Assassin's Creed III Xbox 360 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Assassin's Creed III Xbox 360 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal használt

Assassin's Creed III Xbox 360 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Nyelv: magyar felirat
NEM RENDELHETŐ
A Assassin's Creed III Xbox 360 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Assassin's Creed III Xbox 360 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

-75%
Disney Infinity 3.0 Edition - Marvel Battlegrounds Power Disc Pack - Xbox 360 (X360)
-75
Eredeti ár:
1990 Ft
Bruttó ár:
490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Murdered: Soul Suspect Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
4990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
-60%
Disney Infinity 3.0 Edition - Twilight of the Republic Play Set (Star Wars) - Xbox 360 (X360)
-60
Eredeti ár:
9890 Ft
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Ajándékok:

- "The Captain of The Aquila" bónusz tartalom , extra fegyverrel és ruházattal
- Assassin's Creed III poszter

A csomag tartalma:

- "A Dangerous Secret" egyjátékos bónusz küldetés
- Aquila szín-séma
- Pirate Flintlock fegyver

Assassin's Creed III Xbox 360 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A JÁTÉKSZOFTVER LEÍRÁSA, FONTOS TUDNIVALÓK:


Egy ideje nyílt titok, hogy a Ubisoft műhelyében már gőzerővel a legújabb AC részt készítik, ami már a számozott, harmadik fő epizód lesz a sorozat életében. Az Eizo trilógia lezárásával a franchise is újabb irányt vesz: Európaát maga mögött hagyva a XVIII. századi Amerikába invitál minket, hogy a polgárháború közepébe csöppenve mi is átélhessük a történelem nagy pillanatait.

A függetlenségi háború idejében (1775-1783) játszódó epizód természetesen új főhőst kap, aki egy brit apa és egy amerikai őslakos (Mohawk) gyermeke: név szerint Connor (születési nevén Ratohnhaké:ton). A játék két fő helyszíne New York és Boston lesz, ám a Ubisoft Montreal hangsúlyozottan nem az építészeti csodák látványát kívánja retinánkba vésni (ahogy tette azt a korábbi részeknél), hanem helyette rengeteg valós történelmi eseménnyel próbál megismertetni: Például ott lehetünk a nagy New Yorki tűzvésznél, vagy a Bosztoni Teadélutánnál - azaz testközelből érezhetjük, vagy épp cselekedeteinkkel befolyásolhatjuk a fontosabb valós eseményeket is.

AZ ÚJDONSÁGOKRÓL:


Természetesen nem csak a környezet lesz más: A fejlesztők minden eddiginél nagyobb erőforrást áldoztak arra, hogy játékmechanikailag is a lehető legfelsőbb szintet nyújtsák nekünk. Nem csak dinamikusabb lesz a mozgás (és maga a harc), de rengeteg finomítás és új mozdulat is lesz a repertoárban (átcsusszanhatunk ablakpárkányokon, járművek alatt, felett stb.), illetve ellenfeleink is sokkal értelmesebbek lesznek a korábbi részekhez viszonyítva. Fegyverek tekintetében megjelenik több újdonság is, melyek közül az elöltöltős puska és a tomahawk lesz a legtöbbet használt támadóalkalmatosságunk.

A korábbi epizódoktól eltérően az Assassins Creed III a dinamikus időjárás és napszakváltakozáson túl dinamikus évszakváltakozást is kínál, ami természetesen hatással lesz a környezetre: télen mindent hó fog borítani, az emberek pedig vastagabb ruhákba burkolva fognak járni-kelni, míg nyáron – többek között - színpompás zöldellő erdőket, lengébb öltözetű embereket láthatunk. Az ACIII-at sokkal több élet fogja jellemezni, mint elődjeit, ráadásul nagyobb jeleneteket, összecsapásokat is láthatunk, mivel a korábbi pár száz képernyőn egyszerre látható karaktert több ezerre módosították.

Nem kérdés, az Assassins Creed III minden eddigi felvonásnál erőteljesebb, monumentálisabb lesz, ami egy olyan kalandot kínál, amelyről Te sem maradhatsz le! Rendeld elő a játékot még ma és mi ingyenesen kiszállítjuk Neked!

ÉRDEKESSÉGEK, INFÓMORZSÁK:


  • Connor Desmond Miles, az Assassins Creed jelenkori főhősének felmenője – de egyelőre a pontos rokoni kapcsolatot nem ismerjük.
  • A városok (Leginkább Boston és New York) épületei nem hasonlítanak egyik korábbi AC epizód épületeihez sem, jelen résznál ugyanis nem az építészeti csodák felvonultatása volt a cél.
  • Épületek helyett ezúttal inkább a fákat fogjuk „megmászni“: Connor rendkívül ügyes, mozdulatai már-már vetekednek egy mókus kifinomult mechanikájával. A famászás egyébként szerves részét képezi a játéknak, sokszor elengedhetetlen lesz, hogy felülről kémleljük a tájat.
  • A többjátékos mód visszatér: a készítők ígérete szerint egy sokkal átgondoltabb és fejletteb rendszert kapunk majd.
  • Lesz AC 3 demo, Playstation 3-ra legalábbis biztosan, de a pontos dátumot még nem tudni.
  • A játékban lesznek gyerekek is, de természetesen őket nem tudjuk bántani: a Ubisoft munkatársai nem szerettek volna átmenni túl ízléstelenbe, így a gyermekek bántalmazásának lehetőségét kizárták a játékból.
  • Megölhetők lesznek a történelem nagyjai: minden fontosabb ismert személyiség likvidálható a játékban, de csak a valós helyen és időben – egyedül a mikéntben kapunk szabad kezet.

INFORMÁCIÓK A JÁTÉK FEJLESZTŐJÉRŐL:


Az Assassin’s Creed játékok fejlesztője a több, mint 25 éve alakult Rennes-i székhelyű Ubisoft, akik már a videojátékok „őskorában“ is igen erős produktumokat helyeztek a nagyérdemű célközönség elé: gondoljunk csak a videojáték történelem egyik legmeghatározóbb karakterére, Perzsia Hercegére (Prince of Persia), a Rayman, vagy a Rainbow Six, Splinterr Cell szériákra – hogy csak a legnagyobbakat említsük. Az Assassins’s Creed sorozat érdekessége, hogy eredetileg egy új Prince of Persia epizódnak szánták (Prince Of Persia Assassin’s néven), de a fejlesztés iránya annyire eltért a megszokott forumlától, hogy ehelyett inkább egy új franchiset indítottak útnak, Assassin’s Creed néven. A széria a mai napig hihetetlen népszerűségnek örvend, a harmadik felvonás pedig minden szempontból a legtöbbet adja majd nekünk!

KINEK ÉRDEMES AJÁNDÉKBA ADNI A JÁTÉKOT?
Az Assassin's Creed III egy az amerikai polgárháború idejében játszódó külső személy nézetű, nyílt világban játszódó akciójáték, ami szigorúan 18 év felettieknek szóló mulatság - legfőképpen az erotikus utalások és a folyamatos, a játékos által szabadon meghatározott vérengzés miatt. Persze az erőszak és a vér megjelenése szerencsére ebben a játékban egyáltalán nincs eltúlozva, és a művészi hozzáállással elkészített helyszínek és az érdekes történelmi utalások miatt az érettségi évében lévő gyermekinktől kezdve egészen a család idősebb tagjaiig bárki tehet egy próbát a játékkal – persze az angol nyelv ismerete a történethez elengedhetetlen. Tehát ajándékba felnőtteknek, a történelem kedvelőinek.

KÉPGALÉRIA:

Assassin's Creed III Xbox 360 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal használt
 
Assassin's Creed III Xbox 360 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal használt
 
Assassin's Creed III Xbox 360 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal használt
 
Assassin's Creed III Xbox 360 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére