Előrendelhető és megvásárolható Star Wars Battlefront termékek

Star Wars: Battlefront II - bejelentve!


Eljött a nap, amire minden Star Wars fanatikus várt: az Electronic Arts egy hangulatos kis videóval bejelentette a Star Wars: Battlefront II-t. A több, mint 2 perces trailerben rengeteg ismerős karakter és helyszín tűnik fel, így a klasszikus részek, valamint az Ébredő erő szerelmesei is meg fogják találni a számításukat a játékban

Ilyen a Battle of Jakku


Előrendelők, ill. a DLC-vel vásárlók már mától nyomhatják a Battle of Jakku kiegészítőt, mely 29 évvel előzi be a hetedik epizódot, és amelyből megtudhatjuk, hogy a moziban látható roncsok hogyan is kerültek oda. Akik nem jutottak hozzá a letölthető tartalomhoz, azok is kivehetik részüket a két szinten és új játékmódban nyomható pályából, ugyanis a DLC a film premierjével egy napon minden Star Wars Battlefront játékos számára ingyenesen elérhetővé válik!

A Star Wars Battlefront hősei és gonoszai


Számos módban a bőrükbe bújhatsz, ill. több módozat kifejezetten rólak szól: bizony, ők a Star Wars univerzum hősei és gonosztevői! Természetesen mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik, így legyen szó a Lázadók oldalán küzdő Luke-ról, Leia hercegnőről vagy Han Soloról, esetleg a Birodalmat képviselő Darth Vaderről, az Uralkodóról vagy épp a hírhedt Boba Fettről, biztosan megtalálod a kedvenced!

Battlefront béta: meghosszabbítva holnapig!


A csütörtök óta elérhető Star Wars Battlefront béta holnapig még elérhető, ami azt jelenti, hogy ha a hétvégén nem tudtál rá időt szakítani, ma még biztosan ki tudod próbálni - amit érdemes is megtenni, hogy magad győződj meg a játék által nyújtott, hihetetlen minőségű audiovizuális élményről, meg hogy szinte ott vagy a jól ismert csaták közepén!

Ha pedig tetszik / tetszett a béta, ne feledd: a teljes Star Wars Battlefront több pályát, több játékmódot, több megnyitható fegyvert és kütyüt, több hőst és járművet, sokféle fajt és tesztre szabható karaktereket kínál, előrendelőink ráadásul az idei mozifilm legnagyobb csatáját játszható formában kapják a játék mellé!


Star Wars Battlefront béta két hét múlva!


A Star Wars Battlefront próbakörének indulásával kapcsolatban végre konkrét infóval tudunk szolgálni: az Electronic Arts a mai nappal bejelentette, hogy a játék nyílt bétatesztje október 8 és 12 között fog lezajlani. A tartalmi rész nem változott, tehát a négy nap során a 20v20 Walker Assault (Hoth bolygó), a két fős kooperatív Survival Mission (Tatooine bolygó), és a 8v8 Drop Zone (Sullust bolygó) módokba is belekóstolhatunk!

Koncepciós Star Wars Xbox One irányítók


A májusi Star Wars napra készültek, és sajnos kereskedelmi forgalomba nem kerülnek: a Microsoft ilyen Xbox One irányítókat képzelt el a Star Wars világához. Persze a kidolgozás okán nem tűnnek annyira kényelmesnek, ám a részletesség és az alapul vett figurák dizájnjához való ragaszkodás okán szívesen látnánk őket a polcunkon!PS4 1TB Battlefront gépcsomagok!


A PS4-es gépvásárlás előtt álló Star Wars rajongóknak ennél jobb alkalom nem fog adódni: a Star Wars Battlefront novemberben méretes merevlemezzel csomagolt PS4-ekkel is megvásárolható lesz! Így van, több csomagról is van szó, hiszen a mezei csomag mellett egy limitált példányszámban készülő pakkra is benevezhetsz, amelyben a játék mellett egy Darth Vader képével díszített gépet, egy speciális irányítót és négy darab klasszikus Star Wars játékhoz való letöltőkódot találsz!
Battlefront béta októberben!


A DICE és az EA bejelentették, hogy a Star Wars Battlefront valamikor október elejének környékén nyílt bétát kap, azaz mindenki belekóstolhat a játékba. Részletekkel is tudunk szolgálni: a béta során a legendás Battle of Hoth csatáit egyszerre negyvenen nyomhatjátok, a Tatooine Survival küldetésen egy barátoddal kettesben nyomhatjátok le az egyre keményebb hullámokban érkező birodalmiakat, végül pedig belekóstolhattok a jelenleg ismertetlen Drop Zone módba is!

A Battlefront légi csatái


Bizony, a Battlefront felvonultat majd kifejezetten repkedős irányultságú csatákat is, melyek a filmek leglátványosabb jeleneit idézik majd fel. A Sullust felszíne felett zajló összecsapásokat már egy traileren is megtekintheted!

Battlefront Gamescom teaser


Alig néhány másodperc, mégis, a magunkfajta játékosok és Star Wars rajongók számára azonban még nehezebbé teszi a várakozást: az új teaser a Star Wars Battlefront hamarosan bemutatásra kerülő légicsatáival izgatja a fantáziánkat!

Star Wars Battlefront: bővített kiadásban is!


A Star Wars Battlefront mellé előrendelőinknek az új filmhez tartozó, Battle of Jakku névre hallgató csatát feldolgozó pályát adjuk ajándékba, ám aki nem elégszik meg ennyivel, simán beválaszthatja a Deluxe Edition verziót is, amely exkluzív emote-okhoz és speciális fegyverekhez biztosít hozzáférést!

   

E3 2015: akció a Hoth felszínén!


Legyen szó bármelyik Star Wars játékról, ha lélegzetelállító csatákról és megdöbbentő méretekről van szó, a legendás hoth-i csata rendre előkerül - természetesen a Star Wars Battlefront sem kivétel, és egészen elképesztő, ahogyan az Episode V egyik legfontosabb jelenete életre kel!


Star Wars Battlefront fejlesztői napló


Az világos, hogy a DICE és az EA nagyon odarakja magát a Battlefront készítésénél, azonban azzal, hogy még a fénykardokat is az utolsó részletig kidolgozzák, minden rajongói vágyálmot teljesítenek. A rövidke fejlesztői naplóban többek közt erről lesz szó!

Star Wars Battlefront előrendelői ajándékkal!


Bizony, akár Te is hozzájuthatsz egy igazán különleges extra tartalomhoz, ha előrendeled a Star Wars Battlefrontot: az első körben érkező Battle of Jakku DLC-vel a decemberben érkező Star Wars mozifilm nagyszabású csatájába kóstolhatsz bele - korlátozott ideig lesz elérhető, így érdemes még most bebiztosítanod a saját példányod!

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.