Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!
Szavazz Ránk az Ország Boltja szavazáson!

Project Gotham Racing 3 Xbox 360 használt

Project Gotham Racing 3 Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
350 KB tárhely szükséges
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Gyerekeknek
NEM RENDELHETŐ
A Project Gotham Racing 3 Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Project Gotham Racing 3 Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő gyerekeknek játékaink között:

Bruttó ár:
8490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
4990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Project Gotham Racing 3 Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Történeti háttér:

A játékosok és a sorozat kedvelői is nagy örömmel fogadták a hírt, miszerint az Xbox 360 premierjének egyik kezdő játéka lesz. A Dreamcast-os időkben még Metropolis Street Racer-nek hívták a játékot, és ahogy a Blizzard elkezdte a fejlesztést az akkor még újnak számító Xbox gépre új nevet is adott neki. Egy teljesen új feelinget teremtett meg ezzel a frissen debütáló konzolnak. A siker nem maradt el, az Xbox egyik sikersorozatává nőtte ki magát az első és második rész. A játék inkább az arcade-ra hajazott mind kezelésében, mind pedig abban, hogy a bevett módszerekhez képest nem mutatott fel se tuningot, sem pedig rózsaszín festéseket és matricákat. Egyedi volt a maga nemében és a harmadik rész is egyedi, az XBL egyik legjátszottabb versenyjátéka.
Ahogy telt múlt az idő a Microsoft természetesen megkezdte új konzoljának reklámozását, kétségtelen, hogy a PGR3-nak is ott kellett lennie a kezdőkínálatban, hiszen a múltban is így volt ez, amikor első gépük debütált! Az első képek és vázas rajzok megmutatták mire lesz képes a harmadik rész. A sok hitetlenkedő a képek láttán azt hitte csak egy szépen Photoshoppolt, szemeket kiszúró kamu képeket láthatunk. Az idővel megjelenő játék minden kétséget eloszlatott és megmutatta, hogyan kell egy kezdő címet beharangozni és megvetetni a vásárlókkal. Versenyzés ez a legjobb fajtából!

Ismertető:

Amint beállítottunk minden egyes számunkra fontos opciót, megkezdhetjük karrierünk építgetését. Első alkalommal természetesen az egyéni karrier menüpontot ajánlom hisz ahhoz, hogy később sikereket érjünk el mindenképpen szükséges eme szamárlétra megmászása. Az extra járgányok, és természetesen a pálya részek is csak akkor próbálhatóak ki, ha teljesítjük a nem is olyan könnyű fő játékot. Újra a Kudos és a pontok vannak a középpontban, ahogy azt megszokhattuk az előző részben is, így aki azokat is legyűrte ismerős momentumokkal fog találkozni.

Minden verseny más és más, természetesen a játékmódok mennyiségét is megemelték, így vannak újonc, eddig nem ismert típusok is. A szokásos versenyek az egy az egy ellen opciók és a kudos gyűjtő vagy akadály pálya újra szerepel, azonban vannak új módok is, mint pl. az Eliminator. A NFS éra harcosai talán ismerik is ezt, a lényege csak annyi, hogy végig maradjunk az első helyen, mivel körönként egy versenyző kiesik. Aztán ott van az a típus is, amikor Kudost kell gyűjtenünk minden egyes kanyarban annak érdekében, hogy megállítsuk a visszaszámlálást, és időben célba érjünk. A nehézségi szinteket is jól belőtték és maradt az előző részekben is ismert jutalmazási metódus, minél nehezebb módon teljesítünk, annál nagyobb a jutalom.
Érdekes lehetőségünk van még, végre kaptunk egy pályaszerkesztőt is, így a Tokyo, New York, Las Vegas és Nürburgring pályák teljes mértékben a saját szájízünk szerint alakíthatók. Az Achievementek megszerzése nem egyszerű, egyik fele a netes módokban nyerhető meg, a másik pedig az egyjátékos részben.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Project Gotham Racing 3-at és ha igen, kinek ajánlott?

A száguldás, mint fogalom teljesen új értelmet nyer, amikor belső nézetben kipillantunk az autó oldal ablakán, a táj mosódik, az emberek fényképeznek, mi meg extázisba esünk. Amennyiben szereted az autós játékokat, véredben van a száguldás, akkor a kifejezetten jó választás a Project Gotham Racing 3, amely annak ellenére, hogy nyitócím volt, még ma is kiváló választás, akár magunknak, akár ajándéknak szánjuk. Ajánlható korhatár nélkül minden korosztály számára!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére