Race Driver Grid Xbox 360 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Race Driver Grid Xbox 360 használt

Race Driver Grid Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
500 KB tárhely szükséges
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Race Driver Grid Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Race Driver Grid Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Race Driver Grid Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A kilencvenes években szimulátor játékaival híressé vált Codemasters ebben a generációban nem totojázott, és olyan játékokat fejlesztett elsődlegesen, amelyek nagyon ügyesen lavíroznak a szimuláció és az árkád játékmenet között. Az egyik a valósághoz hasonló irányítást jelenti (ahol minden apró beállítás, mozdulat, hiba, a valódi versenyekben látott módon befolyásolja a teljesítményt) – a másik pedig egy letisztult, leegyszerűsített vezetési modellt kínál, amiben a lényeg a hangulaton, a pörgésen van. Napjainkban sajnos nagyon sokan elkövetik magukban azt a hibát, hogy az “árkád” szócskát úgy értelmezik: primitív. Ez nem igaz. Az arcade játékok a régi időkban ügyességet, fegyelmet, memorizációt igényeltek – és ezt a metódust egy versenyzős játékra is rá lehetett húzni, a legjobb példa volt a Sega Rally, vagy az Outrun.

A Codemasters-féle Race Driver GRID egyszerre szeretne szimulátor és arcade játék lenni: ezért is lehet a játékot nagyon szeretni – és persze lehet köpködni érte. A 2008 tavaszán megjelent autós játék megpillantásakor először az juthat eszünkbe, hogy NAGYON látványos történetről van szó. A Grid kétségbeejtően szép (és nem mellesleg a Codemasters már bevált grafikus motorját használja, ami a Dirt alatt is pörög). Az Ego engine teszi a dolgát – a játékosoknak pedig lehetőségük van eldönteni, hogy a nagyrészt utcai versenyzésen mit is szeretnének. A választás: bekapcsolnak minden segítséget, és egy könnyed, figyelmet azért mindenképpen igénylő játékkal töltenek el sok tucat órát – vagy kikapcsolnak mindent, és magukra maradnak a Grid speciális vezetési szabályaival, a nehezen betörhető fémmonstrumokkal.... mindkét út járható, és mindkét út remekül működik: ezért érdemelnek a fejlesztők dicséretet.

A Grid most, 2009 végén is vállalható, izgalmas és érdekes autóversenyzős játék, élvezetéhez pedig csak arra van szükség, hogy nyitott módon álljunk hozzá: ne várjuk az Outrun kötélen húzott modelljét, és ne számítsunk Race Pro-szintű szimulációra. Az átmenetek, az ötvözetek játéka ez. Egy remek ötvözet, nem csak rajongóknak.

KÉPGALÉRIA:

Race Driver Grid Xbox 360 használt
 
Race Driver Grid Xbox 360 használt
 
Race Driver Grid Xbox 360 használt
 
Race Driver GRID akciós áron
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére