Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

A típusú póló és Call of Duty: Black Ops 2 Xbox 360

A típusú póló és Call of Duty: Black Ops 2 Xbox 360
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.26. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
14.280 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás

Ajándékok:

- Nuketown 2025 előrendelői bónusz multiplayer pálya (A kiadó fenntartja az ajánlaton való változtatás jogát!)
- Ezen felül 1db választható Avatár ruházati darab vár Rád (Az alábbiak közül lehet választani: ISA Special Forces Multiplayer frakció kinézet, Mercenaries multiplayer frakció kinézet, Militia multiplayer frakció kinézet, SDC multiplayer frakció kinézet).

A csomag tartalma:

- Call of Duty: Black Ops 2 szoftver

CALL OF DUTY: BLACK OPS 2 - ISMERTETŐ:

Idén sem maradunk Call of Duty játék nélkül, a legújabb epizódért pedig ezúttal ismét a Treyarch fejlesztőcsapata felel. A csapat most alaposan kitett magáért, hiszen sikerült a világot meglepni a Black Ops 2 bejelentésével: a játék két párhuzamos történetszálat tartalmaz majd, amiből csak az egyik játszódik a már jól ismert hidegháborús környezetben. A másik szál ugyanis egy elképzelt közeljövőben, 2025-ben játszódik, ahol a konfliktusok a szokásosnál is hidegebb, kegyetlenebb események, nem ritkán emberi irányítás nélküli gépek és hihetetlen erejű fegyverek okoznak hatalmas pusztítást a lakott területeken vagy a háborús övezetekben.

A Black Ops 2 meglepetései nem merülnek ki a történetben, hiszen a fejlesztők jó néhány COD-hagyományt felborítottak: idén először lesznek olyan küldetések a játékban, amelyeknek végigjászásonként csak egyszer futhatsz neki, a teljesítményed függvényében pedig változnak a játékban lévő erőviszonyok is. Mindezek mellett természetesen ismét visszatér a tartalmas többjátékos üzemmód, fullos kampányt kap a Zombies játékmód, és továbbfejlesztett grafikus motor dübörög a Black Ops 2 eseményei alatt - jól látható tehát, hogy idén novemberben sem fogunk unatkozni. Ha szeretnél bővebben megismerkedni a Black Ops 2 rendszerével és történetével, akkor olvass tovább!
CALL OF DUTY: BLACK OPS 2 - RÉSZLETES LEÍRÁS :
A világ legnépszerűbb belsőnézetes lövöldözős játékszériája, a Call of Duty idén novemberben is teljesen új résszel jelentkezik majd. A Call of Duty: Black Ops 2 bejelentésere szinte mindenki joggal számíthatott, a fejlesztőknek azonban mégis sikerült mindenkit meglepnie: a Black Ops 2 teljesen új irányba indult el, aminek következtében az egyik legjobban várt Call of Duty játék lett belőle, alig néhány hónap leforgása alatt. De vajon miért?

A legelső újítás, amiről fentebb már beszéltünk, az a Black Ops 2 történetéhez kapcsolódik. A játék fejlesztői szakítottak a csak és kizárólag a múltban játszódó részekkel, és úgy döntöttek, hogy itt az idő egy modern, a nem túl távoli jövőben játszódó történet elmesélésére. Ehhez a legprofibb katonai szaktanácsadók segítségét kérték ki: az eredmény pedig az lett, hogy science fiction helyett bizony hideg és kegyetlen, a modern konfliktusok mentalitását követő háborút mutat be a Call of Duty: Black Ops 2. A játék világában már tökélyre fejlesztették a drónok, vagyis az emberek által távolról vagy mesterséges intelligenciával irányított robotok használatát: ezek az egységek a legváratlanabb helyeken, a legkellemetlenebb pillanatban tudtak bárhol lecsapni, figyelmen kívül hagyva a civilek vagy az ártatlanok biztonságát. A Black Ops 2 jövőképében a háború kegyetlenebb, mint valaha, az emberi tényező szerepe pedig folyamatosan csökken.A Call of Duty: Black Ops 2 története folyamatosan ugrándozik múlt és jelen között. A múlt továbbra is a hidegháború végére koncentrál: itt az előző Black Ops főhősét, Alex Masont irányíthatjuk majd az egyre inkább elfajuló összecsapásokban. A 2025-ben játszódó modern küldetések alatt pedig Alex fia, David Mason áll a történet középpontjában. 2025-ben újabb hidegháború alakult ki, a két szuperhatalom, Kína és az Amerikai Egyesült Államok között, akik folyamatosan cybertámadásokkal és visszakövethetetlen csapásokkal próbálják gyengíteni egymást. David Masont irányítva nem kevesebb lesz a feladat, mint beindítani végre a valódi háborút a két szembenálló fél között - az tehát már most garantált, hogy a Black Ops 2 is ki fog robbantani néhány nemzetközi botrányt a megjelenést követő hetekben! A két időzóna eltérő hadviselése és ideológiája különös kontrasztot alkot majd, a pályák közben pedig lesz időd azon gondolkozni, hogy vajon merre is halad a világ, már ami a háborúkat és a katonai technológiákat illeti...

A Call of Duty sorozatnak mindig is hatalmas erénye volt, hogy a többjátékos módjai (amit lentebb részletesen ismertetünk) mellett a története is igen látványos, néhol egészen elképesztő kalandokban részesítette a játékokat. Egyetlen kritika azonban érte a fejlesztőket a pályákkal kapcsolatban: sokan szerették volna, ha van valami következménye annak, ha elbukunk egy-egy küldetés során. A Black Ops 2-vel a Treyarch (a játék fejlesztője) hallgatott a kérésekre, és létrehozta a Strike Mission rendszerét. A Strike Force küldetésekben robotok, távolról irányított repülők vagy drónok irányítását veheted át, és kulcsfontosságú ellenséges támaszpontokon vagy járőr-útvonalon fordíthatod meg az adott csata kimenetelét. A rendszer lényege, hogy a kampány folytatódik akkor is, ha elbuksz, és akkor is, ha sikerrel hajtod végre a küldetést! Egy példával illusztrálva mindezt: ha egy nagyobb összecsapás előtt sikerül a Strike Force misszió, amiben elvágod egy jól időzített robbantással az ellenséges erők katonai utánpótlását, akkor a csatában jóval kevesebb ellenállásba ütközöl majd, mint egyébként. A Strike Force küldetések nem ismételhetők meg egy-egy végigjátszás során, tehát minden alkalommal csak egyszer ugorhatunk neki a pályának! Az újabb és újabb végigjátszások alatt tehát megmarad az izgalom és a tét - és az egyes küldetések is más és más arcukat mutatják majd neked, ahogy változnak a körülmények is.


A Black Ops 2 tehát alaposan odacsap minden riválisának és a korábbi elődöknek is: továbbfejlesztett kampánymód, egy igazán merész történet, a már megszokott profizmus - mi kellhet még? A fejlesztők nem spóroltak a pénzzel a játék elkészítése alatt, és gondoskodtak arról, hogy a szokásosnál is szebb, izgalmasabb játékot kapj: a Black Ops 2-ben tovább csiszoltak a látványvilágon, így még szebb helyszíneken harcolhatunk majd, a fegyverek és a robbanások pedig részletesebbek és élethűbbek, mint valaha. A fenti újítások és a Call of Duty sorozatra oly jellemző profizmus párosítása a Black Ops 2-t az elmúlt évek legjobb, legegyedibb belsőnézetes lövöldözős játékává varázsolja. A modern hadviselés, a korábbinál is izgalmasabb kampány, az új fegyverek, és a drasztikusan átalakított multiplayer garantálja, hogy akkor is komoly meglepetésekben lesz részed, ha a harcedzett COD-veterán vagy!

(Bemutatónknak nincs még vége, a fejlesztők alaposan átalakították ugyanis a játék multiplayre módját - lássuk, hogy miről is van szó!)
BLACK OPS 2: MULTIPLAYER BEMUTATÓ
A Call of Duty multiplayere hihetetlen népszerűségnek örvend már több, mint fél évtizede. Ennek a népszerűségnek több oka is van, de leginkább két dologra vezethető vissza: az egyik a megállás nélküli, szupergyors játékmenet - a másik pedig a folyamatos fejlődés, szintlépés, és persze az ezek által megszerezhető új extrák, amelyek egészen új, korábban nem látott mélységet adtak a játékoknak. A Perkek és a Kill Streakek rendszere igen érdekes ízt kölcsönzött a játéknak, az eltelt néhány évben azonban egyre többen érezték úgy, hogy ideje lenne újítani, a csapatjáték és az összedolgozás felé terelni a játékosokat. A Treyarch fejlesztői alaposan átgondolták a rendszer hiányosságait, majd egy teljesen új multiplayer rendszerrel álltak elő.

A Call of Duty: Black Ops 2 többjátékos módjaiban alapvetően hasonló játékélményben lesz majd részed, mint a korábbi részekben - tehát nem kell mindent újratanulnod. A meccsek köré épített keret azonban most teljesen új. Búcsút mondhatsz a kasztok jól bevált, de már nem túl újszerű rendszerének: a Black Ops 2-ben saját loadoutokkal rendelkezel, ahová magad választhatod ki a fegyvereket, kiegészítőket, gránátokat. Saját játékstílusod határozza majd meg, hogy milyen eszközök állnak majd rendelkezésedre a harcban - az új rendszer pedig szinte semmilyen megkötést nem ad, így teljesen új kombinációk születhetnek majd. Ahogyan léped majd a szinteket a Black Ops 2 multiplayerében, úgy nyílnak meg az üres slotok (a maximális érték 10 - ennyi eszközt vihetsz magaddal egyszerre újjászületésenként.), és úgy férhetsz hozzá az újabb fegyverekhez, gránátfajtákhoz, kiegészítőkhöz. Most már nem pontokból veszed ezeket, hanem az erősebb cuccok magasabb szinthez vannak kötve - ha azt eléred, akkor máris kiválaszthatod, és elhelyezheted saját loadoutodban.


Ez a változtatás igen komoly következményekkel jár, hiszen mostantól kezdve mindenki tud majd az ellenfeleknek meglepetéseket okozni. Ezzel persze még mindig nincsen vége az újdonságoknak: a fejlesztők elbúcsúztatják a Kill Streak rendszerét, helyét pedig a Score Streak veszi át. A Score Streak lényege, hogy a játékban nem csupán az ellenfeleket megölve fejlődhetsz, hanem akkor is, ha az adott misszió feladatait hajtod végre. Sőt, adott esetben duplán érdemes követni az objektívákat: egy zászló hordozása közben minden kill dupla pontként járul hozzá a Score Streakedhez. Érdemes lesz tehát figyelni társaidra, követni őket, és csapatként játszani, hiszen ilyenkor mindannyian jobban jártok majd: egy-egy objektíva teljesítése jóval több ponttal jutalmaz majd titeket, mint akár tíz-tizenöt kill ugyanannyi idő alatt. A cél a minél magasabb Score Streak összehozása: igen ám, de ezúttal a halál lenullázza a Streak aktuális értékét (és az ezzel járó pont-sokszorozó bónuszokat is)! Ennek a változtatásnak köszönhetően érdemes lesz ésszel előrehaladni, hiszen máris értékes lesz az életed, ha egy magasabb Score Streak pontszámnál jársz. Az a játékos tehát, aki egy élettel több percen keresztül életben marad, teljesítve az adott pálya objektíváit, de kevés killel, az többet fejlődhet és jobb pontszámmal végezhet a meccs végén, mint az, aki rengetegszer lőtt le ellenséges játékosokat, de maga is sokszor halálozott el. Vége van tehát azoknak az időknek, amikor kamikaze módra rontottak egymásnak a játékosok: a Black Ops 2 többjátékos módja erősen a csapatjátékra, egymás segítésére, és a jól átgondolt harcokra épít.

Ha tehát veterán Call of Duty-játékos vagy, akkor jól láthatod, hogy a Black Ops 2 alaposan felrázta a sorozat multiplayerének állóvizét, és idén komoly meglepetéseket tartogat a legnagyobb veteránok számára is. Ha pedig még nem játszottál a korábbi részekkel, akkor készülj arra, hogy a Call of Duty multiplayere szinte azonnal magába szippant majd, ha csak egy kicsit is fogékony vagy az online lövöldözésre - az idei epizódra tartogatott új funkciók miatt pedig nem is baj, ha a korábbi részek kimaradtak, hiszen így haszontalan "rossz szokások", berögződések nélkül tudod majd megtanulni a pályákat, a taktikákat, a különböző játékmódokat. Készülj, hogy a Black Ops 2 multija hosszú hónapokon át nem ereszt majd!
A típusú póló és Call of Duty: Black Ops 2 Xbox 360
CALL OF DUTY - EGY IGAZI SIKERTÖRTÉNET:
A Call of Duty sorozat ma már méltán számít minden idők legnépszerűbb FPS szériájának. Nap mint nap játékosok milliói veszik elő a játékot újra és újra, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokon, de még a Wii-s változatok is több milliós eladásokkal büszkélkedhetnek. Nem mindig volt azonban így: erős egy évtizeddel ezelőtt a Call of Duty hardcore, de nem túl sok játékos által ismert fps volt, realista lövöldözéssel és szigorúan Második Világháborús témákkal.

Call of Duty Call of Duty 2 Call of Duty 3

Az Infinity Ward fejlesztőcsapata 2003 végén jelentette meg az első Call of Dutyt, ami a Quake 3 felturbózott grafikus motorjára támaszkodott - ez a grafikus motor akkoriban igen népszerűnek számított. A realistább megközelítésű lövöldözést keverték a II.Világháborúra jellemző fegyverekkel és hangulattal: az eredmény egy sikeres, elismert pc-s játék lett. Az Infinity Ward az itt szerzett tapasztalatokat egy 2005-ös, immáron több platformra is megjelenő Call of Duty 2-vel kamatoztatta. A Call of Duty 2 kihasználta azt, hogy az Xbox 360 nem rendelkezett átütő erejű belsőnézetes lövöldével, így sikerült egy piaci rést minőségi módon betömni: a COD2 rengeteget fejlődött az elődhöz képest a játékmenet, a mesterséges intelligencia és persze a multiplayer tekintetében is. Az Infinity Ward ezek után visszavonult, hogy valami teljesen újat alkosson a Call of Duty neve alatt, a trilógia harmadik részét pedig kiadták az Activision egyik ismertebb csapatának, a Treyarchnak. A 2006-ban megjelenő Call of Duty 3 még mindig a Második Világháború történéseit dolgozta fel - ez a téma ekkoriban már egyre jobban kezdett kifáradni, így már egyértelmű volt, hogy változtatásra márpedig szükség van.

CoD: Modern Warfare CoD: Modern Warfare II CoD: Modern Warfare III

A sorozat történetében 2007 ősze fordulópontnak számított: ekkor jelent meg ugyanis a Call of Duty: Modern Warfare. A Modern Warfare egy "mindent vagy semmit" lépés volt az Infinity Wardtól: elbúcsúztak a történelmi csatáktól, elbúcsúztak a korábban hagyományosnak mondott játékmenettől, és alaposan átalakított multiplayer módokkal készültek a játékosok millióira. A játékosok pedig jöttek, és élvezték a játék minden percét: a Modern Warfare megjelenése egy fordulópont volt a műfaj számára. A Modern Warfare története és játékmenete annyira újszerű volt, annyira új megoldásokat alkalmazott (gondolunk itt az események interaktív alakulására, arra, ahogyan végigvezetnek minket a kijelölt utakon, ahogy mindig történik valami a képernyőn, ahogy mindig van min izgulni - és amilyen tempóban haladunk előre a kalandban), hogy ezek után nehéz volt elképzelni, hogy hová lehet még fejlődni innen. Pedig volt hová: a több mint tíz milliós eladások után ismét egy Treyarch epizód, a Call of Duty: Black Ops jelentkezett, méghozzá ismét egy történelmi feldolgozással (ekkor még nem tudott a csapat felkészülni az új stílusra). Az Infinity Ward még tovább ment a 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2-vel, hiszen a játék szinte minden eladási rekordot megdöntött, és a kritikusok szerint is a generáció egyik legjobb játéka lett. A Modern Warfare 2 ekkorra igazi jelenséggé vált, amit lehetett szeretni, lehetett utálni, de kevesen maradtak közömbösek iránta.

CoD: Black Ops
CoD: Black Ops 2

A sorozat ezek után még két részt élt meg: az egyik a 2010-es Call of Duty: Black Ops, ami a Treyarch legnagyobb dobása volt, hiszen végre ők is szakítottak a Második Világháború témájával, hogy inkább a hidegháború katonai eseményeinek egy részét dolgozzák fel. A Black Ops jó irányba haladt, hiszen már jellemző volt rá minden, ami a Modern Warfare epizódokban annyira szerethető: pörgős tempó, izgalmas történet, tartalmas és legfőképpen a jól játszható multiplayer! A sorozat ekkor egy alaposabb átszervezésen ment át: az Infinity Ward csapatából egy kirobbant belsős botrány következtében a vezető programozók kiléptek, és vitték magukkal a csapat egy részét. Emiatt a Modern Warfare 3 (2011) már egy közös project volt, amibe az Infinity Ward mellett a Sledgehammer Games csapata is besegített. A Treyarch számára azonban ez hatalmas lehetőség volt, hogy végre a rivaldafénybe kerülhessenek: a legújabb, 2012 őszén megjelenő Black Ops 2 szintén a nem túl távoli jövőbe kalauzolja majd el a játékosokat - a modern technológia hideg és kegyetlen hatékonysága vár Rád!
BLACK OPS 2: SZIGORÚAN FELNŐTT JÁTÉKOSOKNAK!
Vannak dolgok, amiket nem lehet elégszer elmondani, hogy biztosan mindenki tisztában legyen velük. Ilyen például az, hogy a legerőszakosabb videojátékok egész egyszerűen nem valók egy tinédzser kezébe. A Call of Duty: Black Ops 2 agresszív erőszakot, kegyetlenséget, káromkodást és gyakran komoly morális dilemmákat hoz fel - ezek mind-mind remek eszközök arra, hogy a felnőtt játékosok elgondolkozzanak az emberi kegyetlenségen és a háború erején, egy fiatalabb játékos azonban nem biztos, hogy normálisan fogadja majd a látottakat - és akkor még nem is beszéltünk az interaktivitásról. Éppen ezért kérünk mindenkit arra, hogy 18 éven aluli játékosoknak semmiképp ne adja oda a játékot: a Black Ops 2 felnőtteknek való szórakozás, nem alaptalanul.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére