Race Driver Grid Xbox 360 használt

Race Driver Grid Xbox 360 használt
Státusz: Raktáron
500 KB tárhely szükséges
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Verseny
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +30 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Race Driver Grid Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A kilencvenes években szimulátor játékaival híressé vált Codemasters ebben a generációban nem totojázott, és olyan játékokat fejlesztett elsődlegesen, amelyek nagyon ügyesen lavíroznak a szimuláció és az árkád játékmenet között. Az egyik a valósághoz hasonló irányítást jelenti (ahol minden apró beállítás, mozdulat, hiba, a valódi versenyekben látott módon befolyásolja a teljesítményt) – a másik pedig egy letisztult, leegyszerűsített vezetési modellt kínál, amiben a lényeg a hangulaton, a pörgésen van. Napjainkban sajnos nagyon sokan elkövetik magukban azt a hibát, hogy az “árkád” szócskát úgy értelmezik: primitív. Ez nem igaz. Az arcade játékok a régi időkban ügyességet, fegyelmet, memorizációt igényeltek – és ezt a metódust egy versenyzős játékra is rá lehetett húzni, a legjobb példa volt a Sega Rally, vagy az Outrun.

A Codemasters-féle Race Driver GRID egyszerre szeretne szimulátor és arcade játék lenni: ezért is lehet a játékot nagyon szeretni – és persze lehet köpködni érte. A 2008 tavaszán megjelent autós játék megpillantásakor először az juthat eszünkbe, hogy NAGYON látványos történetről van szó. A Grid kétségbeejtően szép (és nem mellesleg a Codemasters már bevált grafikus motorját használja, ami a Dirt alatt is pörög). Az Ego engine teszi a dolgát – a játékosoknak pedig lehetőségük van eldönteni, hogy a nagyrészt utcai versenyzésen mit is szeretnének. A választás: bekapcsolnak minden segítséget, és egy könnyed, figyelmet azért mindenképpen igénylő játékkal töltenek el sok tucat órát – vagy kikapcsolnak mindent, és magukra maradnak a Grid speciális vezetési szabályaival, a nehezen betörhető fémmonstrumokkal.... mindkét út járható, és mindkét út remekül működik: ezért érdemelnek a fejlesztők dicséretet.

A Grid most, 2009 végén is vállalható, izgalmas és érdekes autóversenyzős játék, élvezetéhez pedig csak arra van szükség, hogy nyitott módon álljunk hozzá: ne várjuk az Outrun kötélen húzott modelljét, és ne számítsunk Race Pro-szintű szimulációra. Az átmenetek, az ötvözetek játéka ez. Egy remek ötvözet, nem csak rajongóknak.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Race Driver GRID akciós áron
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére