The Evil Within Xbox 360 használt

The Evil Within Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Akció
NEM RENDELHETŐ
A The Evil Within Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Evil Within Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Ajándékok:

- Fighting Chance pack (ingame tartalmak, lásd a lentebb látható képet!)

The Evil Within Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ki mondta, hogy a jelenlegi konzolokra már nem érkeznek igazán ütős játékok? Shinji Mikami, a Resident Evil sorozat megalkotója ezzel az állítással semmiképpen nem ért egyet, hiszen új fejlesztőcsapatával hosszú évek óta munkálkodnak a legújabb játékukon, ami nemes egyszerűséggel az Evil Within névre hallgat. Ebben a játékban felkészülhetsz arra, hogy a régi túlélő-horrorok hangulatát kapod majd, az Xbox 360 képességeit maximálisan kihasználó külső mellett!
 
The Evil Within 01 The Evil Within 01
 
A játék egy balul elsült rendőri rajtaütéssel indít. A főhős, Sebastian Castellanos nem csupán azon veszi észre magát, hogy kollégáinak annyi, hanem időközben arra is rá kell döbbennie, hogy egy olyan különös rémálomban ragadt, ahol az élet és a halál közötti határvonal annyira keskeny, hogy szinte már nem is létezik.... és ekkor kezdődik a rettegés, a találgatás, és a menekülés!
 
Fighting Chance pack
 
Az Evil Within visszatér a túlélő horrorok alapjaihoz, de közben tiszteli a modern akciójátékok vívmányait is. Többé nem kell az irányítással bajlódnod, hiszen minden kézreáll majd, és a játék grafikája is abszolút 2014-es színvonalat képvisel – a játékmenet alapjai azonban inkább a kilencvenes évek végét idézik. Olyan elemekre gondolj itt, mint a Resident Evilből elhíresült mentési pontok használata (csak és kizárólag ezeken a helyeken érezhetted magad egy picit is biztonságban, azon túl, hogy csak itt menthetted el a játékállást), de visszatér a lőfegyverek muníciójának menedzselése is. Mivel mindig több ellenféllel találkozol majd, mint amennyi lőszered van,a menekülés az Evil Within központi részét képezi majd. Add hozzá a meneküléshez a hátborzongató hangulatot, az egyedi környezetet, és a tényleg csak a régi túlélő-horrorokhoz hasonlítható megközelítést, és meg is van a tökéletes recept a rettegésre!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére