.Fight Night Champion Xbox 360 használt

Fight Night Champion Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Sport
NEM RENDELHETŐ
A Fight Night Champion Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Fight Night Champion Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő sport játékaink között:

Bruttó ár:
990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
1490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Fight Night Champion Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Fight Night Champion a sorozat ötödik része, ami nem csak a számozás elhagyásával újít, de az EA Sports játékok eddigi történelmének első „16 éven felülieknek” plecsnijét is magáénak tudhatja. Ez azt jelenti, hogy minden eddiginél durvább, keményebb lesz a játék, mely látványában – és nagy vonalakban sztorijában is - leginkább a Rocky filmekhez fog hasonlítani.

A szám szerint 56 bokszolót felsorakoztató FNC természetesen nem fordít 180 fokot az eddigi részekben megszokottaknak, csupán arról van szó, hogy a készítők nagyobb hangsúlyt fektettek a karrier módra, ami viszont – ígéretük szerint – sokkal izgalmasabb és tartalmasabb lesz bármelyik részhez viszonyítva. A játék a lélegzetelállító grafikának, a nagyszerű fizikának és a legújabb ütésszabályzó rendszernek köszönhetően még realisztikusabb lesz, ráadásul olyan bokszolók bőrébe is belepattanhatunk, mint Muhhamed Ali, Mike Tyson, vagy Manny Pacquiao.

A Fight Night Champion remek választás lehet azok számára, akik szeretik a bokszot, akár a TV-ben, akár sportban, akár videojátékban. A FNC minden szempontból realisztikus: grafikailag annyira erős, hogy ránézésre szinte összekeverhető egy igazi bokszmeccsel, az irányítás egyszerű és könnyen elsajátítható, a bevitt ütéseknek pedig súlya van – szinte már érezhetően. A karrier mód mellett lehetőség van online, multiplayerben is osztani a pofonokat, sőt saját edzőtermet is kialakíthat magának a játékos, ahova akár barátait is meginvitálhatja. Mivel a játék „16 éven felülieknek” besorolást kapott, ezért fiatalabb számára inkább a sorozat korábbi részét ajánlanánk.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére