Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!
Szavazz Ránk az Ország Boltja szavazáson!

Driver San Francisco Xbox 360 használt

Driver San Francisco Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Verseny
NEM RENDELHETŐ
A Driver San Francisco Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Driver San Francisco Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Bruttó ár:
13490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Driver San Francisco Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

12 évvel az első rész után a Ubisoft megpróbálkozik a Driver széria feltámasztásával. Ezt akár vehetjük szó szerint is, hiszen a készítők is megérezték, hogy a sorozat legsikeresebb darabja az első volt, amit a mai napig nem tudtak űberelni (Az 1999-es Playstationos Driver gyakorlatilag egy 3D-s GTA volt, ami azért számított kiemelkedőnek, mert a GTA3 csak 2001-ben jelent meg). Éppen ezen ok miatt döntöttek úgy, hogy a San Francisco névvel fémjelzett legújabb felvonásban újrahangolják a motort és visszatérnek az alapokhoz.

A sorozat főhőse ezúttal is Tanner nyomozó lesz, aki már a játék elején egy frontális karambol következményeként kómába kerül. Gyakorlatilag az ő álmát fogjuk végigjátszani, ami egy igen egyedi elképzelés és meglehetősen eredeti ízt ad a sztorinak. A Driver legújabb epizódjában 120 teljesen valósághű, tökéletesen tönkrevágható autót kapunk, illetve az előzőekhez képest egy újítást, melyet a kiadó „shift” néven emleget, ennek a képességnek segítségével egy pillantás alatt válthatunk autót úgy, hogy küldetésünket megszakítás nélkül folytathatjuk. Ez azért hasznos megoldás, mert a rosszfiúk üldözését nagyban megkönnyíti azzal, hogy nem feltétlenül kell utolérni delikvensünket, elegendő csak jól taktikázva ugrálgatni autóról autóra – akár a Battlefield 2-ben. Az őrült száguldás az ígéretek szerint megjelenik PS3, Xbox 360, PC, Mac, kis módosítással Wii, és még OnLive platformokra is! Csak győzzük kivárni.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Driver San Francisco-t és ha igen, kinek ajánlott?


A játékot témájából és jellegéből adódóan (gyors reflexeket igényel és némileg erőszakos elemeket is tartalmaz) a nagyon fiatal korosztály számára nem ajánljuk, de 12 év felett már bátran ajándékozható mindazoknak, akik szeretik az olyan szép grafikájú autós játékokat, melyekben  zsarubőrbe bújva, különféle autók volánja mögé pattanva rosszfiúkat üldözhetnek. Azok számára pedig kimondottan remek ajándék lehet, akik már ismerik és kedvelik a szériát – ők garantáltan nem fognak csalódni ebben az epizódban sem!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére