Grand Theft Auto V Xbox 360 (GTA 5) fémtok és használt

Grand Theft Auto V Xbox 360 (GTA 5) használt
Státusz: Nem rendelhető
8gb kötelező install tárhely szükséges
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Akció-kaland
NEM RENDELHETŐ
A Grand Theft Auto V Xbox 360 (GTA 5) használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Grand Theft Auto V Xbox 360 (GTA 5) használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Bruttó ár:
4990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Grand Theft Auto V Xbox 360 (GTA 5) használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a ma reggelre várt újabb GTA 5 szállítmány a DHL szállítmányozó cég hibájából újabb 1 napot fog csúszni. A késés oka, hogy az áru szállítás közben megsérült, így nekik azt a német továbbító/elosztó központban újra kellett csomagolniuk, és emiatt a játékok csak a következő csatlakozással tudnak újra útnak indulni Budapestre. Azt sajnos többszöri telefonálásunk, nyomásunk ellenére sem tudták elvállalni, kivitelezni, hogy még ma megérkezzenek a játékok bármilyen lehetséges alternatív módon. Tehát csak a holnapi napra várható a következő adag, mert nincsen a cégnek szabad repülője, amivel tovább indíthatnák a játékokat.

Az elmúlt években hatalmas csend uralkodott a Rockstar háza táján. Azt ugyan lehetett sejteni, hogy olyan nagyágyúk után, mint a GTA IV vagy a Red Dead Redemption, a csapatok biztosan készülnek valami új játékkal - de semmilyen információ nem szivárgott ki ezekből. Egészen mostanáig. A GTA V-ről eddig csupán annyit tudtunk, hogy 2013-ban érkezik meg, PS3-ra és 360-ra - most azonban befutottak végre az első fontosabb információk is. Készülj, mert nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar a generáció legnagyobb dobását fogja összehozni a Grand Theft Auto ötödik részével!


A Los Santosban játszódó Grand Theft Auto 5 szakít az eddig megszokott hagyományokkal, és immáron három főszereplőt irányíthatunk a játékban. A GTA 5 triója igazi furcsa brigád: egy volt bankrablásokból meggazdagodott veterán rabló, egy igen tapasztalt autótolvaj, illetve egy mentális problémákkal küszködő fazon áll majd össze a játékban, a céljuk pedig az lesz, hogy ismét nagyobb összegekhez jussanak - beindul tehát újra a nagyszabású bankrablások sorozata.


A Grand Theft Auto 5 hatalmas játék: nagyobb, mint a GTA IV-ben látott helyszínek és San Andreas együttesen. Bár "csak" Los Santos lesz szabadon bejárható, a várost körülvevő vadon is része lesz a játékmenetnek: egy komolyabb erdőség, egy hatalmas tó és egy teljesen lemodellezett hegy is vár majd ránk - a fejlesztők tehát tanultak a Red Dead Redemption csapatától, és az ottani hangulatból ragadt egy kevés a GTA V-re is. Mindezek mellett a játékmenet frontján is rengeteg változtatásra lehet számítani: drasztikus fejlődésen esett át a lövöldözés rendszere, új vezetési modellt kaptak a kocsik, és búcsút mondhatunk a GTA IV nem túl népszerű minijátékainak is - helyükre újabb, jobban átgondolt minijátékok kerülnek majd.

A GTA 5 bámulatos grafikával, hatalmas méretekkel, és az elődjeinél komolyabb játékmenettel bír - így minden adott lesz arra, hogy 2013-ban egy meghatározó sandbox akciójátékkal búcsúzzon a Rockstar csapata a jelenlegi konzolgenerációtól. Izgatottan várjuk a további fejleményeket és a hamarosan érkező első trailert.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére