Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) használt

Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Verseny
A Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

FORZA MOTORSPORT 4 ISMERTETŐ:

A Microsoft és a Turn 10 csapata már az első Xbox megjelenése óta folyamatosan azon van, hogy egyre jobb és jobb autóversenyzős játékokat nyújtsanaka az Xbox, majd később az Xbox 360-tulajdonosok számára. Ennek a sok munkának megvolt a gyümölcse a Forza 3-al és a Forza 4-el, ezek a játékok ugyanis megmutatták, hogy milyen az, amikor a pompás grafika, a remek online játékmódok és a széles autókínálat egy minden eddiginél izgalmasabb játékban jelenik meg végre. Ha szereted a realistább megközelítést alkalmazó autóversenyzős játékokat, akkor ne keress tovább: megtaláltad a legjobb választást!


Hatalmas autóválaszték, változatos pályák: A Forza sorozat folyamatosan bővülő autókínálattal várta játékosait, akik aztán így egyre tartalmasabb részeket kaphattak kézhez. A Forza Motorsport 4 gigantikus darab, hiszen a lemezen több, mint 500 autó várja azt, hogy megszerezd a játékon belül - az online DLC-k segítségével pedig ez a szám a megjelenés után is folyamatosan növekedett! A kocsikkal pedig több, mint huszonnyolc versenypályán indulhatsz útnak!

Megfelelő kihívás a realizmus és az árkád versenyek kedvelőinek: Bár a Turn 10 fejlesztői hisznek abban, hogy a cél a valósághű autóversenyzős játékok készítése, azért nem szeretnék élvezhetetlenné tenni a játékot az egyszerűbb, kevésbé realista játékok kedvelői számára. Így a Forza 4-ben több opció vár majd a kevésbé tapasztalt versenyzők számára, amelyeket használva egyre jobban kitanulhatod a különböző autókat, illetve az elérhető pályák nyomvonalait is memorizálhatod. Ezek után pedig ahogy fejlődsz, úgy egyre több segítséget kapcsolhatsz ki, míg végül a magad ura leszel a legprofibb fokozatokon!


Továbbfejlesztett grafikus motor: A Forza 4 igen komplex grafikával rendelkezik, ami komoly változtatásokon esett át elődjéhez, a harmadik részhez képest. Az eredmény: a generáció egyik legszebb autóversenyzős játéka, amivel csak kevesen tudják felvenni a versenyt. A játék ráadásul hatvan képkockát pakol a képernyőre másodpercenként, így garantálva azt, hogy a kocsik mozgása kifejezetten élethű maradjon a legkeményebb szituációkban is!

Online játékmódok, testreszabható járgányok: A Forza 4-ben ismét lehetőséged lesz arra, hogy teljesen magad határozd meg az általad vezetett járgány paramétereit. Rengeteg óra tesztelés vár majd Rád, ha meg akarod találni a megfelelő alkatrészeket és a legjobb beállításokat - az eredmény azonban magáért beszél majd a köridőket és a helyezéseidet elnézve. Ráadásul ismét szabadon festegethetsz, különböző matricákat és színeket helyezve a kocsikra, amikkel aztán az online játékmódokban is megmutathatsz majd! A Forza 4 közösségi élmény, rendszeres versenyekkel, riválisokkal, izgalmas előzéssel, és megunhatatlan online futamokkal!

Ha szeretnél még többet megtudni a játékról, akkor olvass tovább!
FORZA MOTORSPORT 4: RÉSZLETES BEMUTATÓ:
Igen sok év telt el azóta, hogy a Microsoft és a Turn 10 Studios közreműködésében elsőként megjelent a Forza Motorsport - akkor még az eredeti Xbox konzolra. A fejlesztők nem kevesebbet tűztek ki célnak akkor, mint hogy a műfaj legjobbjai közé kerüljenek a játékukkal, ezt a célt már az első játékkal sikerült alaposan megközelíteniük. A csapat persze nem hagyta mindezt annyiban, és a következő években tovább dolgozott a folytatáson, ami ekkor már új konzolra (Xbox 360) készült. A Turn 10 nem akarta túl nagy fába vágni a fejszéjét, így a Forza 2-t rögtön egy harmadik, majd egy negyedik rész is követte, a folytatások pedig folyamatosan bővítették és csiszolták az elődök felhozatalát, játékmenetét. Ez a trend a negyedik résszel beért: a Forza Motorsport joggal nevezhető a jelenlegi konzolgeneráció legjobb autóversenyzős játékának. Hogy miért? Lássuk csak....


A Forza Motorsport 4 egy autóversenyzős játék, méghozzá a realista fajtából. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők rengeteg munkaórát töltöttek el a játékban szereplő járgányok valódi verziójával, és az így megszerzett adatokat igyekeztek egy-az-egyben átültetni a játékba, hogy a vezetési élmény, a hangok, az ütközések, és úgy általában az egész játékmenet a lehető legjobban hasonlítson arra, amit a valóságban is átélhetünk a volán mögött. A valóságban autóversenyzőnek lenni azonban jóval nehezebb, mint azt sokan gondolták: olyan szinten kell az uralmat tartani a járgány felett, amely kategóriákkal nagyobb erőfeszítést igényel a sofőrtől, mint a hagyományos utakon való, 60-100 km/órával megtett autózás. Ráadásul több száz, adott esetben akár ezer órás körözésről van szó, fokozott figyelem és maximális óvatosság mellett... hogyan is lehetne mindezt átültetni egy videojátékba? Nos, a Turn 10 csapata úgy döntött, hogy megengedőbbek lesznek, mint a valóság, és több nehézségi szintet (ki/be kapcsolható segítségek) implementáltak. Ennek a döntésnek az lett az eredménye, hogy a Forza Motorsport 4 a hobbi-versenyzők számára nem több, mint egy nagyon izgalmas, nagyon tartalmas versenyjáték, legyőzhető gépi intelligenciával, jófajta fizikai modellel, törések és egyéb ütközés utáni következmények nélkül. Az elszántabb játékosok azonban kikapcsolt segítségekkel, a legjobb ellenfelek ellen indulnak útra a versenyeken, méghozzá maximális fizikai modellezés mellett. Mindez annyit tesz, hogy egyetlen komolyabb koccanás elegendő lehet arra, hogy autónk csupán pöfékelve, alacsonyabb tempóval, gyengébb vezetési képességekkel induljon útnak a verseny hátralévő részében...


Izgalmasan hangzik? Nem véletlenül:a Forza Motorsport 4 tényleg igyekszik több, egymástól gyökeresen eltérő játékostáborhoz szólni, és mindezt sikeresen teszi. A játék alapjai kifejezetten zseniálisak: a másodpercenként hatvan képkockát a képernyőre pakoló grafikus motor a generáció egyik legjobbja, egy kezünkön meg tudnánk számolni azokat az autós játékokat, amelyek ezzel fel tudják venni a versenyt. A Forza Motorsport 4 ráadásul ügyesen épít erre a remek alapra, hiszen több, mint ÖTSZÁZ különböző autó volánja mögé pattanhatunk be, amelyekkel több tucat különböző pályát járhatunk majd be akár valódi versenyek, akár csak gyakorlókörök keretein belül. Egy autó megszerzése pedig nem a kaland vége, csupán a kezdete: a kocsidat szinte teljesen szabadon tuningolhatod majd, kívül és belül egyaránt. Belül a teljesítményt módosító elemek cseréjéről, vásárlásáról van szó (motor, gumik, fékek, stb.) - ez a részleg aztán nem egy olyan témakör, amit érdemes egy félmondattal elintézni. A Forza Motorsport 4-ben több száz elérhető járgány közül kell kiválasztani a kedvencedet, néha pedig előfordulhat, hogy szeetnél egy kocsival többet versenyezni, de kezd túlságosan gyengévé válni a riválisokhoz képest. Ekkor dönthetsz úgy, hogy egy erősebb motor kerül a kasztniba, illetve jobb gumik, esetleg egy jobban működő, érzékenyebb fékrendszer... Igen ám, de ennyi változtatás után egy teljesen más kocsi lett a végeredmény, aminek a vezetése teljesen más, mint amit korábban megszokhattál. Játék a játékban: a Forza 4-ben itt elkezdheted újra kitanulni a saját kocsid, ezúttal immáron szó szerint magasabb fordulatszám mellett. Persze lehet, hogy még így sem az igazi a dolog, ekkor óhatatlanul előfordulhat, hogy egy teljesen más kategóriás járgányt kell majd megvásárolnod a játékban megszerzett pénzedből.

A Forza Motorsport fejlesztői már az első rész megjelenése óta büszkén válllaják fel, hogy számukra az autókázás nem feltétlenül az a szent és sérthetetlen valami, aminek sokan hiszik, és teljes erővel támogatják az autók külső módosításait is. Igen, a kocsi külsejére pakolt extrákról, az egyedi festésekről és a látványos matricákról van szó. A Forza játékokban lehetőséged volt arra, hogy egy teljesen magad által készített festést applikálj az autókra, aztán az így készült járgánnyal az online futamok során pompázz - ez pedig most is így lesz. Így hiába választasz ki például egy népszerű járgányt, ha emellett teljesen egyedi színvilágot kölcsönzöl neki a külső tuning segítségével. A végeredmény: megőrizted egyediségedet, és egy remekül kinéző járgány büszke tulajdonosa is lehetsz! A Forza 4 itt is jutalmazza a kreativiitást, a játékon belül és általában egyaránt.
Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) használt
FORZA MOTORSPOT 4: ONLINE SZÓRAKOZÁS HATÁROK NÉLKÜL!
A Forza Motorsport 4 játszható úgy is, mint egy hagyományos, "offline" autóversenyzős játék, ekkor azonban igen sok élménytől eleshetsz. A Turn 10 csapata ugyanis részről részre egyre több online opciót, lehetőséget adott a játékosok számára annak érdekében, hogy egy valódi közösség jöjjön létre a játékokon belül. A Forza Motorsport 4 ennek az egy évtizedes munkának a gyümölcse, ami a mai napig kifejezetten aktív játékosok ezreit eredményezte, akik napi rendszerességgel játszanak különböző meccseket a játékban. Ha szeretnél te is csatlakozni a Forza 4 multiplayer élményéhez, akkor nincs más dolgod, mint rendelkezni egy Xbox Live Gold előfizetéssel és egy aktív, normálisan működő internetkapcsolattal az Xbox 360 konzolodon, és már kezdődhet is a móka! A játékban több játékmód és több különböző kategória vár rád. A hagyományos, "tétre menő" meccsek mellett megtalálhatod az egyszerűbb versenyeket is, ahol kevésbé agresszív versenyzők ugranak egymásnak.


A Forza Motorsport 4 így a legizgalmasabb és a legszórakoztatóbb is, hiszen legyenek akármennyire is jók a mesterséges intelligencia által irányított sofőrök, egész egyszerűen képtelenek arra, hogy a valódi versenyzők döntéseit és viselkedését élethűen tudják utánozni. Csak élő ellenfelekkel szemben érzed majd azt a valódi izgalmat egy-egy kanyar előtt - vajon rádhúzzák a kormányt, vagy befékeznek? Esetleg a józan ész győzedelmeskedik a büszkeség felett? Az online meccsek alatt könnyedén valódi riválisokat és valódi barátokat szerezhetsz, akikkel rendszeresen csoportokba szerveződve versenyeztek majd - ez pedig a jelenleg elérhető legjobb autóversenyzős élményt jelenti majd. És ne feledd: az általad készített egyedi külsejő autókat a többi játékos is látja majd!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére