The Witcher 2 X360 Bővített kiadás (magyar felirattal) használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

The Witcher 2 X360 Bővített kiadás (magyar felirattal) használt

The Witcher 2 X360 Bővített kiadás (magyar felirattal) használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A The Witcher 2 X360 Bővített kiadás (magyar felirattal) használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Witcher 2 X360 Bővített kiadás (magyar felirattal) használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

Bruttó ár:
1990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

The Witcher 2 X360 Bővített kiadás (magyar felirattal) használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 
  • Konzolra optimizált, továbbfejlesztett látványvilág: Az igencsak komoly gépigénnyel bíró Witcher 2 konzolos változata az Xbox 360 képességeit teljes mértékben kihasználja - így a látványvilág valahol a pc-s medium és high beállítások között található majd, az eredmény pedig nem csupán gyönyörű, de folyamatos akciót eredményez majd!
  • Díjnyertes történet, változatos küldetések, komoly szabadság: A Witcher 2: Assassins of Kings a tavalyi év egyik legjobb szerepjátéka volt, amiben nem csak a grafikai teljesítményt díjazták, de az egyedi megoldásokat, a számtalan mellékküldetést, és a sok-sok szabad választást is - így a Te döntéseiden múlik majd, hogy milyen irányba halad majd a játék izgalmas, egyedi története!
  • Tartalmilag alaposan kibővített verzió! A konzolos változatot megvásárlók akkor is sok-sok meglepetésben részesülhetnek majd, ha már végigjátszották az eredeti pc-s Witcher 2-t: az Xbox 360-as verzió ugyanis alapos tartalmi bővítésen esett át. A játék legalább négy órányi bónusz mellékküldetést és átvezető animációkat tartalmaz, extra párbeszédekkel és tartalommal! A játék legteljesebb verziója tehát ez a változat lesz!

Megjelenés: 2012 április tizenhetedikén!

Az Xbox 360-as, bővített tartalomról:

Az Xbox 360 verzió a játék teljes adoptálása az új platformra. Átírtuk a kódot, hogy természetesen fusson a konzolon. A The Witcher 2 most bejelentett legújabb verziója jelentősen kibővült. Néhány szakértő szerint az egyik legszebb játék, amely valaha konzolra készült.” – mondta Adam Badowski, a CD Projekt RED Stúdió igazgatója.

A stúdió bemutatott egy új, számítógéppel készült intrót a játékhoz, amelyet a BAFTA-díjas és Oscar- jelölt Tomasz Baginski rendezett. Emellett a fejlesztők számos mozibetétet is készítettek a The Witcher 2 Xbox 360 verziójához. Az intró elérhető a www.gametrailers.com weboldalon.

A játékmenetet új küldetések és helyszínek egészítik ki. A The Witcher 2 bonyolult története még komplexebbé vált néhány új jelentős karakter bevezetésével, akik még tovább mélyítik a hatalomért folytatott harcokat az Északi Királyságokban.
További újítás történt a játék felhasználói felületén, amelyet teljesen átterveztek az Xbox konzol irányítására. Az új célzási, kamerakezelési és irányítási rendszer teljes kontrollt ad a játékosnak a witcher felett, ami a dinamikus és taktikai harcjeleneteknél a legfontosabb.

Azok a PC-s felhasználók, akik már megvásárolták a játékot, örömmel tapasztalhatják majd, hogy a bővítéseket ingyen letölthetik. Az Xbox 360 verzió pedig természetesen már tartalmazza a PC-re megjelent összes korábbi letölthető tartalmat és frissítést (beleértve az Aréna módot és az új oktatómódot, amelyek már részei voltak a PC-s tartalomnak” – tette hozzá Badowski.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére