Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Final Fantasy X / X-2 HD PS Vita Vásárlás

Final Fantasy X / X-2 HD PS Vita
Státusz: Rendelhető
Platform: PS Vita
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
9.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

FINAL FANTASY X HD - ISMERTETŐ:

A Final Fantasy sorozat rajongói hosszú éveken át tudnak vitatkozni arról, hogy vajon melyik részt tartják a legbrilliánsabbnak, a legjobbnak. Néhány epizód azonban minden ilyen vitában előkerül, mint jó jelölt erre a címre - mint például a Final Fantasy X. Az első PlayStation 2-es Final Fantasy szerepjáték jó időben érkezett, és pompásan demonstrálta az új Sony-konzol képességeit. Gyönyörű látványvilága, érdekes története, drasztikusan átalakított harcrendszere a változások iránt fogékony rajongókat igen könnyen megnyerte magának, és máig az egyik legnagyobb példányszámban eladott játékká vált a sorozatban.


A Square Enix néhány évvel ezelőtt rádöbbent arra, hogy a Final Fantasy sorozat rajongói szívesen játszanak a régebbi epizódokkal akár újra kiadott, megszépített és/vagy alaposan átalakított változatban is. Ezt a kezdeményezést aztán két híresebb felújítás is követte: a Nintendo DS platform kapott a Final Fantasy negyedik és harmadik részéből is egy-egy három dimenziós feldolgozást. Ha még ennél is korábbi időszakra akarunk visszamenni, akkor találhatunk felújított Final Fantasy I-II-t, a PSP tulajdonosai pedig emlékezhetnek a nagyszerű Final Fantasy Tactics átiratra is, ami szintén felpörgette az eredeti rész által kínált élményt. A sor most folytatódik, de nem a hatodik, vagy a hetedik résszel, hanem egy "modern" klasszikussal, a 2001-ben megjelent Final Fantasy X-zel.

Pompás történet, visszatérés egy klasszikushoz.
Bár a Final Fantasy-rajongók hosszú évtizedek óta nem tudnak megegyezni arról, hogy pontosan melyik a legjobb Final Fantasy-játék, abban szinte mindenki egyetért, hogy a Final Fantasy X az egyik legérdekesebb, legjobb történettel rendelkezik az össze FF epizód közül. Mindez persze nem véletlen: a SquareSoft akkoriban tért át a PlayStation 2-re, ami lehetővé tette a hihetetlenül szép CG animációkat, amik pompás módon mesélik el a történet legfontosabb pillanatait. A végeredmény pedig egy valóban felejthetetlen kaland lett: a Final Fantasy X nem csupán egy háború, egy túlélésért vívott harc, de egy csodálatos szerelem története is egyben. Ha nem ismered, akkor ideje bekapcsolni a biztonsági öveket...


Fergeteges tartalom és kihívás.
A Final Fantasy X nem aprózza el az általa kínált tartalmat: bár az egyszeri végigjátszás "csupán" 60-70 óra után már le is tudható, az igazi játék azonban csak ekkor kezdődik. A játék utolsó fejezete előtt lehetőséged lesz visszamenni az összes korábbi helyszínre, ahol nem csak a hősök legjobb fegyvereit gyűjtheted be, de teljesen új Sötét Aeonok is várnak Rád, olyan kihívást nyújtva a csapatodnak, amire korábban nem volt példa. Mindezek mellett levadászhatod majd az összes szörnyet egy minijáték keretein belül, illetve a játék sportjában, a Blitzballban is aktívan részt vehetsz, ami egyfajta "játék a játékban" - méghozzá nem is akármilyen! A Final Fantasy X valódi megismeréséhez több hónapra lesz szükséged - mindezt pedig egy PS Vita-kártya tartalmazza, egyetlen játék áráért!

Felturbózott grafika, simább játékélmény.
A Final Fantasy X HD nevében a HD szócska nem véletlen. Ha ismered a PlayStation 2-es eredetit, akkor emlékezhetsz arra, hogy mennyire nagyszerű karaktermodelleket sikerült a fejlesztőknek elkészíteni, a hátterekről nem is beszélve. Ráadásul az átvezető animációkban már 2001-ben részletesebb arcmodelleket használtak - ezek most be is kerülhetnek a feltuningolt változatba, méghozzá HD felbontásban! A végeredmény: élesebb kép, mindenütt folyamatos összkép, és egy felejthetetlen utazás, olyan minőségben, amire a PlayStation 2 már nem volt képes. A PS Vita erejét szépen kihasználja majd a HD-verzió, a Final Fantasy X HD-nek pedig semmi szégyenkeznivalója nem lesz a riválisaival szemben.


A Final Fantasy X HD a Vita tulajdonosok által legjobban várt szerepjátékok egyike. Nem véletlenül, hiszen az igazi klasszikus most modern külsővel, feltuningolt látványvilággal jelenik meg - a játék lelkével és tartalmával pedig már alapból nem volt semmi probléma! Ha kihagytad a maga idejében, akkor készülj életed egyik legizgalmasabb JRPG-jére, ha pedig már ismered, akkor készülj az iszonyatosan tömény nosztalgia-bombára: ismét kezdődhet Tidus fergeteges utazása!

Final Fantasy X / X-2 HD PS Vita

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére