Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Xbox 360 aloldal

Xbox 360 aloldal

: Konzolok Szervize a Microsoft partnere
Összes Xbox 360 termék
Gépcsomagok

Gépcsomagok

 

Tovább
Játékok

Játékok

 

Tovább
Kiegészítők

Kiegészítők

 

Tovább

XBOX 360 ISMERTETŐ

Az Xbox 360 egy igazi családi konzol, mely játékok széles kínálatával várja a legkisebbeket és a legnagyobbakat is: gép több száz darabos kínálatában könnyen megtalálhatod kedvenceid, az opcionális Kinect kamera által pedig akár a mozgásérzékelős játékok izgalmas világába is belekóstolhatsz. Ha a világhálón keresnél ellenfeleket, erre is van lehetőség: az Xbox Live rendszer a világ legjobb online játékos közössége, Gold előfizetéseddel kiállhatsz mások ellen vagy vállvetve küzdhetitek le a közös ellenfeleket.

Xbox 360 konzol
Xbox Live

XBOX LIVE GOLD

Az Xbox Live Gold több szempontból is előnyös számodra. 50-75%-os akciókat is igénybe vehetsz, amire csak az arany tagsággal rendelkező felhasználók jogosultak, valamint a Gold előfizetéssel az online multiplayer játékmódokhoz is hozzáférhetsz.

JÁTÉKOK GOLD ELŐFIZETŐKNEK

Fizess elő Gold tagságra, mellyel az akár 75%-os akciók, ill. az online egymás elleni és egyéb közösségi játékmódok mellett havonta két digitális Xbox 360 játékhoz ingyen jutsz hozzá - ezzel előfizetési díjad értékének sokszorosát kapod ajándékba.

Live Gold
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére