Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Lost Odyssey Xbox 360 Használt

Lost Odyssey Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: RPG
NEM RENDELHETŐ
A Lost Odyssey Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Lost Odyssey Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
4890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Lost Odyssey Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

A játék elején egy háború közepébe csöppenünk, ahol egy látványos és érdekfeszítő küzdelem során úgy látszik, seregünk vesztésre áll. A mágusokkal együtt (akik a csatában vérét vesztett harcosokat hozzák vissza a túlvilágról) megérkezik főhősünk is, Kaim Argonar, akiről már az első percben kiderül: nem mindennapi harcos! Kaim ötösével szedi áldozatait, ám körülötte több száz ellenséges katona közelít felé. Ekkor kapjuk kézhez az irányítást, ahol szerencsére nem vágják az embert a mélyvízbe, szépen nyugodtan meg lehet ismerkedni a játék lényegével, a harccal! A harc menete már régóta ismert: körökre osztott harcrendszer, amely a régi stíluson alapul. Tehát nem az újabb RPG-knél divatos fél-Real Time harcrendszer van jelen, hanem a régi, hagyományos színtiszta körökre osztott változat.

A sztorihoz még annyit érdemes elmondani, hogy Kaim, egy ezer éve született harcos, akit nem képes semmi elpusztítani, ráadásul amnéziában szenved, így szinte alig emlékszik valamire az elmúlt 1000 évéből. Apropó emlékek. A Lost Odyssey-ben előrehaladás közben sikerülhet visszaemlékeznie Kaim-nak bizonyos dolgokra, ehhez természetesen jó helyen kell lenni (tehát nem sorba adja be a sztori menetével, hanem magunknak kell felfedezni ezeket), ahol visszaemlékezhet dolgokra. Ezek az emlékek novellák, amiket el tudunk olvasni, ha épp alszunk, de akár a főmenüből is elérhetjük őket. Angol nyelvvel tökéletesen szinkronizáló egyének remekül szórakozhatnak, nagyon finom kis sztorikat olvashat az ember. Ezeknek a történeteket sem csak úgy simán olvasgathatjuk, hanem egy hangulatos zene kíséretében és egy rejtélyes háttérrel a képernyőn lehet lapozgatni. Nagyon jó megoldás, nagyon látványos is!

Ellenfeleink több típusúak, azaz a négy hírhedt elem jegyének egyikét hordozzák. Víz, tűz, szél, és föld elemekből állhatnak, amit mi ügyesen ki is fogunk használni. Logikusan a tűz elemű ellenekre a legjobb hatással a víz lesz, pontosabban nekünk a legjobb, neki annyira már nem. Az, hogy melyik mit üt, egyértelműen megállapíthatjuk, mindenkinek javaslom, használja is ki, rengeteg fölösleges időt megtakaríthatunk ezzel, plusz, ne csak az erejével akarjon nyerni az ember. Nem elég, hogy típusukban különböznek ezek az ellenfelek, de annyira sok fajta van belőlük, hogy az hihetetlen. Szinte minden kis helyszínen más lényekkel futunk majd össze, hol kisebb méretű varázslények, hol óriás sárkányok keresztezik utunkat.

Sokakat meglephet a program hatalmas mérete, 4 DVD-n terpeszkedik a játék, először nem is tudtam elképzelni, mi lehet ebben a játékban, ami ekkora méreteket ölt. Nos, az első lemez behelyezése után rájöttem: a videók! Brutális mennyiségű és szemkápráztató minőségű videóval találkozunk a játék során, amelyek nem elég, hogy szépek (nincs rá szó, milyenek is, leírhatatlan, amit az ember fia lát), de ráadásul hihetetlenül gyönyörűen vannak megalkotva! Mintha filmet néznél, de nem is, ez több, ez látványosabb annál! Elvégre az ember tudja, hogy nem hús-vér embereket látunk, mégis olyan érzelmekben gazdag átvezetők vannak, hogy az ember maximálisan beleélheti magát a sztoriba.

A Lost Odyssey lenyűgöző látványvilágot produkál nekünk, a szállingózó szemcsék az erdőkben, a csillogó tenger és az egyéb grafikai elemek olyan összhatást érnek el, ami a szemnek kápráztató hatású! Rengeteg gyönyörű helyszínen fordulunk meg a történet során, pl. hatalmas városokban, ahol szökőkutak díszelegnek és gyerek játszanak a főtereken. De csatangolhatunk majd hegyek között, tengerparton (csodálatos a víz kinézete), orbitális méretű hajón, vagy a háború utáni csatatéren.

A karakterek egyedisége nagyon ütős lett. Kaim, a csendes, ám önmagához szigorú erőteljes harcos, Jensen a szórakozás és a szélhámosság jegyeit viseli (rengeteget csajozik, az egyik küldetés előtt másnaposan állít be 3 csaj társaságában), és Seth, a mindig sokat gondolkodó kalóz lány. E három személyen kívül még hozzánk csapódnak más társak is, de a főszerep az övék. A többi személy miután velünk tartanak, ugyanúgy harcolni kell velük, méghozzá egyszerre. Egyszerre 5-6 személyt kell győzelemre juttatnunk, ami nem kis okosságot igényel, ennyi harcosnál már tényleg oda kell figyelni, melyik karakter mire szakosodott és milyen lépést teszünk velük.

Még mielőtt azt hinnétek, hogy csak a mászkálás és a harc lesz végig a dolgotok a játékba, akkor picit tévedtek. A játékmenetet változatossá teszik a „mini-game-k”. Lesznek helyszínek, ahol nem harc árán juthatunk tovább, van, hogy kamerák elől kell bujkálnunk pl. Ezek az apró játékmenetbeli frissítések megdobják a játék változatosságát, szerencsére, ugyanis tudva levő, rengeteg RPG esik abba a hibába, hogy unalomba fullad. Ha nincs változatosság, akkor elveszi a játékos kedvét a konzolozástól, legalábbis az adott játéktól biztosan. A Lost Odyssey-ben ilyen probléma hála az égnek nincs, úgyhogy egy változatos és gyakran frissülő játékmenetet kapunk.

Mivel ennyire változatos játékkal van dolgunk, akkor mért is ne lenne elég hosszú? Ezt a játékot nem lehet egy délután alatt lezavarni, ugyanis a Lost Odyssey színtiszta 50 órás játékidőt kínál fel! Amennyiben megállás nélkül játszaná az ember, akkor legalább két és fél napot venne igénybe, és ez a időtartam még talán egy kicsit rohanósabb végigjátszásra vonatkozik.


A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Lost Odyssey-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Lost Odyssey egy csodálatos világot rejt, remek történettel, remek karakterekkel! A játék elvarázsol és a munkahelyen vagy a suliban is azt várja majd az ember, hogy mikor ér haza és elutazhat Kaim és barátai világába. Aki egy kicsit is kedveli az RPG-ket, annak kötelező vétel, ráadásul a Konzolok Szervizében most igen jutányos áron juthatsz hozzá. Vedd magadnak, vagy ajándékba, a Lost Odyssey-ben biztosan nem fogsz csalódni!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére