Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Gravity Rush PS Vita

Gravity Rush PS Vita
Státusz: Rendelhető
Platform: PS Vita
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.490 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +55 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Gravity Rush PS Vita ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A játék elindításához egy Sony PS Vita memóriakártya megléte szükséges!
A JÁTÉKSZOFTVER LEÍRÁSA, FONTOS TUDNIVALÓK:


A Sony japán fejlesztőstúdiói mindig is tudták, hogyan kell egyedi, emlékezetes, jól sikerült játékszoftvereket készíteni. A korábban több horrorjátékon (Silent Hill, Siren, Forbidden Siren, stb) is dolgozó veterán fejlesztők a Gravity Rush-al igazán kreatív videojátékot alkottak: a játék központi eleme a gravitáció, illetve annak manipulációja. Bár a hétköznapi emberek számára a gravitáció fix, nehezen figyelmen kívül hagyható erő, Hekseville városában a különleges képességgel bíró Kat - őt irányítjuk majd mi a játék során - nem tartozik a hétköznapi emberek közé, éppen ezért abba az irányba tereli a kozmikus erőket, amerre csak szeretné. A játék problémái, ellenségei, kihívásai pedig ebből fakadnak majd: a különböző feladatok teljesítéséhez mindig fel kell majd mérnünk a terepet, és jól be kell osztani a limitált mennyiségű időt, amíg a megváltozott gravitációban mozoghatunk: emiatt a Gravity Rush talán a PlayStation Vita legegyedibb, legérdekesebb játéka lett.

A Gravity Rush eredetileg PlayStation 3-ra készült volna el, aztán időközben a fejlesztők rádöbbentek, hogy a PlayStation Vita érintőképernyője, giroszkópos mozgásérzékelője és tűéles OLED-kijelzője tökéletes otthonául szolgál majd a játéknak - az eredmény pedig kifejezett bámulatos lett. A Gravity Rush gyönyörű cel-shaded jellegű grafikát használ, hamisítatlan cyberpunk/japán fantasy hangulatot idézve - az érdekes történet és az elvont, bizarr stílusú ellenségek pedig tovább fokozzák az élményt. A Gravity Rush nem való mindenkinek, de ha valaki szereti a gondolkodósabb, elvontabb játékmenettel és külsővel bíró játékokat, az biztosan imádni fogja ezt a szoftvert is.
 
INFORMÁCIÓK A FEJLESZTŐKRŐL ÉS A JÁTÉK KIADÓJÁRÓL:

A Gravity Rush kiadója a PlayStation konzolok mögött álló Sony Computer Entertainment - ők mindig is nagyon fontosnak tartották azt, hogy a saját konzoljaik minden régióban elegendő belsős játékfejlesztést is kapjanak. A fejlesztők korábban olyan nagy címeken dolgoztak, mint a Snatcher, a Silent Hill, vagy éppen a legutóbb PS3-on látott Siren - bár a Gravity Rush nem horrorjáték, a hangulatteremtés ebben a műfajban is nagyon jól megy a csapatnak.
A KÉRDÉS, ÉRDEMES-E AJÁNDÉKBA VENNI A JÁTÉKOT ÉS HA IGEN, KINEK AJÁNLOTT?


A Gravity Rush egy igen egyedi koncepcióra épülő külsőnézetes akciójáték, melynek története egy fantázia szülte nyílt világú környezetben bontakozik ki. Ajánljuk minden olyan 12 évet betöltött játékosnak (elsősorban fiúknak), akik szeretik az eredeti, ötletes alkotásokat, szeretnek hosszú időre elmélyülni egy nagy sodrású kalandban és nem vetik meg az újdonságokat sem. Bár a játék alapvetően nem túl bonyolult, a gravitáció irányítása és a játékmeneti megoldások miatt mi tapasztaltabb videojátékosoknak ajánlanánk elsősorban.Ugyan a Gravity Rush kizárólag egyjátékos opciót kínál, a benne található kihívások (trófeák) teljesítése kellően hosszú időre leköti majd a játékost!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére