Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

The Elder Scrolls V: Skyrim Xbox 360 használt

The Elder Scrolls V: Skyrim Xbox 360 használt
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.06.28. (szerda)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

ELDERS SCROLLS V: SKYRIM - ISMERTETŐ:

Az Elder Scrolls V: Skyrim eredetileg 2011 novemberében jelent meg, és persze azonnal játékosok millióit varázsolta el. Hogy minek köszönheti a sikereket? A méreteknek! A Skyrim ugyanis masszív, gigászi helyszíneket, hatalmas ellenfeleket, elképesztő számú küldetést és mellékküldetést tartalmaz. A szerepjátékban ráadásul teljes szabadságot kapsz már a kezdetektől fogva, így a hősödet is magadnak kell megtervezned. Eldöntheted, hogy milyen külsővel, személyiséggel, képességekkel bírj, a játék során pedig egyre erősebb képességeknek és egyre jobb felszerelési tárgyaknak lehetsz a büszke birtokosa. Vigyázz azonban: a Skyrim világában évezredek óta pihenő gonosz erők várnak arra, hogy valaki felébressze őket: lehet, hogy egy óvatlan pillanatban pont Te leszel az, akinek minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie!Persze nem leszel egyedül ebben a hatalmas világban!
Az Elder Scrolls V: Skyrim világa gép által irányított karakterek (NPC-k) tömkelegével lett benépesítva, a különböző városok és falvak lakói pedig saját történettel, múlttal, problémákkal bírnak - olyan problémákkal, amelyek megoldását akár rád is bízhatják majd, ha elég segítőkésznek bizonyulsz. Az új problémákkal pedig mindig új jutalmak, új kihívások és újabb kalandok társulnak: könnyen belátható tehát, hogy a Skyrim világa több tucat játékóra után is tud majd újabb és újabb meglepetéseket okozni a játékosainak. Ha pedig úgy érzed, hogy egy új perspektívára van szükséged, akkor kezdhetsz egy teljesen új karaktert, aki az eddigi hősödtől eltérő módon küzd majd - mondjuk mágia helyett a közelharcra vagy az íjászatra koncentrál!
The Elder Scrolls V: Skyrim Xbox 360 használt

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére