Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Assassin's Creed Revelations Classic Xbox 360 használt

Assassin's Creed Revelations Classic Xbox 360 használt
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +20 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Assassin's Creed Revelations Classic Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A csomag tartalma, az előrendelőknek járó extrák:

 • Extra letölthető DLC (Altair Skin) a játékhoz
 • Assassin's Creed Poszter
 • Assassin's Creed Kártya (az első 200 előrendelőnek) VAGY:
 • Assassin's Creed Kulcsvédő (az első 200 előrendelőnek)
  (vagy kártya, vagy kulcsvédő választható!)
 • EZIO ULTIMATE ARMOR
 • ASSASSIN'S CREED REVELATIONS SOUNDTRACK
 • 2 BÓNUSZ MULTIPLAYER SZEREPLŐ!

Amit a játékról tudni érdemes:

 • Ezió és Altair kalandja folytatódik: Hol ér véget a múlt, hol kezdõdik a jövõ - és hol tartunk most? Ezekre a kérdésekre próbál válaszolni az Assassin's Creed: Revelations: a sorozat legújabb részében Ezio elõdje, Altair nyomában jár, méghozzá a középkor leghatalmasabb és legpompásabb városában, Konstantinápolyban. Göngyölítsd fel TE a történet hiányzó szálait - éld át ezt az évezredeket átölelõ kalandot!
 • Hatalmas tartalom, továbbfejlesztett játékmenet: Az Assassin's Creed sorozat minden egyes folytatása és újabb része jobb és jobb játékmenetet tartalmazott, hiszen a fejlesztõk kezdték megérezni a lehetõségeiket, és így izgalmasabb harcok, jobb felfedezés, és érdekesebb pályák kerültek bele a játékokba: a Revelations-ön több stúdió együttes közremûködése és hosszú évek munkája garantálja, hogy minden eddiginél jobb és pörgõsebb játékélményben lesz részünk - hatalmas tartalommal!
 • Visszatér a multiplayer, és jobb, mint valaha! A Brotherhood alcímre hallgató tavalyi Assassin's Creed részben sikeresen bemutatkozott a sorozat többjátékos üzemmódja: a fejlesztõk figyeltek arra, hogy mely játékmódok bizonyultak népszerûnek, és ezek még tovább csiszolt, még jobb változatban fognak visszatérni a Revelations-ben. Készülj a kalandra: itt ahhoz, hogy a legjobb legyél, komoly gyakorlásra, kitartásra és ügyességre lesz szükséged!

Leírás:

Ha egy férfi már megnyerte minden csatáját és legyőzte az összes ellenségét, mi marad még neki? Ezio Auditore-nak nincs más választása, mint hogy feladja életét és válaszok után kutasson. Az Assassin's Creed Revelation –ben Ezio, legendás őse, Altair nyomdokaiban jár, egy felfedezésekkel teli utazáson. Ez a hihetetlenül veszélyes ösvény egészen az Oszmán Birodalom szívébe, Konstantinápolyba vezet, ahol a Templomosok egyre növekvő befolyása katasztrófával fenyeget. Az új epizódban folytatódik Ezio legendás története, és ráadásul a tökéletesre csiszolt új játékmódokkal, térképekkel és karakterekkel az igen népszerű többjátékos mód is visszatér. Képességeidet ismét összemérheted a világ más tájain élő Assassinokkal.

- LÉGY HALÁLOSABB MINT EDDIG BÁRMIKOR! – Az eddigi legveszélyesebb és leghalálosabb Ezio várja hogy a bőrébe bújj. Új fegyverek széles arzenálja áll a rendelkezésedre, hogy halált hozz ellenségeidre.

- TEDD PRÓBÁRA MAGAD A LEGJOBBAK ELLEN! – A méltán népszerű többjátékos mód rengeteg új lehetőséggel bővül.

- ÉLD ÁT A KALANDOT! – Fejtsd meg az Animus rejtett titkait, miközben Desmond múltját és jövőjét kutatod.

A kérdés: érdemes-e ajándékba venni az Assassin's Creed Revelations-t, és ha igen, kinek ajánlott?

Az Assassin's Creed Revelations egy külső személy nézetű, nyílt világban játszódó akciójáték, ami szigorúan 18 év felettieknek szóló mulatság, legfőképpen az erotikus utalások és a folyamatos, a  játékos által szabadon meghatározott vérengzés miatt. Persze az erőszak és a vér megjelenése szerencsére ebben a játékban egyáltalán nincs eltúlozva, és a művészi hozzáállással elkészített helyszínek és az érdekes történelmi utalások miatt az érettségi évében lévő gyermekinktől kezdve egészen a család idősebb tagjaiig bárki tehet egy próbát a játékkal – persze az angol nyelv ismerete a történethez elengedhetetlen. Tehát ajándékba felnőtteknek, a történelem kedvelőinek.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére