Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Michael Jackson: The Experience Xbox 360 használt

Michael Jackson: The Experience Xbox 360 használt
Státusz: Raktáron
Kinect szenzor szükséges
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Ügyességi
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.490 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +35 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Michael Jackson: The Experience Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

MIchael Jackson hihetetlen zenei legenda volt, olyan örökséggel, amelyet azok, akik ismerték a zenész munkásságát, valószínűleg soha nem fognak elfelejteni. Az Xbox 360-ra Kinect, a PlayStation 3-ra pedig Move támogatással érkező játékban egy olyan élmény részesei lehetünk, aminek segítségével belekóstolhatunk a legendás zenész munkásságába, a híres és legendás dalokat pedig eltáncolhatjuk, megtanulhatjuk a könyebb és a nehezebb koreográfiákat - a Kinect-el pedig énekelhetünk is (néhány dal csak és kizárólag éneklős feladatként szerepel a dallistában). Szereted a zenés ügyességi játékokat, és ismered, vagy szereted Michael Jackson zenéit? Akkor egy kihagyhatatlan, utánozhatatlan élményben lesz részed ezzel a játékkal.

A korong összesen 30 nótát tartalmaz majd, melyek között olyan klasszikusok bújnak meg, mint például a Bad, a Thriller, a Beat it, vagy a Billie Jean. A korábbi Wii-s verzióval ellentétben ezúttal egy-egy szám teljesítéséhez már énekelnünk is kell – de ez igazán nem okozhat gondot a rajongóknak, hiszen kivétel nélkül ismert és közkedvelt nótákról van szó, melyek dallamát/szövegét minden MJ kedvelő kívülről fúj. A játék legnagyobb erénye, hogy addiktív játékmenetének köszönhetően a vérbeli fanatikusokon túlmenően az alkalmi játékosokat is képes szórakozásra csábítani. Ha szereted a zenei anyagokat és mélyrehatóan megismerkednél Michael Jackson életművével, továbbá a mozgást sem veted meg, akkor a Michael Jackson: The Experience a te játékod!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba adni a Michael Jackson: The Experience-t és ha igen kinek ajánlott?

A MJTE egy remek játék, mely a poplegenda rajongóin túl egyaránt jó választás lehet azon játékosoknak - kortól nemtől függetlenül, akik kicsit is szeretik a zenei alapú videojátékokat, szeretnek énekelni és nem vetik meg a mozgást sem. A MJ: The Experience talán több is egy egyszerű játéknál, hiszen egyrészt képes a magas fokú szórakoztatásra, másrészt pedig korunk legnagyobb pop ikonjának legismertebb dalaival is megismerteti a játékost. Egy ilyen produktumot mindenki számára ajánlunk!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére