Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Just Cause 2 Xbox 360 használt

Just Cause 2 Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
A Just Cause 2 Xbox 360 használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

JUST CAUSE 2 - ISMERTETŐ:

Amikor a Square Enix felvásárolta a többnyire európai fejlesztőstúdiókkal rendelkező Eidos-t, még talán maguk sem gondolták volna, hogy micsod aranybányát lelnek az itteni fejlesztők munkái közt. Az egyik első Square-kiadású játék ebből az üzletből a JUST CAUSE 2 volt, ami látszólag nem kínált sokat: agyatlan lövöldözés egy trópusi szigeten, maffiózókkal, törvényenkívüli katonák egész seregével, és sok-sok lőszerrel. Senki nem gondolta volna, hogy a Just Cause 2 a generáció egyik legjobb játékának számít majd!


Az Avalanche Studios a délkelet-ázsiai Panau szigetét modellezte le a játékhoz, a korábbi játékuk továbbfejlesztett grafikus motorját használva. A fejlesztők célja nem kevesebb volt, mint hogy az egész szigetet bejárhatóvá tegyék, a partoktól kezdve egészen a legmagasabb pontokig - és ha kell, a helikopterek és a repülők használat sem mellőzték a játékban. Az eredmény hatalmas, a Grand Theft Auto-sorozatot is megszégyenítő szabadság lett, amiben az egyik legnagyobb mókát az nyújtja majd, ha több ezer méteres magasságból kiugrasz egy gépből, és teljesen szabadon manőverezel az egekben - a végére pedig még a tűzharcból sem maradhatsz ki!

A JUST CAUSE 2 a hagyományos sandbox játékstruktúrát követi, amiben a történetet előre mozgató küldetések mellett opcionális feladatok százai színesítik, akár több tucat játékórányi szórakozást kínálva a játékosnak. A Just Cause 2 legjobb érdeme, hogy működik, méghozzá eszméletlen módon: fergeteges hangulatú a felfedezés és a repülés, a járműhasználat remekül sikerült, és mindennek tetejébe a változatos fegyvereknek és a jó harcoknak köszönhetően egy pillanatra sem érzed úgy a lövöldözések alatt, hogy egy másodrangú akciójátékkal játszanál. De nem ám, a Just Cause 2 ugyanis ezen a fronton is maximális teljesítményt ad le magából!


És ha már a teljesítménynél tartunk, nem mehetünk el szó nélkül a játék grafikája mellett sem! A Just Cause 2 maximálisan kisajtol mindent a jelenlegi generációs konzolok teljesítményéből, az eredmény pedig egy döbbenetesen szép látványvilág lett, amiben a szabadság csak tovább fokozza az élményt! Ha csak egy picit is vonzódsz a trópusi hangulat, a lövöldözős játékok, vagy épp a nyílt, sandbox-jellegű játékok iránt, akkor ezt a szoftvert kár lenne kihagynod!
Just Cause 2 Xbox 360 használt

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére