Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

SSX Xbox 360 használt

SSX Xbox 360 használt
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Sport
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

SSX - ISMERTETŐ:

Az előző konzolgenerációban (a PlayStation 2, GameCube, Xbox által dominált években) az SSX márkanév egyet jelentett a felhőtlen, határok nélküli száguldással. Az Electronic Arts ügyesen vette észre azt, hogy a 2000-es évek elején szinte minden sportot lefedtek a videojátékok, ellenben a snowboardos, hódeszkázós kalandokból mégsem volt megfelelő minőségű darab a piacon. Elkészítették hát az SSX-et, aminek legnagyobb ereje talán abban rejlett, hogy azok a játékosok is nyugodtan nekiugorhattak a legmagasabb hegyeknek és a legmeredekebb lejtőknek, akiket a sportág amúgy hidegen hagyott. Az SSX játékok ezek után egyre népszerűbbé váltak, egészen a jelenlegi generáció kezdetéig, amikor is valamiért úgy döntött az EA, hogy ideje pihentetni a sorozatot.


Egészen 2012-ig kellett várni arra, hogy az SSX ismét felébredjen hosszú téli álmából. Szerencsére nem is akármilyen minőségről van szó: az új rész a pompás látványvilág és a fergeteges sebesség mellett a modern elvárásoknak megfelelő online multiplayer tartalommal is szolgál azok számára, akik szívesen összemérnék tudásukat a legjobb játékosokkal!

Vár az SSX pörgős, lendületes világa! Az SSX nem akármilyen hódeszkás játék, hiszen itt a versenyzés mellett kifejezetten fontos, hogy stílusos mozdulatokat, trükköket hajts végre. A Tricky Mode aktiválása lehetővé teszi, hogy komplex kombókat hajts végre a levegőben vagy a pálya egy erre megfelelő szakaszában - eközben azonban figyelned kell arra, hogy a meccs továbbra is zajlik. Az SSX-ben tehát meg kell majd találnod az egyensúlyt a stílus és a sebesség között. Nem elég, ha a legdögösebb kombókat hajtod végre, a célba elsőként kell beérned! A játékban kilenc teljesen eltérő hegycsúcs várja, hogy leszáguldj rajta - mind-mind más megközelítést igényel majd.


Pompás külső, remek zenei aláfestéssel! Már az első SSX óta a sorozat védjegyének számít a kiváló látványvilág, amit licenszelt, híres sztárok által elénekelt zenék kisérnek. A 2012-es SSX sem hagy fel ezzel a jó szokással. A látványvilág egészen fergeteges, amiben sokat számíthat az is, hogy ilyen jellegű játékkal már viszonylag régóta nem találkozhattunk.

Tartalom a négyzeten - online játékmódok: A modern idők elvárásainak természetesen az SSX is eleget tesz. Manapság már nem elegendő, ha egy sportjáték csak és kizárólag egyjátékos tartalmat kínál a vásárlóknak, így az SSX-ben lehetőséged lesz arra, hogy különböző online játékmódokban mérd össze tudásodat más játékosokkal. Érdemes lesz hát sokat gyakorolni a meccsekre, hiszen sokan nagyon komolyan veszik az online versenyzést, így kívülről fújják az összes pálya nyomvonalát. Az SSX online multiplayer módjai hosszú heteken át le tudnak majd kötni, attól függően hogy mennyire szórakoztat a mások elleni versenyzés.
SSX Xbox 360 használt

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére