Fifa 2010 South Africa World Cup Xbox 360 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Fifa 2010 South Africa World Cup Xbox 360 használt

Fifa 2010 South Africa World Cup Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Fifa 2010 South Africa World Cup Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Fifa 2010 South Africa World Cup Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő sport játékaink között:

Bruttó ár:
16490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
1990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Fifa 2010 South Africa World Cup Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Electronic Arts bevett szokása, hogy a nagy világversenyekhez is megérkeznek a megfelelő videójátékok - a futball rajongói pedig idén a Dél-Afrikai Világbajnokság alatt sem unatkozhatnak majd, hiszen az induló csapatokkal és a megfelelő helyszínekkel várja őket a verseny témáját alapul vevő focis játék, a 2010 FIFA World Cup. A játékban 199 csapat (az összes kvalifikáción résztvevő ország nemzeti válogatottja) szerepel majd, és lehetőségünk lesz akár a gép, akár más játékosok ellen is összemérni tudásunkat - természetesen arra is sor kerülhet, hogy az általunk választott nemzet csapatát elindítsuk, és megpróbáljunk eljutni egy világbajnoki győzelemhez... A 2010 FIFA World Cup remek kiegészítés a VB idejére, és az előző évi játékhoz képest finomított játékmenet miatt azoknak is ajánlhatjuk, akiket a foci videójátékban eddig nem túlzottan érdekelt.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
PS3 és 360 Fifa 10 World Cup bundle kapható!
 - PS3 és 360 Fifa 10 World Cup bundle kapható!
Örömmel jelentjük, hogy az idei tavasz nagy focislágere, a dél-afrikai világbajnokság alkalmából elkészített FIFA 10 South Africa World Cup nem csak különálló, dobozos formában vásárolható meg. Ezúttal lehetőség van arra is, hogy akár Xbox 360, akár PlayStation 3 konzolvásárláskor kedvező árú csomaggal lepjük meg magunkat vagy szeretteinket, aminek része az Electronic Arts legújabb játéka, a Fifa 10 South Africa World Cup. Tovább...
Ismertető: Fifa 10 South Africa World Cup
 - Ismertető: Fifa 10 South Africa World Cup
A Fifa 10: South Africa World Cup futballszimulátor - konkrétabban pedig a tavalyi, anyagi és kritikai sikereket egyaránt besöprő FIFA 10 utódja, annak javított, új lehetőségekkel bővített, hibáktól megfosztott utódja. A játékban lehetőségünk lesz arra, hogy egy általunk kiválasztott nemzet válogatottját a selejtezőktől kezdődően sikerre vigyünk, a cél pedig természetesen nem más, mint a világbajnoki cím elérése. A játékban úgy, ahogy eddig is van többjátékos üzemmód, mind az egy gépes szórakozás, mind az online móka kedvelői megkapják a szokásos lehetőségeket. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére