Battlefield Bad Company Classics Xbox 360 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Battlefield Bad Company Classics Xbox 360 használt

Battlefield Bad Company Classics Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
1500KB tárhely szükséges
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Battlefield Bad Company Classics Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Battlefield Bad Company Classics Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

The Darkness II Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Crysis 3 Xbox 360 Classics - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Singularity Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Battlefield Bad Company Classics Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

Az egyszemélyes kampányban Preston Marlowe-t személyesítjük meg, aki újonnan csatlakozott a Bad Company elnevezésű osztaghoz. A csapat tagjai: Haggard, a robbantási szakértő, Redford őrmester, a brancs feje és felettesünk, valamit Sweetwater, aki a csapat mindent tudója. Szóval ez a Bad Company, feladatunk pedig az ellenséges frakció, jelen esetben az oroszok likvidálása. Kapunk 7 küldetést, de komolyabb történetre senki ne számítson: ezek valójában különálló missziók, szinte semmi kapcsolat nincs közöttük. Feladataink közé a robbantás, foglalás, védelem és a beszivárgás került, olyan 9-10 óra játékidőt biztosítva a mezei játékosok számára, akiknek nincs LIVE elérésük. Az egyéni játék kiválóan sikerült, azt azonban el kell ismerni, hogy csupán egy remek gyakorlási lehetőség a többszemélyes játékra, a Bad Company igazi ereje a multiplayerbe mutatkozik be!

Multiplayer:

Érdemes áttekinteni, mi mindent gyűjthetünk megvívott csatáink során. Trófeákat, amiket a harctéren nyújtott teljesítményünkért kapunk, wildcardokat a csapatban mozgásért, és mindazért amiről a háború szól: hogy nem egyedül vagyunk a harctéren, az összedolgozásról, a különböző kasztok egymás segítéséről. Egyedi kitüntetéseket, csillagokat és karszalagokat, emberfeletti teljesítményért, és végül, de nem utolsó sorban, dögcédulákat, amiket ellenséges katonák levágásakor markolunk fel: ott van minden eddigi megkéselt áldozatunk neve és dögcédulájának száma. Megmaradtak a kinyitható fegyverek is, minden páros számú szintlépéskor kapunk úgynevezett „unlock pointot”, amit a fegyverek vásárlására fordíthatunk.
A megjelenés idején egyetlen játékmód állt rendelkezésre, de hamarosan követte ingyenes patch formájában az eredeti BF Conquest, vagyis a területfoglalás. A Gold Rush nevezetű üzemmódban lényegében két csapat feszül egymásnak, jobb esetben maximális 24 emberel játszva, támadókra és védőkre felosztva, a történések középpontjában az aranyrudakkal. Minden bázison két arannyal teli doboz található, amit a támadóknak meg kell semmisíteni. Ha sikerül, a védők újabb bázist kapnak, hátrább a harctéren. Négytagú squadokba rendeződünk, akikkel összedolgozva sikeresen teljesíthetjük feladatunkat. Ezek a következők:
Rohamosztagos – felszerelése egy gépfegyver gránátvetővel, elsősegély injekcióval.
Robbantási-szakértő – felszerelésében egy shotgun, RPG és akna és franciakulcs található.
Mesterlövész – mesterlövészpuska, pisztoly, gránát, távcső tankok beméréséhez.
Specialista – egy SMG gránáttal, C4
Ellátmányos – egy nagy gépágyú, lőszer, elsősegély és légitámadás-kérő berendezés.

Technikai jellemzők:

A készítők büszkén jelentették ki a megjelenés előtt, hogy a harctér 90%-a rombolható, és ezúttal ez nem csupán egy ígéret maradt. Emellett csodaszép a grafika, amely még mai szemmel is kényezteti a szemet. A falak, amik kirobbannak, ha közelebbről szemügyre vesszük, láthatjuk a téglákat, és a következő réteg szigetelést, majd a vakolatot! Társaink mozgását nézve csak ámulunk, a környezetet figyelve szintúgy. Minden pálya, helyszín hatalmas, és csak úgy árad belőle a háborús hangulat.
A hanghatásokra nehéz megfelelő jelzőt találni, hiszen 24 emberrel, ahol tankok, jeepek mellett és helikopterek alatt futunk, társaink szövegét hallgatjuk, félelmetes háborús élményben van részünk. Amikor orosz oldalra kerülünk, nem angolul beszélünk, orosz hon, orosz nyelv, orosz fegyverek. Minden a helyén van.A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Battlefield Bad Company-t és ha igen, kinek ajánlott?

Nagyszerű élményekkel ajándékozza meg a játékost, aki beszerzi a Bad Company-t, mivel a taktikai FPS-ek egyik ikonjáról beszélünk, amellyel a Battlefield sorozat újjászületett. Ez az a játék, ahol a rombolható környezet új értelmet nyert: gyakorlatilag majdnem minden porig rombolható, ami nem csak a szemnek jelent kellemes élményt, hanem kiváló taktikai manőverekre is lehetőséget ad. Összegezve ajánlható mindenkinek, aki rajong a háborús produkciókért, ezen belül is elsősorban a taktikai belsőnézetes játékokért, elsősorban felnőttek számára kiváló választás!

KÉPGALÉRIA:

Battlefield Bad Company Classics Xbox 360 használt
 
Battlefield Bad Company Classics Xbox 360 használt
 
Battlefield Bad Company Classics Xbox 360 használt
 
Battlefield Bad Company Classics Xbox 360 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére