Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Enslaved Xbox 360 használt

Enslaved Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Akció-kaland
A Enslaved Xbox 360 használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

ENSLAVED ISMERTETŐ:

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne, ha a mostani civilizációnk valami elkerülhetetlen pusztulás útjára lépne? Milyen lenne a romok közt mászkálni, élelemért és egyéb hasznos holmikért kutatni? Újra felépíteni a kis közösségeket, ismét örülni annak, ami van, ahelyett, hogy a folyamatos növekedést és túltermelést hajszoljuk? A Ninja Theory fejlesztőcsapata nem csak gondolkozgatott ilyesmin, hanem egyből készített is egy ilyen játékot. Az Enslaved: Journey to the West egy kínai legendára épül, de a tálaláshoz nem a középkori távol-keletet, hanem a poszt-apokaliptikus New Yorkot használja. Izgalmasan hangzik, ugye?


Az Enslaved: Journey to the West egy akció-kalandjáték, ahol két, egymástól drasztikusan eltérő főszereplő irányítását veheted át. Monkey, a nagy darab, erőteljes fizikummal megáldott harcos képes megállni a helyét az elnyomó robot-seregek egész kis armadájával szemben is - de a matek és a csapdahatástalanítás nem épp az erőssége. Trip, a fiatal, de igen eszes leányzó inkább a hackelésben és a tervezésben jár az élen, de magát már aligha tudja megvédeni a különböző fémmonstrumokkal szemben. Ők ketten alkotják a játékmenet alapját: Monkey harcol, ugrándozik, és úgy általában megpróbálja megvédeni Trippet, míg Trip garantálja, hogy a zárt ajtók megnyílnak, a védelmi rendszerek működésképtelenné válnak - és ez csupán néhány példa volt, hiszen a teljes játékban megannyi extra képesség és hasznos kütyü vár majd hőseinkre.

Az Enslaved: Journey to the West egy izgalmas, egyedi játék, ami ügyesen ötvözi a látványos utazás motívumait a közelharccal, a lövöldözéssel, és az ugrándozással. A fejlesztők az Unreal 3 grafikus motort jól kihasználva egy hihető környezetet festenek le a tévé képernyőire, az atmoszféra és a szereplők párbeszédei pedig tovább fokozzák a már így is remek hangulatot. Ehhez adjuk hozzá a Ninja Theoryra annyira jellemző elgondolkoztató, érdekes átvezető animációkat, és a végeredmény tényleg egy egyedi, semmire nem hasonlító játék lett. Az Enslaved: Journey to the West egy izgalmas, érdekes történet, és egy jó játék is egyben - ha szereted az ilyesmit, akkor kár lenne kihagynod. Ha még többet szeretnél megtudni a játékról, olvass tovább!

ENSLAVED: RÉSZLETES BEMUTATÓ:
A videojátékok gyakran kalandoznak el a tévésorozatok és a filmek irányába, de igen ritkán sikerül élvezetes, izgalmas módon tálalni mindezt. A Ninja Theory csapata különleges kivételnek számít, hiszen korábban a Heavenly Sword című PlayStation 3-exkluzív játékkal megmutatták, hogy bár a játékmenet frontján még van mit tanulniuk, az átvezető animációk és a játék története igazán egyedire és emlékezetesre sikeredett. Erre a remek alapra és a több, mint ötszáz éves kínai történetre, a "Nyugati Utazásra" alapoztak az Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt megjelent Enslaved: Journey to the West című játékkal - az eredmény pedig egy kiemelkedő játék lett.


Az Enslaved egy elképzelt, poszt-apokaliptikus Földön játszódik, ahol a technológiai fejlődés következményeképpen szinte teljesen odaveszett az általunk ismert civilizáció, a túlélők pedig elszigetelt kolóniákban próbálkoznak élni és túlélni - több vagy kevesebb sikerrel. Az embereket rabszolgaként használó kegyetlen robotok újabb áldozatokat szedve járőröznek az egekben, miközben a felhőkarcolók romjai között magányos túlélők próbálnak élelmet és egyéb fontos szereket találni. Ebbe az alapszituációba csöppenünk bele, méghozzá nem is akárhogyan: a történet kezdetén Monkeyt irányítjuk, aki nem egy hétköznapi harcos, hiszen hihetetlen, már-már a gorillákhoz hasonlító erővel és mozgékonysággal bír. Speciális felszerelései közt többek közt a Dragon Ball szériából is ismert hosszú, vörös bot és egy "felhő" is megtalálható - Monkey azonban egymaga mégsem tudott volna elmenekülni a fogvatartók hajójáról, ha nem találkozott volna a játék másik főhősével, Trippel. Trip egy helyes hölgy, akinek jól vág az esze: képes feltörni a különböző védelmi rendszereket. Monkey a hajóról való menekülés után Trip eszének "áldozatává" válik, hiszen egy fejpántot kap, amely azonnal sokkol, ha Trip parancsainak ellenszegülnénk - így nincs is más választásunk, mint segíteni a hölgynek abban, hogy visszajusson kolóniájához.

Az Enslaved: Journey to the West ilyen egyedi, különleges alapokkal adja hát át az irányítást. A fejlesztők rengeteget fejlődtek a Heavenly Sword óta, hiszen az Enslaved az Unreal 3 grafikus motorját ügyesen használja, komoly látótávolság, folyamatos animációk és gyönyörű grafika mellett. Itt tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha egy lepusztult New York szívében kalandoznánk. A játék akció-kaland, némi járműves elemmel megbonyolítva: időnk nagy részében hatalmas fémmonstrumok ellen küzdhetünk majd, csapdákat kikerülve (vagy épp hatástalanítva), és hatalmas magasságokat átugorva. Trip nem egy atléta, cserébe azonban ott van neki Monkey, aki nem csak harcol (megvédve őt), hanem az ugrásokban is hasznára válik - a két szereplő egymásra utaltsága azért megmarad, hiszen Trip azonnal védtelenné válna, amint Monkey harcképtelenné válik.


Az Enslaved: Journey to the West leginkább a klasszikus irodalom utaztató regényeihez hasonlítható. Hőseink egy felejthetetlen utazásban vesznek részt, miközben ellenségek százait győzik le, új szereplőkkel találkoznak, megismerik (Megszeretik? Megutálják? Nem lőnénk le a poént, ha nem muszály...) egymást - mi pedig izgulni kezdünk értük. Egy felejthetetlen utazás vár majd Rád, ha az Enslaved mellett döntesz - a remek játékmenethez pedig ezúttal is a Ninja Theory nevével fémjelzett egyedi, különleges átvezető animációk társulnak, amelyek tovább fokozzák a már amúgy is remek hangulatot!

Enslaved Xbox 360 használt

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére