Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Dungeon Siege 3 Xbox 360 használt

Dungeon Siege 3 Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
NEM RENDELHETŐ
A Dungeon Siege 3 Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dungeon Siege 3 Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Dungeon Siege 3 Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Dungeon Siege egy igen nagy múltra visszatekintő RPG akciójáték, mely ezidáig csak a PC-vel rendelkező játékosoknak okozott kellemes órákat. A minden szempontból többet nyújtó harmadik rész már szerencsére korunk két HD konzolára, Xbox360 és Playstation 3-ra is megjelent!

A Dungeon Siege 3-ban a 10. Légió hőseinek leszármazottai, Lucas, Katarina, Reinhart és Anjali küzdenek azért, hogy felszabadítsák és újra egyesítsék a több darabra szakadt Ehb királyságot a zsarnok Jeyne Kassynder uralma alól. A játék legnagyobb újítása, hogy ezúttal több bajtársunkkal karöltve (online akár négyen, offline pedig ketten) is harca szállhatunk az ellenséggel. Rich Taylor, a DSIII projekt direktora elmondása szerint az előző részek kritizálható megoldásait teljes mértékben kijavították, a játékmenetet egyszerűbbé, könnyebben kezelhetővé tették, hogy mindenki számára élvezetes legyen a játék. Ha Te sem szeretnél lemaradni a Királyságért folytatott epikus összecsapásbós vásárold meg még ma a Dungeon Siege III-at!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Dungeon Siege III-at és ha igen, kinek ajánlott?

Természetesen igen. A játékot leginkább az RPG kalandjátékok szerelmeseinek ajánljuk, akik szívesen vetik bele magukat egy kalandos történetbe. A játékos egy harcos bőrébe bújhat és egy darabokra hullott királyságot szabadíthat fel egy zsarnok és csatlósai uralma alól. Az irányítandó karakterek több tulajdonsága fejleszthető, az ellenfelek sokrétűek a világ pedig kellően komor, s nyomasztó. Kooperatív lehetőségének köszönhetően remek ajándék lehet olyan testvérpárok, jó barátok számára is, akik szeretik közösen, egymást segítve teljesíteni a játékot, akár offline, akár online.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére