Red Dead Redemption 2

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}

red_dead_redemption_2_vasarlas_elorendeles
.
Feltámad a vadnyugat a több tucatnyi év játéka díjjal és milliós eladásokkal büszkélkedő Red Dead Redemption régóta várt előzményében! Bújj Arthur Morgan, a rendíthetetlen antihős bőrébe, ebben a különleges prequelben, mely vadonatúj játékelemeivel és elképesztően ütős látványvilágával újraírja az open world akciójátékok műfaját!
.
red_dead_redemption_2_elorendeles_vasarlas
.
A fordulatokban gazdag történet 1899-ben veszi kezdetét Amerikában, a vadnyugat hőskorának végén, ahol az egyik utolsó bűnbanda tagjaként egy félresikerült rablás után a törvény szolgáival a nyomodban kell átszelned Amerika kies tájait a szabadság reményében. Az ellenfelek mellett azonban belső konfliktusokkal is meg kell küzdened, hiszen a sztori előrehaladtával egyre élesebbé válnak a csapaton belüli ellentétek, így Arthur idővel kénytelen lesz eldönteni, hogy az elvei a fontosabbak vagy a hűség...
.
red_dead_redemption_2_vasarlas_elorendeles_2
.
A Grand Theft Auto sorozat készítőinek vadonatúj kalandja egy felejthetetlen utazásra invitál a tengernyi felfedeznivalóval és emlékezetes kalanddal kecsegtető vadnyugat szívébe, ahol egy epikus történetet élhetsz át barátságról, büszkeségről és egy legendák övezte korszak hanyatlásáról a Red Dead Redemption 2-ben!
.
+   Hírek és közlemények   +
{{{description}}}
Bezárás
PC
Státusz
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére