Jak and Daxter: The Lost Frontier Essentials PSP használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Jak and Daxter: The Lost Frontier Essentials PSP használt

Jak and Daxter: The Lost Frontier Essentials PSP használt
Státusz: Nem rendelhető
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Jak and Daxter: The Lost Frontier Essentials PSP használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Jak and Daxter: The Lost Frontier Essentials PSP használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Jak and Daxter: The Lost Frontier Essentials PSP használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Naughty Dog ha nem is hagyta cserben a PlayStation 2-es korszak legnépszerűbb platform-és akcióhőségt, Jaket, azért most nem is nagyon készít semmit a népszerű hős főszereplésével. A Sony nem nézte mindezt tétlenül, és a High Impact Games csapata elkészítette a Jak and Daxter sorozat folytatását, a legutolsó részt: ez pedig nem más, mint a Lost Frontier. Az ugrálós és lövöldözős elemeket ügyesen vegyítő játékban az Eco nem stabil, úgyhogy a Jak 3-ban látott light/dark Jak ezúttal nem szerepel, ezt ellensúlyozandó akad majd, amikor Daxter alakul át egy őrjöngő harcossá a sötét Eco jegyében. A Lost Frontier leginkább a veterán Jak and Daxter rajongók számára lehet izgalmas, hiszen a történet egyenes folytatás – de mindenki tehet vele egy próbát, aki szereti a komolyabb, lövöldözést is szerepeltető platformjátékokat.

A kérdés: érdemes-e ajándékba venni a Jak and Daxter: The Lost Frontier-t, és ha igen, kinek ajánlott? A legfontosabb tudnivaló a játékkal kapcsolatban, hogy a történet közvetlen folytatása a korábbi Jak játékoknak. Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy az új játékosoknak lehetetlen lenne megérteni, hogy mi történik a játékban, de mindenképpen nagyobb élmény azok számára, akik ismerik az előzményeket. Mindemellett azonban a lövöldözős részek mellett poénos részek és ugrálós, platformjátékos részek is okot adnak arra, hogy akkor, amikor ezekből a játékokból hiány van, egy nagyon jó meglepetés kerekedjen ki a játékból, bárki is vegye kézbe.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére