Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!
Információs oldal
Szállítási és fizetési lehetőségek
Az oldalunkon megrendelt termékeket utánvételes (a csomag átvételekor a kézbesítőnek fizetendő) küldeményként tudjuk eljuttatni hozzád, amennyiben azt szeretnéd. Futárszolgálatunk, a G4S Kft az egész ország területén igénybe vehető. Ha mégis a személyes átvételt preferálod, úgy üzletünkben készpénzfizetés ellenében (1067 Budapest, Hunyadi tér 1.) veheted át a terméket.

Futárszolgálat


Futárszolgálatunk a G4S Futárszolgálat szolgáltatásai keretében igénybe vehető:


* Házhoz-szállítás minden címre
* Sms értesítő a kiszállítás napján, e-mail értesítés előző este
* Országosan 1 munkanap kézbesítési idő
* Fuvarozási biztosításOrszágosan választható a G4S- futárszolgálattal történő kézbesítés. A futárszolgálat munkatársai a feladástól számított
24 órán belül vállalják a csomagok kézbesítését. Mivel a futárok napközben dolgoznak, kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol munkanapokon 9-17 óra között át tudja valaki venni a csomagot!

A futárszolgálat munkatársai szükség esetén telefonon is egyeztetnek a címzettel, ezért kérünk, hogy a megrendelőlap kitöltésekor olyan telefonszámot adj meg, amelyen általában elérhető vagy! Ha a címzett az első kézbesítéskor nem tartózkodik a címen, a kézbesítő értesítést hagy a csomag érkezéséről. Ezen az értesítőn általában a futár megadja a saját telefonszámát is, hogy egyeztetni lehessen az újabb kézbesítésről. Sikertelen kézbesítés esetén a futár másnap ismét megpróbálja kivinni a csomagot.

A rendelés leadásakor lehetőséged van a Megjegyzés rovatba beírni, azt az időpontot, amikor neked a legmegfelelőbb a csomag átvétele. Mi ezt a megjegyzést, természetesen, továbbítjuk a futárszolgálatnak, akik lehetőségeikhez képest igyekeznek ennek megfelelően szervezni a kiszállítást! Azonban, mivel a futároknak jó pár csomagot ki kell szállítaniuk egy adott napon (más partnerektől is), nem mindig tudják figyelembe venni a megadott időpontot! Megértésedet köszönjük!

Amennyiben a csomag megérkezésével, kiszállításával, futárral kapcsolatban lenne kérdésed, kérjük hívd futárszolgálatunkat, akik készséggel segítenek neked.
G4S futárszolgálat
Telefon: 06-1-238-02-22
Email: ugyfelszolgalat.futar@hu.g4s.com

Jó hír a vidéken lakóknak, hogy nem részesülnek hátrányban a távolság miatt, hiszen a futárszolgálat egységesen szállít minden magyarországi címre, függetlenül attól, hogy fővárosi, vagy vidéki címről van-e szó.

A futárszolgálat minimum költsége bruttó 990 Ft. A szállítási költség a termékek értékének és súlyának függvényében változik. Minél nagyobb értékű egy csomag, annál költségesebb a kiszállítás. Azonban jelenleg minden, 12 ezer forintos összértéket meghaladó vásárlás esetén ingyenes házhozszállítást biztosítunk a csomagodhoz. Ez a kedvezmény vonatkozik az összes hardverre is, és az aktuális konzolok árából fakadóan minden jelenleg kapható, raktáron lévő konzolunk mostantól ingyenes házhozszállítással rendelhető meg!

A termékek szállítási költsége az adott platformnál a termék adatlapján megtalálható.

Ez a költség tartalmazza a csomagolási, szállítási és utánvételi díjat is!

A szállítási költség a csomagban található áru értékétől függ, az értékhatár megállapításánál a szállítási költség nélküli összeget kell figyelembe venni. (Pl.: ha a csomagban található szoftver ára 6990, a szállítási költség 990 Ft, a csomag átvételekor fizetendő utánvételi összeg így 6990+990, vagyis 7980 Ft lesz.

Kérünk a megrendelőlapon minden adatot pontosan, és körültekintően adj meg. Ne legyen kivétel a telefonszám sem, mert ha azt nem adod meg, akkor nem tudjuk telefonon visszaigazolni a rendelést. Az üzenet mezőben a rendeléssel, szállítással kapcsolatos kérdéseidet teheted fel, illetve egyéb információkat adhatsz meg (pl.: a kapucsengőn más a felirat; csak bizonyos napszakban felel meg a kiszállítás stb.). Ha mindennel végeztél, akkor a rendelésed befejezését, az "Elküld" gombra kattintva teheted meg. Ezután a megadott email címedre fogsz kapni egy visszaigazoló levelet a rendelésedről, melyben ismét leellenőrizheted a megadott adataidat illetve a rendelt termék(ek)et. Eltérés esetén az ott megadott email címen vagy telefonszámon tudsz értesíteni minket.

Fontos!
A hétfőtől csütörtökig 16 óráig leadott rendelések a következő munkanap folyamán kerülnek kiszállításra.
A hétfőtől csütörtökig 16 óra után leadott rendeléseket két munkanap múlva szállítja ki a futárszolgálat.
A pénteken 16 óra előtt leadott megrendeléseket hétfőn kapod kézhez. (Amennyiben a hétfő munkanap. Ellenkező esetben a legközelebbi munkanapon.)
A pénteken 16 óra után leadott megrendelések kedden kerülnek kiszállításra. (Amennyiben a kedd munkanap. Ellenkező esetben a keddet követő első munkanapon, mivel hétvégén és egy munkaszüneti napokon a futár nem szállít.)

Fontos!
A garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

FONTOS!
Munkatársaink minden esetben hibátlan, és sérülésmentes (kivéve, ha kifejezetten ilyet vásárolsz) terméket tesznek bele a csomagodba. A csomagok külsős cég szállítja ki Neked, sajnos ritka esetben előfordulhat, hogy szállítás közben sérül a csomagod.. Kérjük, hogy amennyiben módodban áll, bontsd ki a csomagot a futárszolgálat munkatársa jelenlétében, és győződj meg róla, hogy sérülésmentes terméket kaptál-e. Kérjük, hogy amennyiben sérült a csomagolás, vagy rongálódott lenne a termék mikor átveszed a csomagot, kérdd meg a kézbesítést végző futárt, hogy vegyen fel jegyzőkönyvet a sérülésről. A futárszolgálat szabályzata értelmében ugyanis csak ebben az esetben tudják elfogadni a reklamációt. Megértésedet köszönjük!

Amennyiben problémád lenne a csomaggal, vagy a futárral, esetleg címet módosítanál, kérjük ezt a:
futarproblema@konzolokszervize.hu email címen, vagy a 0613214708 - as telefonszámon jelentsd be. FONTOS! Abban csak a futárszolgálat tud segíteni Neked, hogy a futár mikor érkezik!

Termék visszaküldés esetén
Termék visszaküldés esetén sajnos nem áll módunkban kifizetni a visszaküldés díját, ugyanis a visszaküldés költségei jogszabályban meghatározott módon téged terhelnek. Ha elállsz a vásárlástól a törvény adta időn belül és módon, úgy az első szállítási költséget cégünk állja. A termék visszaküldéséből származó többletköltséget nem tudjuk bevállalni, ahogy az minden egyéb üzletben is már megszokott.

Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.


Személyes átvétel
A megrendelt termékeket Budapesten személyesen is átveheted üzletünkben. A személyes átvétel díjmentes. Kérjük, hogy amennyiben nem tudsz 3 munkanapon belül jönni a raktáron levő termékért, a megrendelőlap megjegyzés rovatában tüntesd fel, mikor szeretnéd átvenni a csomagodat. Amennyiben 3 munkanapon belül, illetve az általad megadott időpontig nem veszed át a megrendelt terméket és nem is jelentkezel, a megrendelésedet töröljük.

Üzletünkben készpénz mellett már bankkártyával, valamint OTPay mobilalkalmazással is fizethetsz! A következő kártyatípusokat fogadjuk el: MasterCard (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro), Visa (VISA, VISA Electron, VPay), JCB, AMEX.


Termék felküldése futárral, beszámításra, eladásra
Nem szeretnénk, hogy a távolabb élők kimaradjanak a termékbeszámítás, eladás lehetőségéből. Éppen ezért lehetőséget kínálunk a termékek egyszerű felküldésére.

A termékbeszámítás futáros menete a következő:
A gép és játék beszámítás szokványos menetének megfelelően történnek a kezdő lépések.
 • Mielőtt felküldöd a terméket, kérünk, egyeztess kollégánkkal, e-mailben (a konzolok@konzolokszervize.hu címen). Részletesen írd le, milyen termékről van szó, milyen kiegészítők, kábelek, játékok stb. vannak hozzá, amiktől szintén meg szeretnél válni. Mindenképpen az e-mailt részesítjük előnyben, mert így kollégánknak lehetősége van rá, hogy alaposan átgondolt ajánlatot küldjön neked. Az ajánlattételnél megmondja, hogy be tudjuk-e számítani a terméket (ez a piaci igényektől függ) illetve egy körülbelüli árat tud neked ajánlani.
 • A terméket elküldheted postai úton, vagy igénybe veheted futárszolgálatunkat. A második esetben, kérünk, jelezd kollégánk felé az igényedet és az e-mailben add meg pontos címedet, ahová a futár mehet, hogy felvegye a csomagot. Érdemes az időpontot is megadni, amikor elérhető vagy a címen.
 • FONTOS! A csomagon a következő szállítási cím szerepeljen:
  Konzolok Szervize, Game Studio Kft
  1067. Budapest, Hunyadi tér 1
 • Még egy lényeges elem! A csomagon belülre kérünk, helyezz el egy levelet számunkra, amelyen feltünteted neved, pontos címedet és a megbeszélteket, illetve ha vételre küldöd a terméket, akkor bankszámlaszámodat is, hogy könnyebb legyen beazonosítani a beérkezett csomagot! Köszönjük!
 • Ha a csomag beérkezett hozzánk, az általad megadott elérhetőségen megkeresnek a kollégák, hogy a gép/játék/ kiegészítő állapota alapján egy pontos árajánlatot adjanak.
 • Amennyiben elfogadod a megajánlott összeget, azt jóváírjuk neked a következő rendelésednél vagy átutalják neked a megadott bankszámlaszámra!
 • Amennyiben nem felel meg neked az ár, visszaküldjük neked a csomagot! Felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy ebben az esetben is téged terhel a retúr szállítás költsége, melynek összege 3000 forint.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Konzolvarázsló: segítünk gépcsomagot választani!
Nekünk 8, Neked 80 - használt játék visszaszámítás
Digitális letölthető termékek
Playstation 4 gépcsomagok
Xbox One gépcsomagok
Használt konzol beszámítás!
PSN feltöltők
Xbox Live termékek
Lego Worlds előrendelés
FIFA 17 Vásárlás (PC, 360, PS3, PS4, Xbox One)
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére