Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Információs oldal
Szavazz Ránk az Ország Boltja szavazáson!
Szállítási és fizetési lehetőségek
Az oldalunkon megrendelt termékeket utánvételes (a csomag átvételekor a kézbesítőnek fizetendő) küldeményként tudjuk eljuttatni hozzád, amennyiben azt szeretnéd. Kiszállítás esetén két opció közül választhatsz.

Futárszolgálatunk, a Fáma futárszolgálat az ország egész területén igénybe vehető.

Választhatod a Magyar Posta (MPL) által vállalt kiszállítást is.

Amennyiben a személyes átvételt preferálod, úgy üzletünkben készpénzfizetés ellenében (1067 Budapest, Hunyadi tér 3.) veheted át a terméket.

Az online bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank weblapjára irányítunk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj a bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Futárszolgálat
Futárszo
lgálatunk a Fáma futárszolgálat, ill. a Magyar Posta (MPL) szolgáltatásai keretében vehető igénybe:
Mindkét szállítási mód az ország egész területén elérhető.
Mivel a futárok napközben dolgoznak, kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol munkanapokon 9-17 óra között át tudja valaki venni a csomagot!

A futárszolgálat munkatársai szükség esetén telefonon is egyeztetnek a címzettel, ezért kérünk, hogy a megrendelőlap kitöltésekor olyan telefonszámot adj meg, amelyen elérhető vagy! Sikertelen kézbesítés esetén a futár másnap ismét megpróbálja kivinni a csomagot.

A rendelés leadásakor lehetőséged van a Megjegyzés rovatba beírni, azt az időpontot, amikor neked a legmegfelelőbb a csomag átvétele. Mi ezt a megjegyzést, természetesen, továbbítjuk a futárszolgálatnak, akik lehetőségeikhez képest igyekeznek ennek megfelelően szervezni a kiszállítást! Azonban, mivel a futároknak jó pár csomagot ki kell szállítaniuk egy adott napon (más partnerektől is), nem mindig tudják figyelembe venni a megadott időpontot! Megértésedet köszönjük!

Amennyiben a csomag megérkezésével, kiszállításával, futárral kapcsolatban lenne kérdésed, kérjük hívd futárszolgálatunkat, akik készséggel segítenek neked.
Fáma futárszolgálat
Telefon: 06-20-347-3107
Email: info@famafutar.hu

Jó hír a vidéken lakóknak, hogy nem részesülnek hátrányban a távolság miatt, hiszen a futárszolgálat egységesen szállít minden magyarországi címre, függetlenül attól, hogy fővárosi, vagy vidéki címről van-e szó.

A futárszolgálat költsége bruttó 500 forint, azonban minden 10.000 forintos összértéket meghaladó vásárlás esetén ingyenes házhozszállítást biztosítunk a csomagodhoz. Ez a kedvezmény a PC termékekere és a gamer székekre nem vonatkozik: a PC komponensek esetében egységesen 990 Ft, a gamer székekében pedig kedvezményes 1990 Ft-os szállítási díjjal kell számolni!

A termékek szállítási költségét a termék adatlapján találod meg, és a megrendelés előtt a kosaradban is ellenőrizheted.

Ez a költség tartalmazza a csomagolási, szállítási és utánvételi díjat is!

Kérünk a megrendelőlapon minden adatot pontosan, és körültekintően adj meg. Ne legyen kivétel a telefonszám sem, mert ha azt nem adod meg, akkor nem tudunk értesíteni, ha megérkezett a rendelésed. Az üzenet mezőben a rendeléssel, szállítással kapcsolatos kérdéseidet teheted fel, illetve egyéb információkat adhatsz meg (pl.: a kapucsengőn más a felirat; csak bizonyos napszakban felel meg a kiszállítás stb.). Ha mindennel végeztél, akkor a rendelésed befejezését, az "Elküld" gombra kattintva teheted meg. Ezután a megadott email címedre fogsz kapni egy visszaigazoló levelet a rendelésedről, melyben ismét leellenőrizheted a megadott adataidat illetve a rendelt termék(ek)et. Eltérés esetén az ott megadott email címen vagy telefonszámon tudsz értesíteni minket.

A futárszolgálat munkatársainál kizárólag készpénzzel tudod kiegyenlíteni a vételárat, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!

FONTOS!
Expressz szállításkor minden esetben szállítási díjat számolunk fel.
Expressz szállítás nem vehető igénybe az 5 kg-ot meghaladó termékek (például gamer székek) esetében.
Expressz szállítás csak az alábbi településekre vehető igénybe:

Budapest 1 990 Ft
Budaörs, Budakalász, Budakeszi, Dunakeszi, Érd, Fót,
Törökbálint, Gyál, Pomáz, Szentendre, Vecsés
2 490 Ft

FONTOS!
A hétfőtől csütörtökig 16 óráig leadott rendelések legkorábban a következő munkanap folyamán kerülnek kiszállításra.
A hétfőtől csütörtökig 16 óra után leadott rendeléseket legkorábban két munkanap múlva szállítja ki a futárszolgálat.
A pénteken 16 óra előtt leadott megrendeléseket legkorábban hétfőn kaphatod kézhez. (Amennyiben a hétfő munkanap.)
A pénteken 16 óra után leadott megrendelések legkorábban kedden kerülnek kiszállításra. (Amennyiben a kedd munkanap.)

FONTOS!
A garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

FONTOS!
Munkatársaink minden esetben hibátlan, és sérülésmentes (kivéve, ha kifejezetten ilyet vásárolsz) terméket tesznek bele a csomagodba. A csomagok külsős cég szállítja ki neked, sajnos ritka esetben előfordulhat, hogy szállítás közben sérül a csomagod. Kérjük, hogy amennyiben módodban áll, bontsd ki a csomagot a futárszolgálat munkatársa jelenlétében, és győződj meg róla, hogy sérülésmentes terméket kaptál-e. Kérjük, hogy amennyiben sérült a csomagolás, vagy rongálódott lenne a termék mikor átveszed a csomagot, kérdd meg a kézbesítést végző futárt, hogy vegyen fel jegyzőkönyvet a sérülésről. A futárszolgálat szabályzata értelmében ugyanis csak ebben az esetben tudják elfogadni a reklamációt. Megértésedet köszönjük!

Amennyiben problémád lenne a csomaggal, vagy a futárral, esetleg címet módosítanál, kérjük ezt a:
futarproblema@konzolokszervize.hu email címen, vagy a 0613214708 - as telefonszámon jelentsd be.

FONTOS! Abban csak a futárszolgálat tud segíteni neked, hogy a futár mikor érkezik!

Termék visszaküldés esetén
Termék visszaküldés esetén sajnos nem áll módunkban kifizetni a visszaküldés díját, ugyanis a visszaküldés költségei jogszabályban meghatározott módon téged terhelnek. A termék visszaküldéséből származó többletköltséget nem tudjuk vállalni, ahogy az minden egyéb üzletben is már megszokott.

Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.


Személyes átvétel
A megrendelt termékeket Budapesten személyesen is átveheted üzletünkben. A személyes átvétel díjmentes.

A raktáron levő PC-és valamint konzolos termékeket 3 munkanapig tudjuk tartani számodra, ha ezalatt az idő alatt nem veszed át, a rendelésed törlődik.


Üzletünkben készpénz mellett már bankkártyával, valamint OTPay mobilalkalmazással is fizethetsz! A következő kártyatípusokat fogadjuk el: MasterCard (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro), Visa (VISA, VISA Electron, VPay), JCB, AMEX.


Termék felküldése futárral, beszámításra, eladásra
Nem szeretnénk, hogy a távolabb élők kimaradjanak a termékbeszámítás, eladás lehetőségéből. Éppen ezért lehetőséget kínálunk a termékek egyszerű felküldésére.

A termékbeszámítás futáros menete a következő:
A gép és játék beszámítás szokványos menetének megfelelően történnek a kezdő lépések.
 • Mielőtt felküldöd a terméket, kérünk, egyeztess kollégánkkal, e-mailben (a konzolok@konzolokszervize.hu címen). Részletesen írd le, milyen termékről van szó, milyen kiegészítők, kábelek, játékok stb. vannak hozzá, amiktől szintén meg szeretnél válni. Mindenképpen az e-mailt részesítjük előnyben, mert így kollégánknak lehetősége van rá, hogy alaposan átgondolt ajánlatot küldjön neked. Az ajánlattételnél megmondja, hogy be tudjuk-e számítani a terméket (ez a piaci igényektől függ) illetve egy körülbelüli árat tud neked ajánlani.
 • A terméket elküldheted postai úton, vagy igénybe veheted futárszolgálatunkat. A második esetben, kérünk, jelezd kollégánk felé az igényedet és az e-mailben add meg pontos címedet, ahová a futár mehet, hogy felvegye a csomagot. Érdemes az időpontot is megadni, amikor elérhető vagy a címen.
 • FONTOS! A csomagon a következő szállítási cím szerepeljen:
  Konzolok Szervize, Game Studio Kft.
  1067. Budapest, Hunyadi tér 3.
 • Még egy lényeges elem! A csomagon belülre kérünk, helyezz el egy levelet számunkra, amelyen feltünteted neved, pontos címedet és a megbeszélteket, illetve ha vételre küldöd a terméket, akkor bankszámlaszámodat is, hogy könnyebb legyen beazonosítani a beérkezett csomagot! Köszönjük!
 • Ha a csomag beérkezett hozzánk, az általad megadott elérhetőségen megkeresnek a kollégák, hogy a gép/játék/ kiegészítő állapota alapján egy pontos árajánlatot adjanak.
 • Amennyiben elfogadod a megajánlott összeget, azt jóváírjuk neked a következő rendelésednél vagy átutalják neked a megadott bankszámlaszámra!
 • Amennyiben nem felel meg neked az ár, visszaküldjük neked a csomagot! Felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy ebben az esetben is téged terhel a retúr szállítás költsége.

Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére