Rage 2

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}

rage_2_vasarlas_elorendeles_01
.
2165
-öt írunk. Az emberiség hosszas kutatás után megtalálta a módját, hogy a Rage-ben látott kietlen pusztaságokat hogyan alakítsa buja dzsungelekké, lápokká vagy éppen tundrává. Sajnos a változással párhuzamosan nem változott meg az emberek gondolkodásmódja, így a világ továbbra is egy felettébb veszélyes hely, ahol különböző bandák küzdenek a területek erőforrásainak birtoklásáért.  A rend fenntartásáért felelős egyik utolsó Rangerként szembe kell szállnod a birtoklási vágytól megrészegült Authority tagjaival, hogy egyszer s mindenkorra véget vess a zsarnokságuknak.
.
rage_2_vasarlas_elorendeles_03
.
A Rage 2-ben teljesen szabadon járhatod be a különféle helyszíneket és általános szabályként bármi amit látsz a horizonton (legyen akármilyen messze is), oda el is tudsz jutni az esetenként szinte már tankokat megszégyenítő fegyverezettel felszerelt földi járművekkel vagy akár egy mini helikopterrel! Csakis rajtad áll, hogy mikor és mit szeretnél csinálni, hiszen a játék nyitott felépítésének köszönhetően olyan tempóban és stílusban fedezed fel a tájat ahogy kedved tartja.
.
rage_2_vasarlas_elorendeles_04
.
Lavírozz ügyesen a vidéket járó frakciók között, hiszen többek között olyan veszélyes ellenfelekkel kerülhetsz szembe, mint a magukat a pusztaság messiásaiként definiáló Immortal Shrouded emberei, akik kímélet nélkül elpusztítanak mindenkit, aki szembe mer szegülni velük. Az olykor szemkápráztató színorgiába fulladó epikus harcokban segítségedre lesz a változatos fegyverarzenál, ráadásul a különféle lőfegyvereket akár Overdrive módban is használhatod, ezzel többszörösére növelve a sebzésüket.
.
rage_2_vasarlas_elorendeles_06
.
Ha igazi kihívást keresel vadászd le a vidéket járó konvojokat, melyek szinte áttörhetetlen védelmi rendszerrel rendelkező kerekeken guruló erődök, így elpusztításukhoz minden vezetési és harci képességedet be kell majd vetned. Akármit is csinálj, a Rage 2-ben garantáltan nem fogsz találni egyetlen unalmas pillanatot sem; a világvége még sosem volt ennyire szórakoztató…
  
.
{{{description}}}
Bezárás
PC
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére