Ninja Gaiden 3 Xbox 360 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Ninja Gaiden 3 Xbox 360 használt

Ninja Gaiden 3 Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Ninja Gaiden 3 Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Ninja Gaiden 3 Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Raven Squad Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Project Sylpheed Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Tomb Raider Collection Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
5490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Ninja Gaiden 3 Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Történet ismertetö:

Ryu Hayabusa, a kultikus karakter visszatér, hogy minden tudását latba véve ismét rendet tegyen a rosszfiúk között! A történet szerint Ryu egy felkérést kap a Japán külügyminisztériumtól (A Japán Önvédelmi Eröktöl), hogy utazzon Londonba és vegye fel a harcot a titokzatos terroristákkal. Mire megérkezik, a terroristacsoport rejtélyes csuklyás vezetöjével találja szembe magát – aki korábban a Miniszterelnököt is megölte –, de a harcban alulmarad, a fögonosz pedig elmenekül… de elötte még odavet egy mondatot hösünknek: „Hét napja van a világ összes országának, hogy behódoljon Nekem, különben porig rombolom mindet!”

Játékmeneti újdonságok:

Ezen a ponton kapjuk kézbe az irányítást, s vetjük magunkat egy kivételesen izgalmas kalandba! A készítök elmondása szerint a Ninja Gaiden III sok ponton megtartja tradicionális értékeit, de rengeteg – a sorozat korábbi részeiben – nem látott innovatív megoldással is meglep minket: Több új játékmechanikai újdonság is lesz, melyek közül az egyik leglényegesebb a Ryu jobb karjára integrált Kunai penge, aminek segítségével hösünk képes lesz felkapaszkodni korábban elérhetetlen helyekre, vagy jó hatásfokkal használhatja akár harc közben is ezt az újdonságot. Tovább csiszoltak a mesterséges intelligencián is, így ellenfeleink már csata közben kommunikálni is fognak egymással, erösítést hívnak, körbefogásra buzdítják egymást, stb. Szintén újdonság, hogy Ryu ezúttal nem csak kaszabolva, de csendben lopakodva, egyetlen ütéssel is hidegre tudja tenni majd nemeziseit, illetve több új eszköz és mód is rendelkezésére fog állni feladata végrehajtásában. A rajongók legnagyobb örömére azonban nem változtatnak a játék nehézségén, így ez a rész is garantáltan kemény kihívásokat fog tartogatni!

Összefoglaló:

A játék tehát egy sodró tempójú, gyors dinamikájú akcióbomba lesz, melyet epikus jelentek, kiélezett szituációk, hatalmas föellenfelek, gigászi összecsapások és nem utolsó sorban rengeteg vér fog jellemezni. Nem kétséges, a Ninja Gaiden III egy nagyszerü és tartalmas kalandnak, egy igazi csemegének ígérkezik a kaszabolós játékok kedvelöi számára, így ha komálod a stílust, akkor azt ajánljuk még MA rendeld elö a játékot - nehogy lemaradj róla! Ne feledd, mi minden elörendelt játékot INGYENESEN kiszállítunk! Ez a Konzolok Szervize!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni az Ninja Gaiden 3-at, és ha igen, kinek ajánlott?

A Ninja Gaiden III egy harmadik (külsö) személy nézetü, hack n slash, azaz kaszabolós müfajú akciójáték, melyet játékmenete és alaptémája miatt – a sorozat rajongóin túl - szigorúan csak 18 éven felüli játékosoknak ajánlunk. A Ninja Gaiden III egy rendkívül tartalmas, szép grafikájú, eröszakos, söt rendkívül brutális játék, melyben a játékos egy Ryu Hayabusa nevü ninja börébe veheti fel a harcot a világot terrorizáló ismeretlen ellenséggel. Különösen azon játékosok fogják értékelni, akik szeretik a kökemény kihívásokat és soha nem adják fel a küzdelmet, még akkor sem, ha sokadszorra sem sikerül leküzdeni a föellenfelet….

KÉPGALÉRIA:

Ninja Gaiden 3 Xbox 360 használt
 
Ninja Gaiden 3 Xbox 360 használt
 
Ninja Gaiden 3 Xbox 360 használt
 
Ninja Gaiden 3 Xbox 360 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére