Viva Pinata Trouble in Paradise Xbox 360 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Viva Pinata Trouble in Paradise Xbox 360 használt

Viva Pinata Trouble in Paradise Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Viva Pinata Trouble in Paradise Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Viva Pinata Trouble in Paradise Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő szimulátor játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Viva Pinata Trouble in Paradise Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

Az alaptörténet szerint Professor Pester meg szerette volna szerezni minden állatka aktáját a Pinata Computer-ből, de botcsinálta segítője összekeverte a print és delete gombokat. Nekünk, Pinata Island fiatal és ambiciózus kertészének feladata telkünkre csalni mindet és elküldeni őket különböző partikra a világ egész területén.

Hogyan történik a pinatak befogása? Három lépést kell teljesítenünk befogásukhoz, nevezetesen a „megjelenés-meglátogatás-megmaradás” hármasát. Általában virágokat, fákat kell ültetnünk, hogy odacsalogathassuk kiszemeltünket, de előfordul, hogy szobrot, vagy tereptárgyat igényel. Azoknak, akiket vadon fogunk el, előre biztosítsuk a megmaradás feltételeit, különben csapot-papot otthagyva visszaszökik, tehát előre vessük be az adott állatnak megfelelő környezetet, (föld, fű, magas fű, sivatag, hó) termesszük a növényeket stb.. Kétféleképpen lehet ültetni. Újfajta magokat mindig Seedostól kell kérni, de, ha már meglévő növényt szeretnénk termeszteni, akkor a magos zsákból kell vennünk. Kiválasztjuk, megvesszük, földbe dugjuk. Az tény, hogy így gyorsabb nagyobb tételt nevelnünk, de ez az amatőrök kiváltsága. Először az ásóval kis lyukat készítünk, amibe belepottyantjuk a magot: ez azért kedvezőbb, mert így, gyorsabban kifejlődik a növény, ami egy banánfánál egyáltalán nem elhanyagolható különbség. Ezután következik a trágyázás, aminek eredményeképpen a termés nagyobb, szebb, drágább lesz. Minden növénynek megvan a maga „színe”, ami mindig teljesen logikus, így nem igényel leírást.

Ezek után nem maradt más, mint a locsolás, bár, ha épp esős napot kapunk el, még erre sem kell külön figyelmet fordítanunk. Minden történésért, ami kertünkben megesik, jutalmazz a program, szinteket léphetünk, ami az 40. újabb magokat, kertépítészeti kellékeket nyit meg. De még előtte, úgy a 20.-30. szint környékén már működésbe lép, a teljesen életszerűen kialakított táplálkozási lánc: vagyis, csak ott lesz macskánk, ahol cincognak az egerek. Mikor végre jól érzi magát nálunk pinatank, vehetünk neki játékot, ruhát, versenyeztethetjük, de akár showra is elküldhetjük, ahol a nagyon szigorú zsűri véleményt mond. Érdemes gyümölcsöket etetni velük, ugyanis minden faj színezhető, csak meg kell találni a hozzá szükséges színanyagot. Emellett, ha kedvenc ételét adjuk pinatanknak, a trükkbottal taníthatjuk.

Általában igaz, hogy akkor értékes egy állatka, ha öreg, sok pénzt áldoztunk rá és sok harcot élt meg. Nem tanácsos összeereszteni egy oroszlán pinatat egy tigrissel, ha nem vigyázunk, háborús övezetté változtathatjuk kertünket. Kettőnél több lény nem fog kívülről kertünkbe kerülni, ha ennél is többet szeretnénk, akkor tenyésztenünk kell őket. A románchoz elsősorban kell egy ház, valamint az, hogy pinatank boldogság mutatója maximumon legyen. Ekkor megjelenik a szívecske állataink feje felett, kezdődik a hancúr. Itt az a feladatunk, hogy a megadott idő alatt minél több szívet gyűjtsünk össze és odaérjünk párunkhoz. Ez egymás utáni ismétlődésekben egyre nehezedik, a 6. kéjtánc után, ha ügyesek vagyunk ikrek is születhetnek. Ez ugye így elég kaotikusan hangzik? Figyelni a pinatak hangulatát, összeférhetőségét, növényt termeszteni, pénzt csinálni, kertet rendben tartani, partikre megfelelő állatot küldeni. Pontosan ezért kérhetünk segítőket. Fogadhatunk gyümölcsszedőt, öntözőt, sőt, madárijesztőt is, nappalra, éjjelre. Később bányászoknak adhatunk munkát, miután megnyitjuk bányánkat, ahonnan még dinoszauruszt is „felhozhatunk”. A vadásznál állatkákat rendelhetünk, Bart pedig újjávarázsolja tárgyainkat.

Miről is szól ez az egész? Kertépítésről, aranyos, színes állatkák nevelgetéséről. Végcél? Mindenki sajátot alkothat, nincsenek kötelező jellegű elvárások. Ha te olyan kertet akarsz, ahol csak víz van, tessék. Nem számít, semmi nem számít. Csak a játék!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Viva Pinata: Trouble in Paradise-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Viva Pinata egy nagyszerű játék... és itt a játék szón van a hangsúly. Az embert megfoghatatlan érzés kelti hatalmába, amikor ezzel játszik. Ajánlható mindenkinek, elsősorban a fiataloknak, de ugyanígy a gyermeklelkű felnőtteknek is, akik szeretik az efféle bájos játékokat, ahol a kreativitás maximálisan kiélhető. Ma már meglehetősen rokonszenves áron kapható a program, vedd meg magadnak, barátodnak, rokonodnak, választásoddal garantált sikert aratsz!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére