Alpha Protocol Xbox 360 használt

Alpha Protocol Xbox 360 használt
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 1-3 munkanap
(utolsó darabok)
Westend: 1-3 munkanap
Allee: 1-3 munkanap
Pólus Center: Utolsó darabok
Campona: Utolsó darabok
Árkád: Utolsó darabok
Lurdy: 1-3 munkanap
Hunyadi tér: 1-3 munkanap
Soroksár: 1-3 munkanap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +20 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Alpha Protocol Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Alpha Protocol az Obsidian Games teljesen saját fejlesztésű játéka - mindez főleg azért lehet különleges, mert a csapat az elmúlt néhány évben előszeretettel lépett be más sorozatokhoz, hoyg folytatást készítsen - ilyen lesz például az idei őszi Fallout: New Vegas is. Az Alpha Protocol külső nézetes, lopakodós "akciójáték", ahol a titkosügynökünk folyamatosan fejlődik, és mi dönthetjük majd el, hogy milyen stílusban játszunk: az akcióra megyünk rá, és a fegyvereket fejlesztjük, vagy a lopakodást, esetleg a hackerkedést? A játék a közepes grafika ellenére hosszú, és szórakoztató, a szerepjáték-elemeket tartalmazó címek kedvelői jó eséllyel élvezni fogják.

 

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni az Alpha Protocol-t és ha igen, kinek ajánlott?
Az Alpha Protocol egy külső nézetes (TPS), alapjaiban lopakodós stílusú akciójáték, de a játékos döntheti el milyen módon veti magát a kalandba: „Ajtóstul a házba”, mint John Rambo, vagy „Óvatosan, megfontoltan”, mint James Bond. A kémfilmekéhez hasonló komplexitású sztorival megáldott játék küldetései sokrétűek, a játékmenet pedig az előbb említett opciónak köszönhetően változatos, ráadásul szerepjáték elemeket is tartalmaz: Az irányítandó karakter ugyanis sokféle fejleszthető tulajdonsággal bír. Ajánljuk mindazoknak akik szeretik a kémfilmeket és szívesen kipróbálnák milyen egy titkos ügynök bőrébe bújni! Mivel egy kém élete mindig csupa veszély, ezért néha kénytelen erőszakhoz folyamodni saját testi épségének megóvása érdekében – ez ebben a játékban sincs másképp, ezért a fiatalabb korosztály számára nem ajánljuk! A csavaros sztori teljes megismeréséhez az angol nyelv ismerete szükséges.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére