Fifa 12 Magyar szinkronnal Xbox 360 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Fifa 12 Magyar szinkronnal Xbox 360 használt

Fifa 12 Magyar szinkronnal Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Nyelv: teljes szinkron + felirattal
NEM RENDELHETŐ
A Fifa 12 Magyar szinkronnal Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Fifa 12 Magyar szinkronnal Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő sport játékaink között:

Bruttó ár:
16490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
1990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Fifa 12 Magyar szinkronnal Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Információk, részletek a FIFA 12 újdonságairól, tartalmáról:
 
  • Impact Changer rendszer bevezetése: A FIFA sorozat 12-es, idei részében bevezetésre került az Impact Changer névre keresztelt rendsz, amin a játék fejlesztői hosszú évek óta dolgoztak. A rendszer lehetővé teszi, hogy minden egyes ütközés, minden egyes passz, minden egyes esés teljesen egyedi, és valós időben kiszámolt legyen. Ez pontosan azt jelenti, hogy mostantól kezdve nincsenek ezerszer látott, újra és újra megismételt animációk: olyan esésekkel, olyan pillanatokkal, olyan ütközésekkel és passzokkal találkozhatsz, amelyekkel korábban sosem - és lehet, hogy egy-egy bámulatos pillanatot még akarva sem tudnál rekonstruálni, annyira egyedi szituáció következményeképpen jött létre!
  • Tactical Defending és Precision Dribbling rendszerek bevezetése: a FIFA 12-ben két komoly hiányosságot és jellemzőt javítanak ki hatalmas mértékben. A Tactical Defending lényege az, hogy a védekező játékosnak immáron sokkal nagyobb beleszólása van abba, hogy pontosan hogyan is helyezkedjenek el a védők, milyen módszerekkel próbálják lelassítani az érkező támadást, így nyerve további időt. Ez a rendszer nem cseréli le a korábbit teljesen, így a régi megoldáshoz szokott játékosok visszatérhetnek ahhoz is. A Precision Dribbling azt jelenti, hogy cselezéskor, egy-egy játékos blokkolásakor immáron tudunk további mozgásokat is végrehajtani, nem leszünk leszögezve egy adott pozícióra.
  • Forradalmian új Online játékmódok! A FIFA 12 minden idők legváltozatosabb online rendszerét kínálja a játékosoknak. A már kötelezőnek számító, és megszokott játékmódok mellett immáron lehetőségünk lesz arra is, hogy egy globális ligában az összes többi játékossal összemérjük tudásunkat, és egymással versenyezve jussunk egyre feljebb. Mindezek melllet időről időre nagy nemzetközi online kupákra is sor kerül majd a játékosok között - itt pedig majd kiderül, hogy kik a legjobb játékosok! A FIFA 12-vel debütál az EA Sports Football Club, ami egy szociális rendszer, a játékosok pedig láthatják a barátaik teljesítményét, tapasztalati pontokat, újdonságokat és extrákat gyűjthetnek - és folyamatosan fejlődnek az online meccsek után! 
Ismertető:

Ahogy egy ideje - már-már tradicionálisan - minden évben, úgy idén is megjelenik az aktuális szezont alapul vevő FIFA epizód. A legnagyobb újítás a korábbi részekhez képest  a fent ismertetett Impact Changer rendszer, ami annyit jelent, hogy minden a pályán zajló esemény a valós körülményeknek megfelelően történik, nem pedig előre definiált, letárolt animációkkal operál. A javított mesterséges intelligencia, még tovább csiszolt grafika, és persze a 2011-es focicsapatok adatai és játékos bázisa mellett a játékban lehetőségünk lesz saját csapataink testreszabására, a fiatal focisták beválogatására, menedzselésére. A fejlesztők idén is nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy lemodellezzék a tehetséges és a kevésbé tehetséges játékok közti különbséget - a legjobbak sokkal látványosabb cseleket hajtanak majd végre, és a kapura is sokkal veszélyesebbek lesznek hétköznapibb társaiknál. Persze ettől jóval több újdonság vár a játékban, a készítők igazi forradalmat ígértek minden területen - így bizakodók lehetünk, hogy valóban minden eddiginél kiforrottabb, látványosabb és jobb FIFÁ-t kapunk majd, a kérdés csak az, hogy készen állsz rá? Ha úgy érzed igen, ne habozz még MA előrendelni a játékot, hisz tudod: Ingyenesen házhoz szállítjuk Neked!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Fifa 12-t és ha igen, kinek ajánlott?

A FIFA legújabb része tökéletes választás bárkinek, aki csak egy kicsit is szereti a focit: az aktuális felvonásban minden eddiginél szebb animációk, látványosabb cselezések, mozdulatok találhatóak, és persze ezúttal is lehetőség van az interneten keresztül másokkal összecsapni. Sportjátékokat kedvelők számára ideális ajándék lehet ráadásul az idei rész minden eddiginél több újdonságot tartalmaz, kiforrottabb, mint elődjei és látványban is egy magasabb szintet képvisel. Nem kérdés, ez az eddigi legjobb FIFA epizód.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére