Előrendelhető Tom Clancy's The Division termékek

Már kapható a The Division!


Kapható az idei év egyik legjobban várt játéka, a The Division! A játék kiadója már most elégedett lehet, ugyanis az első jelentések szerint világszinten is hatalmas siker, rendkívül pozitív visszajelzések jönnek mind a szakmai, mind a vásárlói oldalról. Gyakorlatilag a Ubisoft eddigi legsikeresebb, legjobban nyitó játékáról van szó, ami annak fényében igazán nagy szó, hogy a kiadó olyan népszerű sztársorozatokkal büszkélkedhet, mint a Far Cry, az Assassin's Creed, a Rainbow Six, vagy épp a Splinter Cell.

Ezek alapján nem is kérdés, hogy 2016 egyik legnagyobb játékos élményéről maradsz le, ha kihagyod a The Division beszerzését!


Két trailer a premierre


Gyakorlatilag órák vannak már csak hátra a megjelenésig, és hogy még nehezebb legyen a dolog, a Ubisoft két kedvcsinálóval csigázza tovább a kedélyeket - egy CG trailerrel és egy játékmenetből összeollózott tévéreklámmal teszik még nehezebbé a várakozás legutolsó óráit.Folytatódik a mini-sorozat: Hamvak


Íme a sorozat második része, az Ashes, benne egy újabb Division ügynökkel. A cím (Hamvak) sem véletlen, hiszen tűzoltó ügynökünk kerül szembe a lángszórós fosztogatókkal.

Indul a nyílt béta


A pár héttel ezelőtti zárt béta után most mindenki belekóstolhat a The Division egy szeletkéjébe: mától fut a nyílt bétateszt! Ahogy a zártnál, úgy most is az Xbox One-osok indulnak egy nap előnnyel, péntektől pedig a PS4-es és PC-s játékosok is beszállhatnak. A zárt teszt résztvevői számára is akadnak majd újdonságok, hiszen az NPC-k és eszközök terén sok újdonság lesz tapasztalható, kicsit belenyúltak a kompetitív Dark Zone-ba, és jóval több missziót lehet elvégezni.

CG trailer: ilyen volt a tegnap


Igen látványos trailert kaptunk a játékhoz, amelyben a tegnap New Yorkját is láthatjuk. A készpénz útján elterjesztett járvány nyomán kialakult káoszból egy sokkal komorabb és ellenségesebb város emelkedett ki - igazi hollywoodi szuperprodukciókat megszégyenítő kidolgozottságú és atmoszférájú kaland vár ránk!

KSZ-exkluzív The Division tartalom!


Már tettünk róla említést, azonban kihangsúlyoznánk: a Konzolok Szervizénél exkluzív letölthető tartalmat kapsz a játék mellé! A Fire Fighter DLC pakkban az egyedi festésű Super 90 vadászpuskát is megkapod, azonban a DLC igazi attrakciója a ruházat: a speciális tűzoltó ruha és a hozzá passzoló hátizsák természetesen tűzálló, mely igen jó szolgálatot fog tenni, ha a lángszórókkal felszerelt looterekről van szó!

A letölthető extrák mellett természetesen a pólót és a posztert is megkapod, ha pedig részt vettél a bétában, a már említett Hazmat extra tartalmat is használatba veheted!

A The Division ügynökeinek képességei


A The Division sok teret hagy a játékos döntéseinek, és ehhez minden segítséget meg is ad: a három, párhuzamosan fejleszthető képességfa a klasszikus tank-támogató-gyógyító hármas megfelelője, a 12 képességgel és az egyes módosítókkal karaktered valóban modorodhoz, stílusodhoz igazíthatod. A játék ráadásul nem kényszerít arra, hogy csakis az egyik mellett dönts, hiszen a történetben mindenki maga döntheti el, a főhadiszállás épp melyik szekcióját fejleszti, mellyel a hozzá tartozó képességeket és módosítókat megnyitja!

The Division: egy ügynök kalandjai


A The Division játékmenete kifejezetten sokrétűnek mondható: a felfedezés, a taktikus harc, a változatos küldetések, a karakter és a felszerelés menedzselése és az együttműködés mind hozzátartoznak a játék mindennapjaihoz. Na és persze ott van a Dark Zone, ahol a legértékesebb felszereléseket találhatod meg, cserébe itt már nem bízhatsz senkiben, hiszen a cuccok kimenekítése közben akár saját csapattársaid is elárulhatnak - állandó izgalmakat és feszültséget biztosító zóna, ahol nem fogsz kétszer ugyanolyan beszerző körutat futni!

The Division: a béta után


Rengetegen vettetek részt velünk a játék zárt bétatesztjén, a visszajelzések alapján pedig minden bizalmat kiérdemelt a játék: a világszinten is tömegeket megmozgató próba mindenhol csupa pozitív visszhangot kapott! A Ubisoft meg is hálálja a tesztelők figyelmét, ugyanis a bétateszt minden résztvevője a teljes játékban megkapja a Hazmat DLC-t is, így külön jutalmazva mindazokat, akik már most örömmel vetették magukat bele az év talán legjobban várt és legnagyszabásúbb játékába!Új előrendelőink számára természetesen továbbra is több különleges ajándékkal tudunk kedveskedni: a játékra még a megjelenés előtt lecsapó játékosok választható méretű pólót, posztert és Fire Fighter DLC csomagot kapnak ajándékba!


Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.