Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Risen 2 Dark Waters Xbox 360 használt

Risen 2 Dark Waters Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: RPG
NEM RENDELHETŐ
A Risen 2 Dark Waters Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Risen 2 Dark Waters Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Risen 2 Dark Waters Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Előrendelői ajándékok (a készlet erejéig!):

  • Ajándék Kincses Sziget DLC extra felfedezhető területtel, új fejtörőkkel, egy legendás - és roppant erőteljes - megszerezhető varázstárggyal

Risen 2 ismertető:


A Piranha Bytes csapata három évvel ezelőtt már megajándékozott minket egy nagyszerű fantasyval (a hajótörött kalandját elmesélő Risennel), melynek hatalmas sikere után nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb érkezni fog a folytatás. A Risen 2 az előd által kitaposott ösvényen jár, de ezúttal jóval darkosabb köntösbe öltöztetve érkezik!

A Karib Tenger Kalózai filmek stílusjegyeit magán viselő játék természetesen a rengeteg újdonság mellett hű marad önmaga (és a készítők, a Gothic széria alkotói) tradícióihoz, s erőből hozza a minőséget – minden téren. Bár a Risen 2 alatt duruzsoló motor ugyanaz, amit az előző résznél is használtak (Proprietary Engine), a három év alatt mégis oly tökéletesre csiszolták, hogy abszolút megállja helyét a mostani kínálatban, sőt! A Risen 2 komponensei, azaz autentikus világa, egyedi sztorija, gothicos lényei és romlott lelkű kalózai együtt olyan atmoszférát teremtenek, melyre egyetlen jelenlegi, vagy korábbi RPG sem képes.

A Risen 2 egy különleges kalandnak ígérkezik, mely minden szempontból egyedinek nevezhető, így ha az RPG műfaj szerelmese vagy, ezzel a játékkal nem nyúlhatsz mellé! Ha úgy döntesz belevetnéd magad a Gothic széria alkotóinak legújabb kalandjátékába, rendeld elő a még ma és ingyenes házhoz szállítást adunk ajándékba!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Risen 2-t és ha igen, kinek ajánlott?


A Risen 2 egy Karib Tenger Kalózai filmek látványvilágát és hangulatát idéző RPG kalandjáték, ami a népszerű Gothic készítőinek legújabb alkotása. Az első rész kedvelőin túl remek ajándék lehet az RPG műfaj és a fantasy világ szerelmeseinek, mivel a játékban a főhős folyamatosan fejleszthető, új képességekre tanítható, s a bejárható nyílt világ is hatalmas kiterjedésű, autentikus kinézetű, de az erőszakos játékmenet és a témaválasztás miatt – 16 év leginkább felettiek ajánlunk. A játékos változatos vidékeket járhat be, s szállhat szembe vérszomjas rémségekkel, részeg kalózokkal, rengeteg gondolkodtató feladatot oldhat meg, ráadásul a Risen 2 szavatossága is igen jónak nevezhető: a műfaj sajátosságának számító több tíz órás történettel van ellátva!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére