Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!
Szavazz Ránk az Ország Boltja szavazáson!

Dead Space 2 Xbox 360 használt

Dead Space 2 Xbox 360 használt
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.07.24. (hétfő)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +25 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Dead Space 2 Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Dead Space azon kevés EA játékok közé tartozik, melyek egyediségüknek köszönhetően, műfajon belül kiemelkedően jónak számítanak. Noha a két évvel ezelőtti DS igazából semmi olyat nem mutatott amit innovatívnak titulálhatnánk, a más játékokban is alkalmazott hozzávalókat mégis olyan mesterien forrasztották egy egésszé a Visceral Games fejlesztői, hogy a végtermék egy új etalonná avanzsálódott. Különösen nyomasztó hangulata, nagyszerű története és nem utolsó sorban erős brutalitása miatt sok játékos szívébe lopta be magát és bár a lezárásból arra következtethettünk, hogy nem lesz folytatás, most a rajongók nagy örömére mégis elkészült a második rész!

Időben az előd eseményei után járunk, a helyszín pedig a Szaturnusz egyik holdján felépített Sprawl űrbázis. A fertőzés sajnos ide is elért, minek köszönhetően a metropoliszt elárasztották a nekromorfok. Egy kórházban lábadozva csöppenünk a kalandba, ami im medias res módon rögtön belecsap a lecsóba és intenzív akciójelentekkel bombáz minket. A kezdeti lendület persze idővel alább hagy, de annyit már most elárulhatok, hogy a game jócskán tartogat még a nyitányhoz hasonló adrenalin pumpáló részeket. A játékmenet alapjaiban nem változott sokat, de néhány újdonsággal azonban megleptek minket a készítők: A továbbjutás érdekében néha kénytelenek leszünk kapcsolókat hekkelni, vagy szűkös szerviz utakba passzírozni magunkat, de több alkalommal lesz szükségünk reflexeinkre, hogy megmeneküljünk az időnként ránk támadó szörnyetegek karmaiból. További innovatív megoldás a szériában a karunkra implementált GPS: Ha véletlen nem találnánk meg a helyes utat, a jobb oldali analóg stick lenyomására aktivizálódik egy nyomvonal hologram, ami a helyes irányt vetíti elénk. Direkt végére hagytam a legjobbat: Hősünk rengeteget halucinál halott kedveséről, ami azért jó nekünk játékosoknak, mert ezek a haluk mindig erős paráztató részekben teljesednek ki. Sőt. Isaac nem néma Bob többé! Ez pedig azért örvendetes, mert még jobban át tudjuk érezni a karakter vívódásait, megértjük szavakba öntött gondolatait.

A Dead Space 2 egy jól eltalált és jól időzített folytatás, ami nem mutat ugyan túl sok újdonságot, de hűen követi az előd által kitaposott ösvényt. Ebből kifolyólag mindenkinek ajánlott a beszerzése, akik anno megszerették a Dead Space-t, mert Isaac karaktere még mindig zorall, a nekromorfok csonkolása pedig továbbra is hatalmas élvezetes. A Dead Space 2 tehát egy ízig vérig igazi horror sci-fi, ami remek indítása a 2011-es évnek!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Dead Space 2-t és ha igen, kinek ajánlott?


A Dead Space egy kőkemény horror-akció hibrid, ez pedig nem jelenthet mást - már csak a stílus miatt sem -, mint hogy szigorúan 17-18 évesnek, vagy afölött járó játékosnak lehet ajánlani. Ezen felül pedig nemcsak a horror rajongói fogják értékelni az ellenfelek megjelenésére alapozó riogatásokat, de a science fiction-t kedvelők is igen hálás témába ugorhatnak bele, hiszen a Dead Space 2 a Szaturnusz egyik holdján játszódik.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére