Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Homefront Xbox 360 használt

Homefront Xbox 360 használt
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +25 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Homefront Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Homefront a New Yorki székhelyű Kaos Studios fejlesztőcsapat legújabb játéka. A gárdáról azt érdemes tudni, hogy ők hegesztették a 2008-ban megjelenő Frontlines: Fuel of Wart, amit közel sem titulálhatunk bukott játéknak, de tény, hogy nem lett kiemelkedően jó (A játékosoknak tetszett és a kasszáknál is viszonylag jól teljesített).

A team most úgy gondolta legújabb projektjükkel, az alternatív jövőben játszódó Homefronttal megmutatják, hogy képesek igazán jó produktumot az asztalra tenni - s az eddig látott képek/videók alapján nagyon úgy fest, hogy ez össze is jön nekik. A történet szerint a nem túl távoli jövőben Észak és Dél-Korea egyesül, szövetkezik Japánnal és együttes erővel EMP bombát dobnak az USA-ra. Minden sötétségbe borul, a benzinárak az egekbe szöknek, összeomlik a gazdaság, eljön a káosz és rettegés ideje… Ebben a fejvesztett hadiállapotban kell helytállnia a játékosnak az amerikaiak egyik katonája, Robert Jackson bőrébe bújva, ám a feladat koránt sem lesz egyszerű…
 
A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Homefrontot és ha igen, kinek ajánlott?
 
A Homefront azoknak való igazán, akik szeretik az olyan különleges belső személy nézetű lövöldözős (fps) játékokat, melyek egy alternatív jövőben játszódnak: 2024-ben az egybeolvadt Korea lerohanja az Egyesült Államokat, a játékos pedig ebbe a háborúba lép be, s ragad fegyvert Amerika oldalán. Folyamatos, intenzív akció, könyörtelen ellenfelek, rengeteg gyilkoló alkalmatosság, egyedülállóan izgalmas történet, különleges képi világ egy lehetséges jövőről – tömören ezekkel jellemezhető a Homefront. A meglehetősen egyedi alapötletű egyszemélyes módozat mellett többjátékos lehetőséget is találunk a játékban, melyet annak erőszakos mivolta miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlunk.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére