Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Duke Nukem Forever Xbox 360 használt

Duke Nukem Forever Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: FPS
NEM RENDELHETŐ
A Duke Nukem Forever Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Duke Nukem Forever Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Duke Nukem Forever Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

14 év folyamatos fejlesztés után idén júniusban végre megjelenik (?) a milliók által várva-várt Duke Nukem Forever. A videojáték történelem leghosszabb elkészítési idejével büszkélkedő alkotása minden szempontból kiemelkedőnek ígérkezik: Egyedi stílusának és játékmenetének köszönhetően a sorozat rajongóin túl azok számára is garantáltan élvezetes lesz, akik bár nem ismerik a nőcsábász Duke korábbi kalandjait, de egy igazán jó old school FPS-re vágynak!

A DNF meglehetősen kalandos utat járt be már eddig is (pedig még meg sem jelent): Az eredeti fejlesztőcsapat (3D Realms) egy évvel a Duke Nukem 3D után, 1997-ben kezdte meg a munkálatokat, melyek egészen 2009-ig tartottak: ekkor ugyanis anyagi okokból lelőtték a projektet. Úgy tűnt Duke végleg eltűnik a süllyesztőben, de pár hónap csend után a Gearbox Software (Brothers in Arms széria, Borderlands) bejelentette: Ők dolgoznak tovább a játékon. Egészen idén januárig kellett várnunk a következő fontos momentumra, mely egy megjelenési dátum volt: 2011 Május 6. Persze márciusban ezt egy hónappal eltolták, de jelen pillanatban úgy tűnik Június 10-én végre tényleg megjelenik a Duke Nukem Forever!

A játék rengeteg újdonságot tartalmaz, de alapvetően hű marad önmaga tradícióihoz és az előző részhez hasonlatosan ezúttal is egy őrült kalandot kínál. Csajozós Duke ezúttal keményebb, mint valaha, poénjai jobban betalálnak, mint bármikor korábban, s mordályai is halálosabbak minden eddig látottnál. Nem kérdés, A Földet elárasztó disznófejűek inváziójának csak Ő tud gátat szabni! Bújj Duke bőrébe és tapasztald meg eddigi életed talán legnagyobb videojátékos élményét. Ha nem szeretnél lemaradni egy felejthetetlen, grandiózus játékról, rendeld elő még ma a Duke Nukem Forevert és mi INGYENESEN eljuttatjuk hozzád!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni Duke Nukem Forever-t és ha igen, kinek ajánlott?


Ez nem kérdés! A Duke Nukem Forever egy vérbeli - a régi idők belső személy nézetű lövöldéit idéző – FPS akciójáték, melyet a sorozat kedvelőin kívül bátran ajánlunk minden 18 évet betöltött játékosnak. A videojáték történelem egyik legfontosabb darabja ez, egy olyan alkotás, melynek minden vérbeli játékos gyűjteményében ott a helye! Az irányítandó karakter tipikusan olyan öntörvényű, saját értékrendek szerint ténykedő figura, akitől nem álnak távol a poénos (néha trágár) beszólások, két kanállal habzsolja az életet, imádja a könnyűvérű nőket, a hatalmas fegyvereket, viszont nem szereti a Földet leigázni vágyó ocsmány idegeneket. A játékos az ő bőrébe bújva veheti fel a harcot és élhet át egy felejthetetlen kalandot!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére