Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Banjo-Kazooie Nuts and Bolts Xbox 360 használt

Banjo-Kazooie Nuts and Bolts Xbox 360 használt
Státusz: Nem rendelhető
1 MB tárhely szükséges
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Ügyességi
NEM RENDELHETŐ
A Banjo-Kazooie Nuts and Bolts Xbox 360 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Banjo-Kazooie Nuts and Bolts Xbox 360 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő ügyességi játékaink között:

Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
-20%
-20
Eredeti ár:
11890 Ft
Bruttó ár:
9490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
6490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Banjo-Kazooie Nuts and Bolts Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Nintendo 64-en két játékban is főszerepet játszó Banjo és Kazooie most Xbox 360-ra látogat el, és a Rare mostani formájának megfelelően egy izgalmas, újszerű kalandot élhetnek át kicsik és nagyok egyaránt! A játék két fontos összetevőre épít: az egyik természetesen, a régi idők hangulatát idéző mászkálós, ugrálós rész, amiben hőseink megannyi apró alkatrészt, csavarokat, és egyéb tárgyakat gyűjthetnek össze. Na de miért is van nekik erre szükségük? Természetesen azért, hogy megépíthessék saját járművüket!

A Banjo & Kazooie: Nuts and Bolts olyan játék, hogy eddig soha nem látott szabadságot ad a játékosoknak arra, hogy felépítsék - egyfajta legó-hoz hasonló módon - a legjobbnak tartott járműveket. Hogy aztán merre kalandoznak saját masinájukkal, az gyakorlatilag mindegy: ezekkel az eszközökkel, ha jól megépítik őket, bejárhatjuk az egeket, lemehetünk a tengerek mélyére, és persze versenyautóként használva száguldozhatunk is. A Banjo grafikája csodaszép, és a képi világáról süt az elvont és az egyértelmű humor egyaránt - ráadásul hatalmas terepeket járhatunk be.

A játék erősen ajánlott a kreatívabb fiataloknak, akik tervező-készségüket kiélhetik egy olyan játékban, ahol nincsenek a mostani trendek alapján elkészített erőszakos motívumok, nincs vér, brutalitás, és legfőképpen: pusztítás helyett az alkotásra összpontosít. A játék most akciós, 3990 forintos áron kapható : ha van a családban erre fogékony rokon (vagy nekünk is tetszik az elképzelés), akkor nem érdemes kihagyni a csak Xbox 360-ra megjelent Banjo & Kazooie: Nuts and Bolts című játékot.


A kérdés: érdemes-e ajándékba venni a Banjo and Kazooie: Nuts and Bolts-ot, és ha igen, kinek ajánlott? A játék leginkább a saját járgányok építésére alapoz, a mászkálós részben gyűjtögethetjük a különböző alkatrészeket, és rengeteg extra versenyben próbálhatjuk ki a járművünket. A 7-8 éves korosztálynál azért egy kategóriával idősebb gyermekek lesznek azok, akik könnyedén navigálnak majd a játék menüiben: nem árt egy egészen alapvető angoltudás (a menük, alkatrészek közti keresgélésben, és a küldetések megértéséhez), vagy egy nagyobb testvér segítsége egyes küldetéseknél – ha a kezdő szintű angoltudás és a tíz év fölötti kor adott, akkor egészen remek, véres erőszak nélküli, kreativitást igénylő  kalandban lesz a játékosnak része.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Banjo and Kazooie: Nuts and Bolts akciós áron
 - Banjo and Kazooie: Nuts and Bolts akciós áron
A Nintendo 64-en két játékban is főszerepet játszó Banjo és Kazooie most Xbox 360-ra látogat el, és a Rare mostani formájának megfelelően egy izgalmas, újszerű kalandot élhetnek át kicsik és nagyok egyaránt! A játék két fontos összetevőre épít: az egyik természetesen, a régi idők hangulatát idéző mászkálós, ugrálós rész, amiben hőseink megannyi apró alkatrészt, csavarokat, és egyéb tárgyakat gyűjthetnek össze. Na de miért is van nekik erre szükségük? Természetesen azért, hogy megépíthessék saját járművüket! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére