Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Halo Reach Xbox 360 használt

Halo Reach Xbox 360 használt
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

HALO: REACH BEMUTATÓ:

A Microsoft legfontosabb videojátékos sorozata egyértelműen a Halo. A Halo volt az a játék, ami elindította a belsőnézetes lövöldözős játékokat hódító útján, és ez volt az első olyan szoftver, ami miatt szinte kihagyhatatlanná vált az Xbox konzol. Az eredeti széria 2007-ben trilógiává bővült, a Halo harmadik része pedig elérte a sorozat népszerűségi csúcsát, rajongók milliói vásárolták meg a játékot már a megjelenést követő órákban. Ha nem jön közbe egy bizonyos "Modern Warfare", akkor bizony máig a Halo lenne a legnépszerűbb konzolos FPS - a második hellyel sem kell azonban szégyenkeznie a sci-fi lövöldözős játéknak.


A Halo története a Reach bolygó elestével indult, ez volt az az esemény, ami az intergalaktikus dominót beindította. A fejlesztők ezt a történetet a játékokban nem dolgozták fel megfelelően, így ha valaki kíváncsi volt a történtekre, akkor a kiegészítő könyvek olvasása adott csak némi támpontot a Reach bolygón történt harcokkal kapcsolatban. Pár éve azonban úgy döntött a Bungie, hogy utolsó Halo témájú játékuk Master Chief nélkül, de büszke Spartan harcosokkal, a Reach bolygó végnapjaiban játszódik majd. Ha felnézel az égre, láthatod az idegen hajókat, érezheted a nyomást a légkörben. A bolygónak órái, jobb esetben napjai vannak hátra - hozd ki belőle a legtöbbet!

A Halo: Reach a népszerű belsőnézetes lövöldözős széria egyik legnagyobb fénypontja. Kifejezetten ritkán fordul ugyanis elő a videojátékok története során, hogy egy fejlesztőnek lehetősége lesz arra, hogy egy "múltbéli" eseményhez nyúljon vissza, hogy megmutassa azt teljes pompájában. Az egyik ilyen kivétel a szabály alól a Halo: Reach, ami a legmodernebb technológiák és a Bungie legjobb tudása alapján mutatja be a Reach bolygó utolsó harcát - méltó búcsú ez a Halo szériától a fejlesztőcsapat számára. A Halo: Reach a harmadik rész továbbfejlesztett grafikus motorját használja, ez pedig nem csak szebb grafikát, de élethűbb atmoszférát eredményezett, több speciális effekktel, komplexebb fény-árnyék hatásokkal. A komorabb megjelenítés ráadásul remekül illik a Halo: Reach mondanivalójához: ebből a részből hiányzik Master Chief sérthetetlen heroizmusa és a rész optimizmusa, itt valóban a szürke, a barna és a kék sötétebb árnyalatai dominálnak. Ahogyan a Covenant fenyegetése egyre nyomasztóbb lesz, úgy fordulnak be hőseink is magukba, hogy aztán egy egészen elkeseredett hadjáratba kezdjenek az idegen erők ellen. Reach bukására mindig is emlékezni fogsz, amíg videojátékokkal foglalkozol - egyszerűen fergeteges, amit a fejlesztők összehoztak ebben a részben.


A Halo: Reach játékmenete a legjobbat nyújtja, amire a Halo játékok képesek: minden összecsapás más és más módon érhet véget, az ellenfelek pedig folyamatosan próbálnak reagálni a felmerülő komplikációkra. Itt nincs egyetlen szuperfegyver, betanulásra váró technika, vagy védhetetlen pozíció: folyamatosan arra leszel kényszerítve Te is, hogy újragondold stratégiáidat, mozogj, lepd meg az ellenfeleket, és használd ki a terep adottságait is a harcok alatt. A Halo: Reach a normál játékmód (a történet) mellett Firefight pályákat is a játékosok elé pakol, ahol a cél a hullámokban érkező ellenfelek legyőzése, limitált felszereléssel és igen csekély lőszerrel - természetesen ahogy a kampány, úgy ez is akkor a legizgalmasabb, ha többjátékos módban, más játékosokkal karöltve játszod végig ezeket a pályákat.

Nehezen fogod tudni megindokolni magadnak, ha kihagyod a Halo: Reach című alkotást. A Bungie búcsúja a Halo sorozattól az egyik legjobb részt eredményezte, ami masszív tartalmával, újra és újra végigjátszható kampányával, gyönyörű grafikájával, nyomasztó hangulatával és tartalmas multiplayerével mindenkit elkápráztat majd, aki csak egy picit is fogékony a Halo sorozatra. Ha pedig olvastad a könyveket is, és hardcore rajongónak tartod magad, akkor még izgalmasabb lesz átélni azt, amiről eddig csak a rémtörténetekben suttogtak a katonák...
MULTIPLAYER - A HALO REACH TÖBBJÁTÉKOS MÓDJAI:
A Halo sorozat sikerének egyik titka az, hogy a fejlesztők még időben felismerték azt, hogy mennyire fontos a többjátékos mód, a játékosok összekötése, és akár kompetitív, akár kooperatív szórakoztatása. A Halo Reach sem kivétel ez alól: több, mint három különböző, egymástól drasztikusan eltérő játékmódbna lehet játszani a játékkal. Az első opció, amikor co-operatív módban játszod végig a játék történetét. Ekkor érdemes minél magasabb nehézségi fokozaton játszani, hogy az ellenfelek kellő kihívást nyújtsanak a csapatotoknak. A legnagyobb kihívást természetesen az jelenti, amikor a legmagasabb fokozaton viszitek végig a játékot - ehhez azonban sok gyakorlásra és jó kommunikációra lesz szükség.


Ha dinamikusabb, változatosabb izgalmakra vágysz, akkor ott van a Firefight mód, ahol a hullámokban érkező ellenfelek ellen kell adott ideig túlélni - ez a játékmód azért vált annyira sikeressé és népszerűvé az elmúlt években, mert a legtöbb játékos számára pont jól adagolta szórakozást. Ha nincs több órád a kampányra, de nem akarsz mások ellen játszani, akkor irány a Firefight, és máris lövöldözhetsz barátaiddal az idegen erők egyre erősebb harcosaira!

Végül, de nem utolsósorban ott van még a hagyományos kompetitív multiplayer, ahol különböző méretű pályákon több eltérő játékmódban játszhatsz más játékosok ellen. Ez a legszórakoztatóbb formája a Halo-nak, hiszen itt minden fegyver értelmet nyer, itt minden sarkon veszély várhat rád - és a preferenciáidtól függően akár egyedül, akár csapatban is harcra indulhatsz. A Halo online multiplayerének ezen részlege e-sporttá nőtte ki magát, rendszeresen megszervezett versenyekkel, élő közvetítéssel, profi csapatokkal, kommentátorokkal - ha játszani nincs is kedved, még akkor is megnézhetsz egy-két izgalmasabb meccset az éppen zajló eseményekből.
Halo Reach Xbox 360 használt
HALO REACH - 16 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
A Halo azon kevés belsőnézetes lövöldözős játékok közé tartozik, amelyeken nem a jól megszokott "szigorúan felnőtteknek" címke található, hanem már a 16 éven felüli játékosok is nyugodtan játszhatnak a játékkal. Miért? Leginkább a téma és a megvalósítás miatt: a Halo Reach egy háborút mutat be, de tartózkodik az öncélú, eltúlzott erőszaktól, a vér túl gyakori használatától, és a felesleges csonkolásoktól vagy hasonló brutális jelenetektől. A játékban ráadásul az akció idegen lények ellen zajlik, így még csak arról sincs szó, hogy ember-ember elleni kondícióonálás történne a játék alatt. Éppen ezért 16 éven felüli játékosok már nyugodtan játszhatnak a játékkal.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére