Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) Essential Edition BC használt

Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) Essential Edition BC használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Verseny
NEM RENDELHETŐ
A Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) Essential Edition BC használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) Essential Edition BC használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Superstars V8 Next Challenge Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) Essential Edition BC használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Forza Motorsport 4 Essential Edition most kedvező áron kapható, ha Xbox 360 konzol vásárlásval együtt adod le a rendelést a játékra. A játékra rendelést nem tudjuk teljesíteni, amennyiben nem tartozik hozzá egy megvásárolt Xbox 360 konzol is, az ajánlat tehát csak a gép és a játék együttes megvásárlásakor érvényes!

Amit a játékról tudni érdemes:
  • Fergeteges tartalom: A Forza Motorsport 4 az elődöknél is komolyabb, a platformján páratlan tartalommal érkezik. Ez azt jelenti, hogy több mint nyolcvan legendás gyártó ötszáz különböző autója került lemodellezésre: a játékban szereplő másaik páratlan részletességgel bírnak, és néhol tényleg olyan látványt nyújtanak, mintha csak mellettünk állnál. A Forza Motorsport 4 az elődök legjobb játékmódjait is tartalmazza - és természetesen új lehetőségek is bekerültek a játékba.

  • Továbbfejlesztett látvány és hangzás: A Forza Motosport 4 fejlesztői mindent megtettek annak érdekében, hogy az Xbox 360 képességeit még jobban kihasználják.A felújított lighting engine-nek köszönhetően a fény-árnyék hatások, a bevilágítások valóban realisztikusabbnak hatnak, aminek következményeképpen az egész játék még jobban néz ki, mint az elődök. A fejlesztők egyedi motorhangokkal is készülnek: a végeredmény egy igazi szimulátor, a stílusán belül az egyik legjobb!

  • Utánozhataltan játékélmény, javított karrier-mód: A Forza Motorsport 4-ben a karrier mód immáron igazodik a Te vezetési képességeidhez. Ha túlságosan nagy az előnyöd a többi versenyzőhöz képest, és kezded úgy érezni, hogy nincs kihívás, akkor a játék megengedi a gép által irányított pilótáknak, hogy picit tovább tuningoljanak kocsijukon, és direkt Hozzád igazított beállításokat végezzenek el: az eredmény így izgalmasabb versenyeket és komolyabb kihívást szül. Természetesen továbbra is rengeteg verseny, kupa és online játékmód áll majd a rendelkezésedre!

Leírás:

A Forza Motorsport a Microsoft konzolának egyik legnagyobb húzócíme,
ami az előző generációban kezdte meg sikersztoriját. Az első Xboxos epizód 2004-es megjelenése óta két további Forza is napvilágot látott, melyek mindig képesek voltak a megújulásra és természetesen jóval túlmutattak elődjükön. A Turn10 és a Microsoft duója ezúttal sem szeretne változtatni a recepten: A Forza 4 a 2011-es év egyik legnagyobb nagyágyújaként léphet a porondra, letaszítva onnan minden riválisát!

Az új epizódban minden eddig látottnál szebb grafikát kapunk, realisztikusabb fizikával, masszívabb tartalommal és persze élvezetesebb versenyzési élménnyel megspékelve, de az igazi újdonságot minden bizonnyal a Kinect támogatás fogja nyújtani: Az „Autovista” elnevezésű menüpont alatt egy interaktív bemutatószalon terpeszkedik el, amiben virtuálisan mi is körbejárhatunk, a kamera segítségével bekukkanthatunk autóink belsejébe, kinyithatjuk az ajtókat, lehúzhatjuk az ablakokat, stb… azaz megcsodálhatjuk a legapróbb részleteket is. Persze a Kinect használata nem merül ki ennyiben, hiszen ha kedvünk tarja, akkor kontroller nélkül is játszhatjuk a játékot, kezünkkel „légkormányozva”, de hasznos lehet a fejkövetés funkció is, minek segítségével benézhetünk a közelgő kanyarokba.

A Forza 4 minden kétséget kizáróan jóval túlmutat elődein és ezt Te is megtapasztalhatod, ha előrendeled tőlünk a játékot: Érdemes előrendelni, hiszen tudod, nálunk a kiszállítás díjtalan! Ugye Te sem hagynád ki az ősz legjobb autóversenyes progiját?

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Forza Motorsport 4-et és ha igen, kinek ajánlott?

A Forza Motorsport 4 egy vérbeli autóversenyes játék, mely az Xbox konzol egyik legnagyobb címe is egyúttal. A játék páratlanul tartalmas, hihetetlen részlet gazdag vizualitással bír és realisztikus versenyzési élményt nyújt. Remek ajándék lehet minden olyan játékosnak, aki szereti a száguldást, szereti a kihívásokat, mindene a győzelem – akár online, akár offline módozatban is. A Forza Motorsport 4 egyik legnagyobb újítása a Kinect kamera integráció, aminek segítségével a játékos akár kontroller nélkül, saját kezével is irányíthatja az autót!

KÉPGALÉRIA:

Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) Essential Edition BC használt
 
Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) Essential Edition BC használt
 
Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) Essential Edition BC használt
 
Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) Essential Edition BC használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére