta kiegészítése a történetnek - érthető módon ennél többet nem árulhatunk el a játék sztorijáról. Viszont a játékmenetről beszélhetünk: az American Nightmare sokkal több harccal vár majd Rád, a továbbfejlesztett harcrendszerben egy rakás új fegyver közül is választhatsz majd. Ezen felül pedig egy Arcade mód is szerepel a játékban, amiben a szörnyek hullámokban érkeznek, neked pedig egyre jobb pontokat kell összehozni, újra és újra. Az American Nightmare 1,3 GB-os letöltés, aminek jelenlegi ára 1200 microsoft pont.

És még itt sincs vége a kalandoknak, hiszen a Remedy fejlesztői megerősítették, hogy valamilyen formában biztosan lesz Alan Wake 2... már csak azt kell megvárni, hogy megtörténjen a hivatalos bejelentés.
Alan Wake Xbox 360
ALAN WAKE- SZIGORÚAN 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
Nincs túlzottan nehéz dolgunk, amikor az Alan Wake célközönségét szeretnénk meghatározni. Egy thriller-horror alapú történetről van szó, amiben a harcok jelentik az egyetlen "felüdülést", de ott is igen bizarr, néhol kifejezetten rémisztő alakok ellen kell felvenni a fegyvert. Az Alan Wake az első pillanatától kezdve egészen a stáblista végéig egy nyomasztó, néhol kifejezetten ijesztő élmény - és akkor még nem is beszéltünk a történet bizarrabb fordulatairól, amelyek szintén nem egy fiatalabb játékos számára lettek kitalálva. Szigorúan felnőtt játékosoknak ajánljuk, akik nem bánják, ha rettegésbe fordul át a videojátékos kalandjuk.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Ismertető: Alan Wake
 - Ismertető: Alan Wake
Az Alan Wake egy pszichológiai thriller, vagy horror, ha úgy tetszik. A játékban főhősünk, egy alkotói válságban szenvedő író egy olyan rémálomban találja magát, amelyben a történések pontosan megegyeznek az általa írt egyik regény eseményeivel. Van kiút az őrületből? A válasz a játékosok kezében van. Az Alan Wake egy szigorúan egyjátékos történet, sötétben, egyedül játszandó - nem multiplayer szórakozás. Tovább...
Ismertető: Alan Wake
 - Ismertető: Alan Wake
Az Alan Wake a legendás Remedy névre hallgató fejlesztőcsapat legújabb játéka. A Remedy azzal került be a köztudatba, hogy forradalmian új dolgokat vitt be a videójátékokba a Max Payne nevű sorozatában, mint például a bullet-time, amelyet azóta is nagyon gyakran használnak megfelelő helyeken. Az Alan Wake ehhez képest komoly váltás, hiszen a hangsúly nem az akción, hanem a horrorisztikus hangulaton van. Tovább...
Frissen érkezett játékok, utánpótlások!
 - Frissen érkezett játékok, utánpótlások!
A Naruto Ultimate Ninja Storm a CyberConnect nevű fejlesztőcsapat (./hack széria készítői még PS2-n) ambíciózus próbálkozása arra, hogy a megszokottól eltérő módon mutassák be a Naruto univerzumot a videójátékosok számára. Az Ultimate Ninja Storm a sztori nagyjából egy harmadát mutatja be nagyon látványos, szinte rajzfilmbe illő grafika mellett, a gyors akció, a pörgős kameramozgások miatt pedig tényleg filsmzerű jelenetekben lesz részünk. Az Ultimate Ninja Storm csak a kezdet, hiszen a játék folytatása már készül – az első rész csak PlayStation 3-ra kapható. Tovább...
Megérkezett, kapható az Alan Wake!
 - Megérkezett, kapható az Alan Wake!
A Remedy hosszú éveken át dolgozott egy művön, amely a horrort, a pszichológiai thrillert, a bámulatosan látványos, az adott konzol minőségét maximálisan kihasználó grafikát és egy igazán felejthetetlen történetet tartalmaz: ez lett volna a végre hivatalosan megjelent Alan Wake. Az Xbox 360 tulajdonosok - és csak ők - örülhetnek, hiszen az Alan Wake a konzoljuk leglátványosabb programjainak egyike lett, és az akciót ügyesen keveri a Silent Hill és a korabeli Resident Evil játékokra jellemző hangulattal. Alan Wake, a saját maga által teremtett, elképzelt rémálmok szenvedője a mai naptól útjára indul az epikus, többször újrajátszható kalandban: megérkezett a játék. Tovább...
Alan Wake előzetes, előrendelési akció
 - Alan Wake előzetes, előrendelési akció
Vannak játékok, amelyek igazán lassan, hosszú évek fejlesztése után születnek csak meg: megjelenésükre pedig gyakran igen népes rajongótábor vár, hiszen a fejlesztőcsapat előző játékai nagyon minőségire sikeredtek, így senkinek sincs oka kételkedni az új címben... az Alan Wake pontosan ilyen volt. A 2005-ben bejelentett játékot az a Remedy fejleszti, aki gyakorlatilag megújította az akciójátékok műfaját: sötét hangulat, korrupt környezet, és a Max Payne óta divatos bullet-time (belassított idő) effekt - a két részt megélt sorozat fejlesztői az Alan Wake-el egy egészen más irányba indultak el. Változott tehát a stílus, de a minőséget senki nem kérdőjelezte meg: idén májusban kiderül, hogy mekkora kaland is lesz Alan Wake története. Tovább...
Alan Wake árak, megjelenési dátum, gyűjtői kiadás
 - Alan Wake árak, megjelenési dátum, gyűjtői kiadás
Megérkeztek a legfontosabb információk a Remedy és a Microsoft idén májusban megjelenő, régóta fejlesztett akció-thriller játékából, az Alan Wake-ből. Nézzük a konkrétumokat: a csak és kizárólag Xbox 360-ra megjelenő játék megkapta az őt megillető végleges dátumot: a boltokba 2010 május huszonegyedikén kerül majd - tehát nagyjából két hónap múlva. A játék ráadásul két különböző kiadásban fog megjelenni: normál áras változatban és gyűjtőknek szánt, extra DVD-vel, illusztrációkkal megtámogatott információs könyvecskével és a játék hivatalos soundtrackjét tartalmazó cd-vel érkező Gyűjtői Kiadásban. Nézzük az árakat: a játék normál kiadása 10,990 forintba kerül majd, a míg a gyűjtői kiadás 12,490 forintért lesz megvásárolható. Tovább...
A legfontosabb videójáték-megjelenések
 - A legfontosabb videójáték-megjelenések
Miközben folyamatosan előrendelhetővé válnak az aktuálisan éppen az adott hónapban, vagy a következőben megjelenésre váró játékok, előrendelhetővé tettünk néhány olyan játékot, amelyek megjelenése valamivel később várható, mégis igen sokan várnak ezekre a játékokra már, adott esetben (pl. Alan Wake, Final Fantasy XIII) hosszú évek óta - ha minél hamarabb szeretné valaki garantálni, hogy a megjelenéskor hozzájusson egy példányhoz rég várt kedvencéből, akkor most itt a lehetőség erre is. Érdemes figyelembe venni mindezek mellett, hogy ezekre a termékekre is ingyenes házhozszállítást biztosítunk előrendelőinknek! A megjelenési dátumok természetesen néhány napot, extrém esetben néhány hetet változhatnak - ezek tőlünk független változások, amelyekről persze azonnal tájékoztatjuk a Vásárlókat. Tovább...
Tavaszi megjelenések - a legjobban várt játékok
 - Tavaszi megjelenések - a legjobban várt játékok
Miközben folyamatosan előrendelhetővé válnak az aktuálisan éppen az adott hónapban, vagy a következőben megjelenésre váró játékok, előrendelhetővé tettünk néhány olyan játékot, amelyek megjelenése valamivel később várható, mégis igen sokan várnak ezekre a játékokra már, adott esetben (pl. Alan Wake, Final Fantasy XIII) hosszú évek óta - ha minél hamarabb szeretné valaki garantálni, hogy a megjelenéskor hozzájusson egy példányhoz rég várt kedvencéből, akkor most itt a lehetőség erre is. Érdemes figyelembe venni mindezek mellett, hogy ezekre a termékekre is ingyenes házhozszállítást biztosítunk előrendelőinknek! A megjelenési dátumok természetesen néhány napot, extrém esetben néhány hetet változhatnak - ezek tőlünk független változások, amelyekről persze azonnal tájékoztatjuk a Vásárlókat. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére