Team Sonic Racing

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}

team_sonic_racing_elorendeles_vasarlas_02
.
Kapcsolj végsebességbe a Team Sonic Racing érdekességekkel teli színpompás versenypályáin! A népszerű platformjátéksztár harmadik gokartos megjelenését nem aprózta el a fejlesztést végző Sumo Digital, így egy minden ízében megújult, elképesztően látványos elemekkel telepakolt versenyjátékként tért vissza a versenypályára a világ leggyorsabb sündisznója.

.
team_sonic_racing_elorendeles_vasarlas_03
 .
A játék teljesen egészében újraírja a megszokott szabályokat, így még az előző részek legnagyobb rajongóit is képes lesz meglepni az újdonságok garmadája. Nem kevesebb, mint 15, a Sonic univerzumból ismerős karakter közül válaszhatod ki a hozzád legközelebb állót, feladatod pedig a játék single player módjában az lesz, hogy győzedelmeskedj a rejtélyes Dodon Pa által szervezett bajnokságon. Amint azonban egyre nyered az újabbnál újabb versenyeket hamarosan világossá válik, hogy a dúsgazdag házigazda talán nem is annyira ártatlan, mint amilyennek tűnik…

.
team_sonic_racing_elorendeles_vasarlas_06
.
Természetesen a sztori mód mellett izgalmasabbnál izgalmasabb 12 fős multiplayer játékmódok várják, hogy barátaiddal együtt kipróbáld őket. Visszatérnek az egyszerre akár négyen is is játszható helyi többjátékos módok, de újdonságként ezúttal már közösen, csapatként is nekivághattok a futamoknak, ilyenkor pedig a győzelem mellett csapattársaidra is figyelned kell. Szerencsére a megszokott fegyverek és segítő eszközök mellett speciális mozdulatokat is bevethetsz ilyenkor, melyekből társaid is kiveszik részüket.  Karaktered és gokartod szabadon kusztomizálhatod, melynek nem csak kozmetikai jellege van, hiszen bizonyos kiegészítőkkel nagy mértékben befolyásolhatod járműved tulajdonságait. 

.
{{{description}}}
Bezárás
PC
Státusz
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére