Wolfenstein: The New Order Xbox 360 használt

Wolfenstein: The New Order Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Wolfenstein: The New Order Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Wolfenstein: The New Order Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Ajándékok:

- Ajándék Doom bétakulccsal, ami XBOX ONE platformon aktiválható!

Wolfenstein: The New Order Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Bár az Xbox 360 nem nevezhető olyan konzolnak, amely híján lenne a minőségi FPS játékoknak, azért időről időre előfordul az emberrel, hogy az összetett multiplayer-módok és a nagyon szigorú, már-már komor történettel bíró kampány helyett szimplán csak szórakozni szeretne. Ha ez az érzés kerít hatalmába Téged, akkor a legújabb Wolfenstein játék, a The New Order utat mutat, alternatívát kínál: itt a játékmenet és a mészárlás a legfontosabb!A kilencvenes évek kezdetén a Wolfenstein 3D megalapozta az FPS stílust, és bár az igazán nagy népszerűségre egészen az utódig (Doom) várni kellett, a műfajt ismerő játékosok tudják, hogy melyik játékot illeti meg a teljes eredetiség érdeme. A Wolfenstein rendszeresen visszajárt többé-kevésbé minőségi utódokkal és folytatásokkal, de egészen mostanáig kellett arra várni, hogy a játékosok kiábránduljanak a hagyományos, kötött alapokra helyezett FPS játékokból, és szimplán csak szórakozni akarjanak! A The New Order ennek érdekében változatos fegyverkínálatot, lopakodást és golyózáport kínál, a játékmenet kellően leköt majd, és valódi kihívást nyújt (főleg azon a nehézségi fokozaton, amit a legjobban a sajátodnak tartasz), miközben a fekete humor szélén táncol... hiszen hogyan írnád le azt a sztorit, aminek lényege az, hogy egy alternatív múltban mészárolod le a hatalmat megszerző náci hadsereget?


A Wolfenstein nem csak az őrületre és a nevére támaszkodik: a játék szép, igen látványos grafikával bír, a játékmenetében pedig a lövöldözést és a lopakodást sikerült a fejlesztőknek meglepően jól kombinálni: a végeredmény a sztori első percétől egészen az utolsóig szórakoztató marad majd! Ha tehát lazulni és lövöldözni akarsz, és mindezt egy minőségi darabbal tennéd, akkor megtaláltad a megfelelő játékot ehhez!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére