The Division 2

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}
the_division_2_vasarlas_elorendeles_01
.
A nyugati civilizáció romokban hever. A szeméttel teli utcákon folyamatos tűzharcok tartják rettegésben a civilek apró csoportjait. Washington D.C., Amerika utolsó még álló bástyája a fosztogató csürhe elleni küzdelemben az elbukás küszöbén áll, így minden ügynök segítségére szükség lesz ahhoz, hogy esélyünk legyen a túlélésre…
.
.
the_division_2_vasarlas_elorendeles_2
.
A Tom Clancy’s The Division 2 a nagy sikerű online akciójáték közvetlen folytatásaként egy veszélyekkel teli világot tár eléd, melyben a boldogulás kulcsa a felkészültség, gyors reakciókészség és persze a társaiddal való gördülékeny együttműködés. A hatalmas, szabadon bejárható területeken a saját magad által diktált tempóban haladhatsz előre egyedül vagy akár barátaiddal közösen.
.
.
the_division_2_vasarlas_elorendeles_05
.
Szabd testre aprólékosan a karakteredet a teljesen megújult progress rendszer segítségével és válaszd ki a három új specializációból a személyiségedhez leginkább illőt. Ha a kooperáció helyett inkább összemérnéd az erőd társaidéval, látogasd meg a PVP zónák valamelyikét és mutasd meg a többi játékosnak mire vagy képes. A Tom Clancy’s The Division 2 sosem alvó online világa mindig tud majd valamilyen újdonságot nyújtani neked, így már csak rajtad áll, hogy miképp használod fel a kezedben lévő erőt.
{{{description}}}
Bezárás
PC
Státusz
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére